Pawouk Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 miklisek : asi se zeptám jako blbec,ale co je to HHC a XDS. HHC XDS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 HHC - Elektronický systém usnadňující rozjezd do kopce - rozjezdový asistent. XDS - "Díky XDS je řízení živější, přesnější a vozidlo v zatáčkách lépe drží stopu." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Pánové díky za info (jinak HHC mám už z výroby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Mas ale za priplatek 2tis. A to se vyplati. Mam ho tez dokodovany za podstatne jinou castku, tez u Ferdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Aha, diky. Pises, ze to brzdeni ma 4 urovne. To SPORT je nejvic a NORMAL je nejmin nebo je jeste neco vic a jeste neco min? Ne, SPORT je asi to nejtvrdší nastavení, možná pod NORMAL je ještě SOFT, jestli si to dobře pamatuju. Spíš to líp upřesní hoši od fochu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry rapid Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ahojte tak dnes som bol v skodovke nieco sa opytat a prijmaci technik mi povedal ze pre moje auto resp pre rocnik 2014 ja mam januar mu hlasi nejaku aktualizaciu softveru RJ posilovaca-bezplatne. Len sa bojim ze mi zmazu dokodovane veci. Nevedel mi povedat ci to zmazu ci nie. Neabsolvoval to uz niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Zdar, jak je prosím to kódování toho režimu brzd na sport? Nemohu to tady nikde najít, Woody by ho mohl eventuelně dát do seznamu na titul stránku.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 modry rapid: pokiaľ máš nakódovaný sport režim posilovača tak ti ho samozrejme vymažú, RJ bude nastavená ako bola z výroby.. ostatné veci by sa zmeniť nemali, budú flashovať len tú konkrétnu RJ.. Petrrr: v ABS v adaptáciách treba nájsť tú položku v ktorej sa to zmení.. teraz z hlavy neviem ako presne je to tam napísané, ale keď to uvidíš tak to pochopíš že je to tá správna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ok, já to právě dělat neumím, rozumím tomu jako koza petrželi, ale chtěl jsem to pro člověka co mi to dělat bude jako návod, abychom nemuseli tápat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 cez víkend to môžem pozrieť, pravdepodobne budem jazdiť Rapidom zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 fajne, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Mělo by to být v 03 ABS Brzdy->10 Adaptace-> seznam funkcí, a mělo by se to jmenovat Activation_hydraulic_brake_assist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 tak to je slovo chlapa, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Je tu někdo z blízkého okolí Prahy, kdo by mohl nakodovat zrcátka s výhřevem zadního skla (jestli rozumím, tak tohle způsobí, že s výhřevem zadního skla se budou vyhřívat zrcátka, i když budou v poloze "0" ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Tak tak. Dnes konečně vyzkoušeno. Funguje to. Ještě zkusit vyhřívání jen zapnutím čudlu ovládání zrcátek. Editováno: 4. Únor 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Tragedie JZD v piatok 13 budem v prahe medzi 06.00 a 10.00 pc budem mat zo sebou tak ti to mozem nakodovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 to není 2x dobré datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Tak tak. Dnes konečně vyzkoušeno. Funguje to. Ještě zkusit vyhřívání jen zapnutím čudlu ovládání zrcátek. Na to tady cekam celou dobu a on to jeste neotestoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Hihi asi jak, když tady u Nilu je zima bez sněhu či jiné vlhkosti. Jsem byl rád za to dnešní mírně omrzlé levé zrcátko v -3,5°C. A sám víš, jak u R blbě zrcátka hřejou, bez vlhkosti a v teple to jde strašně blbě poznat, jestli se něco vůbec za zrcátkem v topné spirále děje..... Dá-li sv.Petrrr zítra, zkusím samostatně vyhřívání jen čudlíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Miklis, zjistis to jednoduse. Na zrcatko das prst a zjistis jestli je teply nebo ne. Na to nemusis cekat na namrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Dýchnul jsem teď na zrcátko, orosilo se. Po zapnutí vyhřívání čudlíkem nastavování se dlouho nic nedělo, ale snaha tam jakás-takás vidět byla. Po otočení do nulové polohy, vychladnutí, orosení a zapnutí společného vyhřívání s oknem bych řekl, že se ten kondenzát rozpouštěl rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Presne tak sa to zdalo aj mne.. keď boli orosené tak len na výhrev zrkadiel sa nič nedialo a to bolo pustené cca 5 minút.. po vypnutí a zapnutí výhrevu zadného okna bola asi za minútu už vidieť že sa niečo deje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Takže se shodneme, že tuto fci nelze jinak než vřele doporučit dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Vyzerá to tak.. Ale chcem to skúsiť ešte odkódovať či budú sa zrkadlá tak isto spomalene odhmlievať alebo sa to navzájom ovplyvňuje a bude to funguvať tak ako zo zadným oknom spolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Tak len skúmajte. Ja to síce nemám nakódované (ale asi sa na to dám, že lubinob ) ale aspoň zistím ako to je presne s tymi speťákmi u mňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.