hardb Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 - běh stěračů v závislosti na rychlosti : 09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 14 -> bit 7 - povolení dodatečného setření kapek předních stěrařů: 09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 14 -> bit 4 - vyhřívání zrcátek společně se zadním oknem: 09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 15 -> bit 3 - protočení ručiček:VCDS --> Instruments --> Adaptation --> indicator_celebration --> change it to "On" and "Do It!" - rozjezd do kopce:• [VCDS] Hill Hold Assist • Controller 03(ABS)• Coding 07• long code helper• Byte 16• Bit 0 enable (tick box) - Menu v maxidotu-dotankování v litrech: 17 - Přístroj deska - 10 přizpůsobení- Dodatečný objem k načerpání - povolit - XDS:ABS -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 16 -> bit 2asi blbá otázka která už to nejspíš byla už položena ale tyhle věci se dají provést pomocí asi nejrzšiřenějšího diagnostického programu v a g ? nebo to jde i přes jiný program ??Díky za odpověď (ono kdyby se někdo ozval z okolí brna, vyškova, kroměříže nebo olomouce a byl by schopný tam něco předělat za nějakou částku bylo by to asi nejlepší ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Zkus kontaktovat uživatele vaša. Je z Prostějova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) Tak dnes doděláno: Menu dotankovat Současně vyhřívat zrcátka a zadní okno přes tlačítko Řízení - sport Stírání stěraču podle rychlosti - nevyzkoušeno. XDS nefunkční. Povedlo se někomu dodělat to XDS krom Ferdy25? Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 To stírání stěračů je možná to samé, jako ve Fabii - spočívalo v tom, že když jely na druhou a třetí rychlost (ne na první, kde se nastavuje intenzita stírání nahoře na páčce), tak při zastavení zpomalily a po rozjetí se zase jely naplno. Do města celkem praktické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Zkus kontaktovat uživatele vaša. Je z Prostějova. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Tak dnes doděláno: Menu dotankovat Současně vyhřívat zrcátka a zadní okno přes tlačítko Řízení - sport Stírání stěraču podle rychlosti - nevyzkoušeno. XDS nefunkční. Povedlo se někomu dodělat to XDS krom Ferdy25? Ferdovi se to povedlo na spacebacku ani na mem Rapidu nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) Vím o liftu, kde to má z výroby. Možná se tady dotyčný přizná Kluci a nezkoušel už někdo dodělat TMP? Editováno: 11. Říjen 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 BTW : nebude potřeba nějakej login k aktivaci XDS? zatím tu je většina lift co to má už z výroby. Bylo by dobré vypozorovat u jaké verze to je už v sérii Otázka jestli Byte 16 -> bit 2 je opravdu XDS Já na SB 1.2 tsi 77kw to nemám a ani nejde to aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 já to mám z výroby, Ferda nemusel nic aktivovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 (editace) mohl bys poslat kodovani a vyrobni cislo jednotky? Editováno: 12. Říjen 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 XDS mám taky z výroby takže dnes dokováno dotankování,stěrače a posilovač zatím ne protože už mám elektromechanicky nebo jak je to ten novější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Podľa toho čo je tu popísané som mal tiež XDS z výroby... ale či je to pravda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 mohl bys poslat kodovani a vyrobni cislo jednotky? jestli to bylo na mě, tak nemůžu. Nerozumím tomu, dělal mi to Ferda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 tyjo uz me stvete..doufam ze bude 2.11. nekdo s diagnostikou na prazskym srazu potrebuju ty rucicky, vyhrev zrcatek, a rozjezd do kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 U zelených aut prý výše uvedené funkce nejdou nakodovat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) já zase slyšel, že všechno tohle maj, protože zelený auta jsou pro ženský Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Woody: Rypicong: já zase slyšel že bílou si na auto dávají ti co nemaj na na příplatkovou metlu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Teď už se platí i za bílou, pokud nejde dokódovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 ale určitě ne 10.500 nebo kolik chechtáků to tenkrát bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Jak za kterou ... na výběr jsou tři bílé ... od cca 4500 až po plnohodnotou metlu za těch 12 tisc nebo kolik :-D Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) OT: jezis vsevedouci tragedie v jzd...to je i tady? pamatuju si tě x let dozadu na flightperi...nikdo jinej si snad nemůže dat takovy nick :-D Editováno: 14. Říjen 2014, autor: rogerer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Metalíza v roce 2013 12.100,-Kč, koncem roku 2013 zvýšení na současnou cenu 12.900,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 OT: jezis vsevedouci tragedie v jzd...to je i tady? pamatuju si tě x let dozadu na flightperi...nikdo jinej si snad nemůže dat takovy nick :-D OT: Joo .. už mě tu z péráku identifikovalo víc lidí .. To víš, čekám na rapida, tak si tu krátím čekáním :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.