MarekManour Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 (editace) Zdravím, mám dotaz, jdou k dennímu svícení zapnout zadní parkovačky ( bez předních ) ? RAPID MR 2015 Pokud ano, byl by možný odkaz pro VCDS . Děkuji Editováno: 12. Červenec 2020, autor: MarekManour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Túto úpravu osvetlenia nepovoľuje vyhláška o premávke motorových vozidiel na cestných komunikáciách. Samozrejme mimo cestných komunikácií áno, aj s majákmi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 On 7/12/2020 at 8:09 PM, MarekManour said: Zdravím, mám dotaz, jdou k dennímu svícení zapnout zadní parkovačky ( bez předních ) ? RAPID MR 2015 Pokud ano, byl by možný odkaz pro VCDS . Děkuji Ano jde.. musis si zjistit na jakem kanale mas levou a pravou zadni parkovacku a k tomu priradis aby to bylo na denni sviceni...+ jeste svotivost kazde zarovky jak chces aby to svitilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 V 12. 7. 2020 na 20:09, MarekManour napsal: Zdravím, mám dotaz, jdou k dennímu svícení zapnout zadní parkovačky ( bez předních ) ? RAPID MR 2015 Pokud ano, byl by možný odkaz pro VCDS . Děkuji Mně zafungovalo -09-Centrální elektro >pomocník kódování >Byte 12 >bit0= zatrhnout. Jinak v zákoně to není zakázané, je tam ,, při denním svícení koncová světla nemusí svítit,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa71 Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Zdravím vás tady všechny. Nedávno jsem koupil rapida a povedlo se mi nakódovat pár věcí. Chtěl bych nakódovat setreni stěračů po ostriku oken, ale nenašel jsem tady postup. A pak bych chtěl zkusit zavření ridicoveho okna přes dalkac. Ale taky jsem tady nenašel postup. Můžete mi ho buď poslat nebo ty postupy tady napsat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Jestli máš novější modelový rok (tuším od května 2015), tak máš totožnou elektriku jako mají Fabie 3 před facelift. Takže leccos můžeš vyčíst zde: https://wirer.sk/category/fabia3/kodovanie_f3/ Je to od člena @wirer ze zdejšího fóra 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa71 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 před 5 hodinami, tom01 napsal: Jestli máš novější modelový rok (tuším od května 2015), tak máš totožnou elektriku jako mají Fabie 3 před facelift. Takže leccos můžeš vyčíst zde: https://wirer.sk/category/fabia3/kodovanie_f3/ Je to od člena @wirer ze zdejšího fóra 😉. Děkuji, kuknu na to. Mám ročník 2015 tak třeba to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Rozhodujuci je mesiac vyroby. Alebo to zistis ked pripojis diagnostiku podla cisla BCM jednotly, 6C0 je elektronika F3, zvysok bude este z povodnej F2. Takze hladaj potom kodovanie pre starsie auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 Zdravim, nepovedlo se nekomu bez problemu nakodovat to predni okno na stahovani klicem nebo dalkacem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 Pročti si téma. Někomu ano, někomu ne. U mého Style+ 2019 to zkoušeli dva borci na doporučení zdejšího fora a nerozjeli mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 Jj cetl jsem to a ptal jsem se uz driv. Zkousim prave po delsi dobe jestli na to nekdo neprisel. Ale diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Green93 Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 Ahoj, zkousel nekdo nakodovat u rapida 11/2014 coming home/leaving home? Videl jsem ze nekdo to dal na mlhovky ktere sviti spolecne s vnitrnim osvetlenim. Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Jaké nejužitečnější funkce se podle Vás dají kódovat? Mám Rapida 10/2019 ve Style+, tak už nějakou lepší výbavu mám, ale po záruce přemýšlím co by se dalo vylepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Já hledal inspiraci pro můj seznam funkcí k nakódování v příručce od @wirer: https://wirer.sk/category/fabia3/kodovanie_f3/ Je to sice FIII, ale elektriku má tento model totožnou s Rapidem tuším od května 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 před 6 hodinami, Deawon napsal: Jaké nejužitečnější funkce se podle Vás dají kódovat? Mám Rapida 10/2019 ve Style+, tak už nějakou lepší výbavu mám, ale po záruce přemýšlím co by se dalo vylepšit. Mám taky Style+ 3/2019 ještě v záruce a priorita byla vypnout SS, ostatní je bižuterie o které tady máš 48 stran. Style+ toho moc nepotřebuje, mám vypínání DRL při ruční brzdě a víc nic. Asistent rozjezdu ani stahování okna klíčem mě dva zdejší borci stejně nerozchodili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 8 hours ago, Deawon said: Jaké nejužitečnější funkce se podle Vás dají kódovat? Mám Rapida 10/2019 ve Style+, tak už nějakou lepší výbavu mám, ale po záruce přemýšlím co by se dalo vylepšit. z vlastní zkusenosti asi nejvice o co maji lide zajem jsou tyto funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Pulzující tlačítko by mělo jít i na MR17 minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Green93 Vloženo 23. Červen 2021 Sdílet Vloženo 23. Červen 2021 V 21. 6. 2021 na 19:03, Green93 napsal: Ahoj, zkousel nekdo nakodovat u rapida 11/2014 coming home/leaving home? Videl jsem ze nekdo to dal na mlhovky ktere sviti spolecne s vnitrnim osvetlenim. Jde to? Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 2014 bude ještě elektrika z F2 takže bez nasazení novych drátů se to asi neobejde… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Green93 Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 před 4 hodinami, Martab napsal: 2014 bude ještě elektrika z F2 takže bez nasazení novych drátů se to asi neobejde… Aha ale to co je zde na prvni strance by fungovat melo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 @Green93 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 26. Červen 2021 Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 On 6/22/2021 at 3:26 PM, Martab said: Pulzující tlačítko by mělo jít i na MR17 minimálně. Ono ty roky, to je spis takovy orientacni, protoze mi prijde, ze co auto to original :-)) protoze nekde mi nesel deaktivovat Start stop pres napeti na MR2018 a naopak na MR 2019 to slo 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Green93 Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 (editace) Ahoj, moc prosim o radu vse jsem si uz nakodoval jen jeste ohledne posilovace rizeni na sport, chapu dobre ze dam 44 ale kde se pak meni kod nastaveni z 11250 na 11220(podle diagnostiky mam 11021 a u kodovani 0003) moc diky edit: kdyz dam kodovani charakteristiky posilovace rizeni tak tam mam - ulozena hodnota - neznamy (4) Editováno: 2. Červenec 2021, autor: Green93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Green93 Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 (editace) V 1. 7. 2021 na 14:06, Green93 napsal: Ahoj, moc prosim o radu vse jsem si uz nakodoval jen jeste ohledne posilovace rizeni na sport, chapu dobre ze dam 44 ale kde se pak meni kod nastaveni z 11250 na 11220(podle diagnostiky mam 11021 a u kodovani 0003) moc diky edit: kdyz dam kodovani charakteristiky posilovace rizeni tak tam mam - ulozena hodnota - neznamy (4) Nikdo nevi? Editováno: 2. Červenec 2021, autor: Green93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon278 Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Ahoj, jak to prosim funguje s Asistentem rozjezdu do kopce pri rozjizdeni do kopce jen pres spojku. Pokud chapu tak se uvolni pri pridani plynu nebo po 2 vterinach. Ale co kdyz se rozjedu jen pres spojku po vterine od pusteni brzdy, bude me to drzet? (Napriklad parkovani v kopci kde jen popojizdim pomalu) moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.