loupeznik Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Zkoušel někdo nakodovat asistenta rozpoznání únavy řidiče? Jde to vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Tak dnes mi kolega udělal protočení ručiček a asistenta rozjezdu. Je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Hej borci, tak jak to teda je Pořád se jen někdo chlubí, že už má to, a to atd. Tak dejte návod, ať si to můžeme zaktivovat i my. Je to problém? Nechci být jízlivý, ale trocha Rapiďátství by neuškodila. Návod-aktivace-a jdeme do toho, neee !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Si přečti pár stránek zpět borče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Tak Spaceback77 má v něčem pravdu. V okolí bych třeba sehnal pár lidí kteří potřebné vybavení dají dohromady ale nevědí kde a co aktivovat. Postup by určitě byl vhod než někam letět přes půl světa ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Woody: Ty jsi z MS kraje, jestli si pamatuji ze sekce F1 dobře, byl by to Tvůj kolega za nějaký rozumný úplatek ochoten provést i třetí straně? : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Tak Spaceback77 má v něčem pravdu. V okolí bych třeba sehnal pár lidí kteří potřebné vybavení dají dohromady ale nevědí kde a co aktivovat. Postup by určitě byl vhod než někam letět přes půl světa ne ? Kurňa chlipi jste blbí nebo co? To neumíte číst! Je to tady vše v tématu. Ručičky: http://forum.skodahome.cz/topic/125760-d%C3%A1-se-n%C4%9Bco-dok%C3%B3dovat-do-rapida/page-3#entry1947943 Asistent rozjezdu: http://forum.skodahome.cz/topic/125760-d%C3%A1-se-n%C4%9Bco-dok%C3%B3dovat-do-rapida/page-3#entry1947878 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 No tak mi hned nenadávej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2014 (editace) Já ti nenádávám, jen napíšu že návod je pár stránek z5 a ty tu napíšeš že chceš návod. Prej mezi náma Editováno: 27. Září 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tak už mám taky nakodované ručičky protočení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Kdo Ti to prosim delal? Az bude SB doma, tak at vim, koho otravovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Hele jsem od Ostravy takže pro tebe docela daleko lepší najít někoho blíže tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 no tak to urcite :-D Ale tohle chci poresit, to je takova kravinka - ty budiky -, ktera se mi proste libi... plus nastaveni posilovace rizeni... nejaky tipy mam, az to bude, napisu zkusenosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 ad. Motaaa: Prosím Tě bydlím kousek od Ostravy (Ostravice) a chtěl bych dokódovat ručičky a přitvrdit posilovač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 ... edit k TPM a XDS: takze to vypada ze se to vsechno nastavuje v byte 16 a hodnoty jsou nasledujici 48: defaultni stav vse vypnuto 01001000 49: zapnuto HHC 01001001 4A: zapnutej TPM 01001010 4B: zapnutej TPM a HHC 01001011 4C: zapnuty XDS 01001100 4D: zapnuty HHC a XDS 01001101 4E: zapnuty TPM a XDS 01001110 4F: zapnuty HHC, XDS a TPM 01001111 zatim neotestovano (krome HHC) ale nekdo to muzete potvrdit/vyvratit pro TPM se musi domontovat cudl a zapnout jeste podporu v budikach (byte 2, bit 0 = 1) edit2: v anglii prodavaj zrejme rapidy s aktivovanym XDS nebo necim jinym... viz tohle kodovani rapid spaceback 1.6 TDI ABS coding: 93CC487889AD00F5C9FD12F891AC00404F0D00 Od dnes mám aj Rapida a chcel som dokódovať HHC a XDS ale kódovanie z výroby bolo: 4E: zapnuty TPM a XDS 01001110 dosť pochybujem žeby som mal XDS z výroby v Ambition 1,2tsi 77Kw... HHC som aktivoval ale zabudol ho vyskúšať... Samozrejme hneď bolo dokódované pretočenie ručičiek, menu dotankovat a odkódované upozornenie na pásy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Poradí někdo jak aktivovat v menu maxidotu dotankovat? Editováno: 2. Říjen 2014, autor: sliver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Ferdy25 mi před 14 dny dělal pár věcí, je ze Strakonic a fakt fachman. mám protočení ručiček a asistent rozjezdu do kopce. co ho překvapilo bylo to, že XDS jsem měl už z výroby... kolik zbejvá dotankovat je k ničemu, zaokrouhluje to na 5 litrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 ono u rapida tomu nerikaj asi XDS ale nejak jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 By mě zajímalo, jestli to vůbec funguje, protože nikde tento systém u Rapida není popsán. Že je něco někde zapnuté ještě nic neznamená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 no, neříkám že to tam je, ale zaktivované to v kódech je A ve své podstatě na tom nic není, vychází to z ESP a můžou to mít asi všechny auta s ESP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Nemohou, u mě se to ferdovi nepovedlo zaktivovat v jednotce ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 no, napsal jsem to blbě, chtěl tím říct, že k tomu není potřeba nějakou speciální ŘJ, nějaké komponenty apod. U všech to samozřejmě nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 jasně, je to tak. HCC se povedlo, jen chci ještě odpozorovat ze zvědavosti, když funguje HCC jestli při tom svítí sama brzdová světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 XDS u rapida nikde opravdu nikde popsané není ale je tam EDS a to si myslím že bylo součástí balíčku vylepšeného ESP za příplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Nebylo, vylepšené ESC tak zvané ESC+ obsahuje navíc pouze HCC, přáplatek 2tis. EDS není XDS a EDS je standartně u všech už z výroby. EDS je že když jedeš půlkou auta na přilnavém povrchu a druhou půlkou na kluzkém třeba při rozjezdu, tak aby se ti neprotáčelo kolo na tom nepřilnavém tak na té straně se kolo přibrzďuje aby zabíralo více to kolo na přilnavém povrchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.