Zdeny1.8T Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 (editace) Ahoj, mám O1, 1.8T a před nedávnem mě začla zlobit elektronika. Problém se projeví tak, že při jízdě nejdříve vypadne přehrávání CD autorádia, za několik sekund se rozsvítí kontrolka airbagu, na volnoběh auto chcípá, a myslím, že jsem zaznamenal i nějaké cuknutí. Tento stav trvá vždycky tak 1-2 minuty. Kde by mohl být problém, na co mrknout? Díky. EDIT: Chlapi, je možné, že by popisovaný problém způsobovalo vadné rádio, resp. subwoofer? Teď odpoledne to začlo blbnout hned po nastartování, vyjel jsem a po pár desítkách metrech zase, na první křižovatce mi to chcíplo, co jsem si ještě všiml, tak z lévé strany palubky se ozvalo takové cvakání/lupání... Vypnul jsem rádio a následujících cca 40 km se to už neprojevilo. Editováno: 10. Říjen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.