marek44 Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Ak by chcel niekto dokodovat nejake funkcie tak nie je problem BA + okolie a casto aj zvysok SK. Staci ma kontaktovat. Nazdar,som novy Rapidák,a chcem sa opytať,či maš cestu niekedy aj cez PREŠOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 To si snad můžete napsat pomocí soukromé zprávy, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 (editace) nevíte, jestli se dá nakodovat 5x bliknutí směrovek místo standartních 3x ??? díky, už jsem našel Editováno: 30. Prosinec 2015, autor: LEdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 díky, můj salon to neumí :-), nechám to udělat jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Vymen si salon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 asi na ferdu: ruční rozsvěcení brzdových světel na nějaké tlačítko (existující nebo přidané), to by se mi při dnešním provozu hodilo (fobie z lepících se) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Kašli na tlačítko, máš se věnovat řízení, ne na někoho blikat, natož vzadu. Stačí jemně přišlápnout, malilinkato přišlápnout brzdový pedál. Auto ještě nezačne brzdit, ale světlo už svítí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Kašli na tlačítko, máš se věnovat řízení, ne na někoho blikat, natož vzadu. Stačí jemně přišlápnout, malilinkato přišlápnout brzdový pedál. Auto ještě nezačne brzdit, ale světlo už svítí ;-) jo místo tlačítka raději senzor přiblížení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Jen krátké poděkování a doporučení pána s přezdívkou ferda25 ze Strakonic. Velmi příjemný pán a dodělal vše co jsem chtěl resp. je možné. Kdyby nebyla taková zima i bych s ním pokecal, ale prsty už jsem měl zmrzlé :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 jsi s ním měl sedět v autě a kecat jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Ty si s nim kecal prstama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 asi byl u někoho jiného, nějaký šlápoty a prstil jí né sorry, vtip ale nedalo mi to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 To byla solidně frigidní šlápota, když mu u toho zmrzly prsty, asi něco na způsob tchyně nebo tak [sorry, já taky musel] Kdyby ses pochlubil, cos nechával do dělat, ať můžeme závidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) Vše co je vypsané v tomto vlákně na prvním příspěvku. Autolock, autounlock, změna řízení na sport, změna autíčka ma maxidotu :-D, asistenta rozjezdu, stírání kapek, stírání dle rychlosti, protoření ručiček, zapínání skla se zrcátky, dotankování v litrech, parkovačky k dennímu svícení, úplné vypnutí ESP při přidržení ASR. Editováno: 19. leden 2016, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 že ti jiné autíčko vnutil Ferda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 K čemu je dobré úplné vypnutí ESP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 na blbnutí, ale tak na okruh, jinak osobně můžu říct, že čím víc stabilizačních prvků tím lépe, hodně to pomůže a co si budeme nalhávat, málokdo umí opravdu ovládat auto za každý situace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Jop, tak to jo. Já si jen pamatuju, jak bylo v módě tahat v oktě pojistky od ABS, protože každý byl mistr volantu a ABS mu to kazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Rypicong: Ano, nijak neřeším co je na dotu za auto, ale když to nabídnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 A jak vypada to jine auticko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Rypicong: Ano, nijak neřeším co je na dotu za auto, ale když to nabídnul.. jo, u mě to zkoušel také, ale žádné jiné se mi nelíbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 A může si člověk na čtverečkovaném papíru nakřížkovat vlastní autičko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 No jo, když chceš do rapida autíčko Superba tak je to trapné. Z Rapida novým autíčkem Superba totiž neuděláš. Možná bohu díky. Páč prozatím ten Superb má tolik much, že bych ho nechtěl ani zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 OK, chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.