Leden 28, 201510 r HHC - Elektronický systém usnadňující rozjezd do kopce - rozjezdový asistent. XDS - "Díky XDS je řízení živější, přesnější a vozidlo v zatáčkách lépe drží stopu."
Leden 28, 201510 r Mas ale za priplatek 2tis. A to se vyplati. Mam ho tez dokodovany za podstatne jinou castku, tez u Ferdi.
Leden 28, 201510 r Aha, diky. Pises, ze to brzdeni ma 4 urovne. To SPORT je nejvic a NORMAL je nejmin nebo je jeste neco vic a jeste neco min? Ne, SPORT je asi to nejtvrdší nastavení, možná pod NORMAL je ještě SOFT, jestli si to dobře pamatuju. Spíš to líp upřesní hoši od fochu .
Únor 2, 201510 r Ahojte tak dnes som bol v skodovke nieco sa opytat a prijmaci technik mi povedal ze pre moje auto resp pre rocnik 2014 ja mam januar mu hlasi nejaku aktualizaciu softveru RJ posilovaca-bezplatne. Len sa bojim ze mi zmazu dokodovane veci. Nevedel mi povedat ci to zmazu ci nie. Neabsolvoval to uz niekto?
Únor 2, 201510 r Zdar, jak je prosím to kódování toho režimu brzd na sport? Nemohu to tady nikde najít, Woody by ho mohl eventuelně dát do seznamu na titul stránku.. Díky
Únor 4, 201510 r modry rapid: pokiaľ máš nakódovaný sport režim posilovača tak ti ho samozrejme vymažú, RJ bude nastavená ako bola z výroby.. ostatné veci by sa zmeniť nemali, budú flashovať len tú konkrétnu RJ.. Petrrr: v ABS v adaptáciách treba nájsť tú položku v ktorej sa to zmení.. teraz z hlavy neviem ako presne je to tam napísané, ale keď to uvidíš tak to pochopíš že je to tá správna
Únor 4, 201510 r Ok, já to právě dělat neumím, rozumím tomu jako koza petrželi, ale chtěl jsem to pro člověka co mi to dělat bude jako návod, abychom nemuseli tápat.
Únor 4, 201510 r Mělo by to být v 03 ABS Brzdy->10 Adaptace-> seznam funkcí, a mělo by se to jmenovat Activation_hydraulic_brake_assist
Únor 4, 201510 r Je tu někdo z blízkého okolí Prahy, kdo by mohl nakodovat zrcátka s výhřevem zadního skla (jestli rozumím, tak tohle způsobí, že s výhřevem zadního skla se budou vyhřívat zrcátka, i když budou v poloze "0" ?)
Únor 4, 201510 r Tak tak. Dnes konečně vyzkoušeno. Funguje to. Ještě zkusit vyhřívání jen zapnutím čudlu ovládání zrcátek. Upraveno Únor 4, 201510 r od miklisek
Únor 4, 201510 r Tragedie JZD v piatok 13 budem v prahe medzi 06.00 a 10.00 pc budem mat zo sebou tak ti to mozem nakodovat :-)
Únor 4, 201510 r Tak tak. Dnes konečně vyzkoušeno. Funguje to. Ještě zkusit vyhřívání jen zapnutím čudlu ovládání zrcátek. Na to tady cekam celou dobu a on to jeste neotestoval.
Únor 4, 201510 r Hihi asi jak, když tady u Nilu je zima bez sněhu či jiné vlhkosti. Jsem byl rád za to dnešní mírně omrzlé levé zrcátko v -3,5°C. A sám víš, jak u R blbě zrcátka hřejou, bez vlhkosti a v teple to jde strašně blbě poznat, jestli se něco vůbec za zrcátkem v topné spirále děje..... Dá-li sv.Petrrr zítra, zkusím samostatně vyhřívání jen čudlíkem.
Únor 5, 201510 r Miklis, zjistis to jednoduse. Na zrcatko das prst a zjistis jestli je teply nebo ne. Na to nemusis cekat na namrazu.
Únor 5, 201510 r Dýchnul jsem teď na zrcátko, orosilo se. Po zapnutí vyhřívání čudlíkem nastavování se dlouho nic nedělo, ale snaha tam jakás-takás vidět byla. Po otočení do nulové polohy, vychladnutí, orosení a zapnutí společného vyhřívání s oknem bych řekl, že se ten kondenzát rozpouštěl rychleji.
Únor 5, 201510 r Presne tak sa to zdalo aj mne.. keď boli orosené tak len na výhrev zrkadiel sa nič nedialo a to bolo pustené cca 5 minút.. po vypnutí a zapnutí výhrevu zadného okna bola asi za minútu už vidieť že sa niečo deje...
Únor 5, 201510 r Vyzerá to tak.. Ale chcem to skúsiť ešte odkódovať či budú sa zrkadlá tak isto spomalene odhmlievať alebo sa to navzájom ovplyvňuje a bude to funguvať tak ako zo zadným oknom spolu..
Únor 5, 201510 r Tak len skúmajte. Ja to síce nemám nakódované (ale asi sa na to dám, že lubinob ) ale aspoň zistím ako to je presne s tymi speťákmi u mňa.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.