Srpen 12, 201510 r Autor Zdarec, tak moc se netěš, není teď nějak čas..... Dovolená, práce ..... Ale mám otázku. Jak jsi dopasoval uchycení pro přední tažné oko? Si nejsem jist, zda tam máš v nárazníku díru a krytku (tak je to na originálu) A nebo jsi šel jinou cestou? Díky
Srpen 17, 201510 r Šel jsem jinou cestou s tažným okem :-) mam navařenej držák s matičkou do který v případě nouze jsem schopnej namontovat oko :-)
Srpen 18, 201510 r Autor Zdravím, díky za odpověd. Takhle podobně jsem to také chtěl řešit. Tedy zámysl byl, že to původní uchycení odříznu a navařím na nové místo, tak aby bylo dosažitelné z jiného místa nárazníku. Tak snad to půjde.
Květen 16, 20169 r Zdravim, Zaujimalo by ma ako to všetko dopadlo... kolko clenov ma tie narazniky? Ako to bolo z montazou? Ste spokojny? Ďakujem za odpoveď. P.s: budem vdačny za každu foto namontovaneho naraznika.
Květen 28, 20169 r Zdravím tiež by ma to zaujímalo. Navyše aká je aktuálna cena prípadne aká firma to robila. Mal by som vážny záujem ak to bude prijateľné Díky
Květen 28, 20169 r 3000kc za holy naraznik bez farby a mriezok... je z laminatu a hlavne obavy mam z toho ci to na auto vobec dopasujem bez nejakych nechcenych medzier...
Září 21, 20186 r Dobrý den, Jsem tu nový a nenašel jsem toto téma tak kdyby tu bylo tak mě neukamenujte.... děkuji Těď k dotazu, dostanu bez uprav RS narazník na Fabku před FL ? .... Případně co a jak by se muselo změnit ? .... Díky
Září 21, 20186 r No, téma tady samozřejmě je, tak jsem je sloučil. Doporučuji to tady pořádně prostudovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.