Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ak by chcel niekto dokodovat nejake funkcie tak nie je problem BA + okolie a casto aj zvysok SK. Staci ma kontaktovat.

Nazdar,som novy Rapidák,a chcem sa opytať,či maš cestu niekedy aj cez PREŠOV

• o 3 týdny později...
Vloženo

asi na ferdu:

ruční rozsvěcení brzdových světel na nějaké tlačítko (existující nebo přidané),

to by se mi při dnešním provozu hodilo (fobie z lepících se)

Vloženo

Kašli na tlačítko, máš se věnovat řízení, ne na někoho blikat, natož vzadu. Stačí jemně přišlápnout, malilinkato přišlápnout brzdový pedál. Auto ještě nezačne brzdit, ale světlo už svítí ;-)

Vloženo

Kašli na tlačítko, máš se věnovat řízení, ne na někoho blikat, natož vzadu. Stačí jemně přišlápnout, malilinkato přišlápnout brzdový pedál. Auto ještě nezačne brzdit, ale světlo už svítí ;-)

jo místo tlačítka raději senzor přiblížení

Vloženo

Jen krátké poděkování a doporučení pána s přezdívkou ferda25 ze Strakonic. Velmi příjemný pán a dodělal vše co jsem chtěl resp. je možné. Kdyby nebyla taková zima i bych s ním pokecal, ale prsty už jsem měl zmrzlé :-D

Vloženo

To byla solidně frigidní šlápota, když mu u toho zmrzly prsty, asi něco na způsob tchyně nebo tak :D [sorry, já taky musel]

Kdyby ses pochlubil, cos nechával do dělat, ať můžeme závidět...

Vloženo (editace)

Vše co je vypsané v tomto vlákně na prvním příspěvku. Autolock, autounlock, změna řízení na sport, změna autíčka ma maxidotu :-D, asistenta rozjezdu, stírání kapek, stírání dle rychlosti, protoření ručiček, zapínání skla se zrcátky, dotankování v litrech, parkovačky k dennímu svícení, úplné vypnutí ESP při přidržení ASR.

Editováno: , autor: KarelZikmund
Vloženo

na blbnutí, ale tak na okruh, jinak osobně můžu říct, že čím víc stabilizačních prvků tím lépe, hodně to pomůže a co si budeme nalhávat, málokdo umí opravdu ovládat auto za každý situace.

Vloženo

No jo, když chceš do rapida autíčko Superba tak je to trapné. Z Rapida novým autíčkem Superba totiž neuděláš. Možná bohu díky. Páč prozatím ten Superb má tolik much, že bych ho nechtěl ani zadarmo. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...