Únor 19, 201510 r trek11 - to je už off topic. Tohle téma je o kódování. Příspěvek jsem ti upravil. Napiš si to do správné sekce = podvozek (případně elektrika).
Únor 20, 201510 r Na prvni pohled jsem u radia nepozoroval žádnou změnu. Ale vzhledem k tomu že mi dvakrát zazlobilo přepínání stanic (přepnul jsem na volantu radio se ztišilo, zesililo ale stanice zůstala stejna) tak jsem ho nechal přehrát.
Únor 24, 201510 r Sport mód posilovače řízení Protočení ručiček při zapnutí zapalování Dodatečné setření po ostříknutí Rychlost stěračů dle rychlosti jízdy MAXIDOT - palivo dotankovat Vyhřívání zrcátek se zadním oknem Sport mód brzd automatické zatvorenie dverí pri urcitej rýchlosti
Únor 25, 201510 r presne tak konkrétnejšie v Zrazoch Slovensko http://forum.skodahome.cz/topic/58914-zraz-slovensko/?p=2015128
Únor 25, 201510 r Rasto: Ak pojdem okolo mozem sa zastavit.Alebo dobehni na zraz do Pistan tam ti to lubino spravi.
Únor 28, 201510 r Návody na aktivaci funkcí v rapidu. 2,Asistent rozjezdu do kopce: funční • [VCDS] Hill Hold Assist--> Controller 03(ABS)-->Coding 07-->long code helper-->Byte 16-->Bit 0 enable (tick box) funguje, díky za návod. Kámoš mi to přes NTB a ten jeho SW udělal za 10 minut a zadarmo, ušetřené 2.000 Kč, přítelkyně si to pochvaluje i když je teda pravda, že se mi ten interval zdá o něco kratší než např. ve dvojkové Fabii, ale i tak super.
Únor 28, 201510 r No kupoval jsem to květen 2013 a už nevím co všechno v tom balíčku bylo, každopádně u FIII a Octavie III to je pouze asistent rozjezdu do kopce za 2000 Kč a ten se dá taktéž dokódovat
Únor 28, 201510 r ESC PLUS včetně ABS, MSR, ASR, EDS, HBA a HHC tohle tam je vše a já to mám v autě proto reaguji neber to zle
Únor 28, 201510 r Neberu v pohodě jak říkám je to skoro 2 roky na nevím jestli ten balíček za 2000 Kč tam měl všechno to co uvádíš to si fakt nejsem jistý, nějak mám pocit, že tam byl tlak v pneu a pouze ten HHC. Každopádně mrkni na FIII a OIII do konfigurátoru a tam stojí pouze HHC 2000 Kč. Jinak snad každý Rapid má ABS a ASR, ne? To si fakt teď nejsem jistý
Únor 28, 201510 r Rapid měl v roce 2013 základu toto: ESC včetně ABS, MSR, ASR, EDS a HBA Za příplatek 3600 Kč toto: ESC Plus včetně ABS, MSR, ASR, EDS, HBA, asistentu rozjezdu do kopce a kontroly tlaku v pneumatikách (TPM+) FIII má v současném ceníku v základní výbavě toto: ESC včetně ABS, EBV, MSR, ASR, EDS, HBA, ESBS, XDS+, multikolizní brzdy (MKB) a kontroly tlakuv pneumatikách. Asistent rozjezdu do kopce je za příplatek 2000 Kč jen pro varianty s manuální převodovkou.Tímto bych to měl za uzavřenou záležitost.
Únor 28, 201510 r závěrem, ten balíček byla pěkná volbož a lišilo se to u MR2014 pouze asistentem rozjezdu do kopce...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.