Publikováno Říjen 12, 201311 r Ahoj, mám najeto 70 000 a mám zdřejmě problém se sáním, při jízde za studena a někdy i na malé otáčky děsně pocukává a zastudena se špatně i rozjíždí. Tak jsem moji Fabku napíchni na VAG a vyhodil toto: 17549 - Load Calculation Cross Check: Implausible Value P1141 - 35-10 --- Intermittent Z VISky jsem zjistil ze je to netesnost v sacím potrubí, nevíte nekdo kde by mohla být chyba ? Díky za jaké koliv nápady
Říjen 12, 201311 r zkus baterkou asi nejjednoduseji projit prave cestu toho sani jestli nekde neco neni ale videl bych to asi na cidlo co je zezadu saciho potrubi
Říjen 12, 201311 r skontroluj toto tesnenie http://www.cc-autodily.cz/tesneni-saciho-potrubi?brand=SKODA&model=FABIA pod sacím potrubím..najlepšie je skúšať naň striekať čističom bŕzd a ak sa náhle zmenia otáčky motora,tak to tesnenie je "strelené" ...dosť častý problém to bol u Felícií 1,3MPi
Říjen 20, 201311 r Autor Tak jsem včera zkusil odpojit do čidlo ( senzor tlaku ) bez toho a zda se mi to lepší, nedá se nějak podle hodnot ( z diagnostiky , nebo jen promeřit ) jestli je to čidlo špatné ?
Září 23, 201410 r Podivej se na podtlakove hadicky hlavne na tu k brzdovemu posilovaci. Pred par dny sem ji menil byla praskla a delalo to bordel.
Květen 29, 201510 r ahoj mám fabii 1,4 44kw aze. koupil jsem sáni z 50kw vyměnil a od te doby mi to hlásí chybu 17549 ješte jsem vyčistil klapu.saní jsem měl 2x dole vše jsem kontroloval spreyem jestli je to dotahle.pořád drží špatne volnoběh
Květen 29, 201510 r Nepoškodil jsi při výměně sacího potrubí to kombinované čidlo teploty a tlaku vzduchu, které je vzadu v sacím potrubí?
Květen 30, 201510 r Stáhni si VIS a tam máš jak popis co která chyba znamená a jak se řeší,ale i to jak udělat základní nastavení. Z jiného fora,nemám po ruce VIS: 01-motor10-prisposobenie,kanal 00 potvrdit vymazanie adapt.hodnot04-zakladne nastavenie,kanal 60 start06-ukoncenie vystupuvypnut a zapnut zapalovanie Upraveno Květen 30, 201510 r od Albín
Květen 30, 201510 r jo dík.jsem vůl VIS mám akorad jsem přehlédl posuvník tak jsem neviděl možnost motory dneska jsem zkoušel dotahnout sáni a praskl mi šteft takže zarobene.pořád chyba 17549 otáčky pořád kolisaji
Červen 4, 201510 r šroub vyměněný nové těsnění nové gumičky pod vsřtikama a stejně to chybu ukazovalo, až na po 5té se mi podařilo nastavit klapu a chyba zmizela a volnoběh už drží
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.