Kucis Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 mě ty ručičky aktivovat nejdou - a to mam MR2014 jedine ze se to tam nekde dopisuje v coding ale nemam zase labely 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Asistent rozjezdu není závislý na budíkách a ručičky jdou opravdu vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 v adaptaci je sice mam ale nejde aktivovat - tak jdu hledat proc to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry rapid Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Ahoj, zkoušel někdo nastavit tu rychlost na rádiu? Snažim se to udělat podle toho videa, ale nedostanu se až do toho ,,posledního" menu. Nezkoušel někdo? Ahoj skušal som to a tiež mi to nejde, to bude asi nejaký špeci typ radia do Ruska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 ještě tu chybí že lze změnit tuhost posilovače (hodnoty 11250 pro normál a 11220 pro sport) viz http://forum.skodahome.cz/topic/128984-rs-nastavení-posilovače-u-rapidů/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Ferdo25: Nebo jestli to vi nekdo jiny. Tedy u Rapida jde dokodovat asistent rozjezdu do kopce? Mam R 1/2013 vyrobu, nemusi to zase neco mit (jako spravnou BMC jednotku u Tempomatu ? Volant vim ze jde rezim sport. No a ty rucicky nevim. Jeste nedavno se rikalo ze u Rapida nejde diky ocesane eletronice vubec nic, nebo se to jen musi umet? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 (editace) lze to zalezi to jen na ESP (ktery ma ale rapid u vsech vybav) melo by to bejt schovany pod timhle mistem kdyztak nekdo muze potvrdit/vyvratit sam sem to jeste nezkousel • [VCDS] Hill Hold Assist • Controller 03(ABS)• Coding 07• long code helper• Byte 16• Bit 0 enable (tick box) rucicky jdou bez problemu viz s tema hodnotama pro posilovac je vic variant viz tahle tabulka (meni se posledni 2 cisla) xxx??: Program Type10 - Normal (9N: PR L05, L06, L07, L08, L19, L20, L21, L32, L33)11 - Seat Ibiza (6J)20 - Polo 9N GTI (PR G12)21 - Seat Ibiza (6J)30 - Comfort (Polo 6R Comfortline)40 - Normal light vehicles (9N: PR L01, L02, L03, L04, L15, L16, L17, L18 )41 - Skoda Fabia 2 RS / Polo GTI50 - Comfort for light vehicles (Polo 6R Highline)51 - Audi A1 (8X)60 - Steering assistance for impaired (PR 1N5) Editováno: 6. Září 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Ty rucicky jsou paradni. Akorat nevim kdo by to pobliz Teplic umel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 (editace) pokud mas budiky 5JA 920 8xx tak to jde jednoduse zapnout jen pres VCDS --> Instruments --> Adaptation --> indicator_celebration --> change it to "On" and "Do It!" je mozny ze existuje nejakej typ budiku/softu na kterejch tohle nefunguje ale vzhledem k tomu ze na videjku je jeden z prvnich rapidu tak tenhle postup bude fungovat pro drtivou vetsinu jezdicich rapidu pro tyhle budiky to muze bejt slozitejsi a lze to zapnout treba pomoci vds pro (ktery se mi povedlo rozbehat na virtualboxu a pres USB rozhrani ) mozna sem casem na to taky dam tutorial pokud to nekoho bude zajimat ale je to pokrocilejsi a pomerne nebezpecna hracka Editováno: 6. Září 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 VDS PRO a UDS budíky??? To je zase asi překlep.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 (editace) Ferdo, ja se Te ptal, ale neodpovedel si mi. Oneb1t se odpovedet alespon snazi. Editováno: 6. Září 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 (editace) ja to nemam jen pro ty budiky (navic rucicky uz mam zapnuty) zajimalo me jestli to neco dokaze na rapidu cist pristi tejden to ozkousim (zatim sem funkcnost testoval jen na stolaku + serial port monitor nechtelo se mi s notebookem do auta) ano je mozny ze vds pro novy budiky cist neumi ale stejne to zkusim protoze takova informace nikde na internetu dostupna bezne neni i kdyby to tak bylo tak muj vyzkum neprijde na zmar a bude se hodit aspon lidem pro vylepseni ovladani okynek u fabie 1 apod... tady prozatimni testovani (z virtualboxu komunikace na com1 pres virtual serial na usb kabel ) + nastavenej timing v ovladaci tak ze by to melo valit http://postimg.org/image/61qbwz1jp/full/ Editováno: 6. Září 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Me tady muzes psat co chces , ja tomu rozumim uplny prdlajs. Uz pulka tohoto vlakna mi prijde jako spanelska vesnice pro me. Ja nehledam navod, jen se ptam co zarucene lze a co ne. Klidne bych si to od nekoho ( napr. i od Ferdy) nechal i za uplatu udelat. Ale abych jel nekam treba 160 km abych se dozvedel ze nic nejde se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Pokud už jsem zde na to odpověděl přímo v tématu tak nechápu tvé rozhořčení.. http://forum.skodahome.cz/topic/126899-asistent-rozjezdu-do-kopce-rapid/?p=1900355 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Ok Ferdo, ja nejsem rozhorcen . Tedy beru za samozrejme ze tedy u tebe pri kodovani-prizpusobovani nehraje roli modelovy rok a nic dalsiho. Proste, rucicky, kontrolka svetel, asystent r.d.k. lze u vsech Rapidu.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Díky ferda25 včera úspěšně nakódováno na Rapida Spaceback XDS, asistent rozjezdu do kopce a protočení ručiček. BOREC!! Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 na Rapida XDS prosim?...něco mě uniká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 je to soucasti jednotky co ridi ESP (to taky v nekterejch situacich potrebuje pribrzdit kola) a jelikoz rapidi maj vsichni esp z vyroby tak vsechny tyhle dalsi systemy tam jdou taky zapnout (HHC, XDS a zrejme i TPMS (kontrola tlaky v pneumatikach ale u ty je potreba jeste nakodovat podporu i pro budiky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Pokud se asistent r.d.k. zapne, da se to pak nejak prepinat a nebo to uz bude zapnute a muselo by se to opet pres kablik vypnout, pokud by to nekdo chtel zas vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 tak cudlik to pro to nema takze zase jedine kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Ke kontrole tlaku v pneumatikách je třeba ještě tlačítko,ne? Není tu někdo z Ostravy kdo umí aktivovat asistenta rozjezdu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 U Rapida pro TPM tlačítko nutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Pokud servis prehraje novy soft, tak o modifikace prijdu, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) nemel bys ale zalezi na tom jak hodne to budou zkoumat jinak tohle je funkcni • [VCDS] Hill Hold Assist • Controller 03(ABS)• Coding 07• long code helper• Byte 16• Bit 0 enable (tick box) a zaroven to zapne channel "hill start assist" v adaptation a tam si pak muzete nastavit jak dlouho to drzi brzdu pri rozjezdu Editováno: 7. Září 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Tak můžu říct že to zapnuti assistenta do kopce jak píšeš funguje ...našel jsem si chvilku a šel jsem si to zapnout. Dále jsem konečně zprovoznil protočení ručiček - ono se to prostě jinak jmenuje než u starších aut. Zapnul jsem si i režim sport v nastavení brzd (to XDS jsem tam teda nenašel nebo zase nevím jaký to má název nebo pod čím hledat) V jednotce řízení (servo) nevím kde nastavujete ten režim sport, v adaptaci bylo vše nedostupné. Editováno: 7. Září 2014, autor: Kucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.