Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jen chci pro kontrolu ověřit zda opravdu Vaše Vinka končí následovně:

Fezoj07: 14541
lubinob: 01352
miklisek: 30412

Upraveno od ferda25

Si mohl koupit právě toto, nevím co si dal za poláka, ale tady by to snad měl být sicher bez dodatečných komplikací.

No ani v tomto  případě nemáš jistotu, funglovky taky 100pro nebudou. PL za 2.128Kč vč.dopravy

Co VINko končí tak???

Ferdo 25 hej moje sedi.

Jo ferdo 25 skusali sme dnes safe na dvoch rapidoch a neako to nefunguje a dokonca to odstavi zamknutie nad 15 km.nevies preco? Dik za pripadne info.

Je tam opravdu jiný typ zámku co SAFE nepodporuje.

Ty vies ale nepotesit :-) dik za objasnenie.

Kebybsom chcel safe dorobyt treba vymenit zamok?

Upraveno od Fezoj07

Ano musí se vyměnit zámek.

VINka-to jsi hacknul server Škodovky?

Jeden dotaz pánové. Kamarád má možnost si zapůjčit notebook se softem a kabelem , je to tahle verze standart: http://www.vag-com.cz/zbozi/3588/VAG-COM-Standard.htm

Je to dostačující pro dokódování všeho co se tu řeší,např. asistent rozjezdu do kopce, sport. řízení či protočení ručiček. Díky za odpověď.

I já jsem nevědomky zveřejnil? Jestli ano, jdu ho přerazit, a tisknu si novej techničák. :kol-28:

Tak neviem ci to vinko je az tak tajne ked je za prednym oknom :-) Kto chce si ho zisti kedy chce.

No samozřejmě to mohlo utéct některý fotce, kde je okno nebo pravý blatník. SPZ mažeme, na VIN zapomínáme. Ale to už by byla velká paranoia. Velký Bratr Google stejně o nás ví i to, co o sobě nevime my sami.....

Presne tak, ten kto chce a vie kde to hľadať si tie údaje nájde bez problémov.. 

Ferdo máš pravdu samozrejme.. 

Auto ti neukradnu prw vinko :-) Ci? Je neaka zmena?

Sice to v těch číslech nevidím, ale je mi jasný, že se správnými softwarovými nástroji se to VINko z toho dá dekódovat.....

Ano stačí na to moje hlava.

Majstri mam jednu otazku, uvazujem nad kupou Sportback 1.4 DSG avsak odradza ma jedna vec, DSG nema autohold, najskor mi tvrdili, ze asistent rozjazdu do kopca je to iste, avsak v inom vlakne na tomto fore ma majitelia DSG vyviedli z omylu. Pri zaradeni D, S alebo R sa auto na rovine hned pohne. Cital som niekde na Seat fore, zevraj na Seat-och asistent rozjazdu do kopca sa da naprogramovat na nejaku hodnotu 1 kde "necaka" len cca 3 sek. ale caka do vtedy, pokial sa nezosliapne plynovy pedal. Otazka teda znie, je takato moznost aj na Rapide? Dakujem

Autohold do Rapida... tak to bych bral také ... :) HHC je fajn, ale .... prostě autohold by to posunul o kus dál :)

Jeden dotaz pánové. Kamarád má možnost si zapůjčit notebook se softem a kabelem , je to tahle verze standart: http://www.vag-com.cz/zbozi/3588/VAG-COM-Standard.htm

Je to dostačující pro dokódování všeho co se tu řeší,např. asistent rozjezdu do kopce, sport. řízení či protočení ručiček. Díky za odpověď.

Ferda25....prosím....

Jako nástroj stačí, ale je nutné si stáhnout anglickou verzi a měnit s tou.

Čeština něčemu vadí ?

Ano, chyby v překladu a anglická verze má v sobě kalkulátor(to v české není).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.