Říjen 20, 201311 r To by mě nenapadlo kamo! Tim jsem chtel rici, ze bys mel sefovi naznacit, at ti dopredu hodi dalsicho zamestnance a uzijes si vic pohody za stejny penize
Říjen 20, 201311 r Tím chtěls jemně naznačit co? Že su lempl pomalý? :-D :-D Ja myslim že nechtěl,viš co se řika-prace kvapna hov.o platna...
Říjen 20, 201311 r To víš že jo, nikam nechvátej a dělej auta pořádně...taky děláme auta dva dny(dva mechanici),aby byly udělány a seřízeny tak mají být, čadkovinu znám moc dobře, ani to nechci komentovat....
Říjen 20, 201311 r karle já s tím problém nemám a to jsem náročný a byl u přestavby. Ty bys mě tam nechal? hezky jsem si na to dohlídnul
Říjen 21, 201311 r já s tím taky problém nemám,auta dělám 20 let, osobně jsem je všechny ladil, teď 3 roky tu mám syna, říkám mu, že ještě tak 5 let a bude taky znát všechno,i když tvrdím, že i po těch letech nevím všechno...to jen p.čadek ví všechno, žádná přestavba není problém, vlastně jen oni se vyznají jak co zapojit, ja se chválí ne foru,např.nedávno, když napíše že Opel Insignia 2.8 nejde přestavět, a ejhle, nám před měsícem odjela z dílny bez problémů, ono je to v něčem jiném, na to časem dojdeš....s tou dílnou máš pravdu, on si může dovolit porušit všechny předpisy co jsou na provoz předepsány, ale hlavně že jsi si na to dohlídnul...ty jsi vlastně přesně věděl, jak to má být namontované, znáš všechny zásady montáže dle metodiky,takže klobouk dolů, už podle fotek jsou tam dronosti...
Říjen 21, 201311 r prosím, přibrzdi trochu. Netvrdím, že něco znám, od toho jsi tu odborník ty - ten montážník neumí, tamten je naprd, po tom jsem přenastavoval, protože nic neumí. Mě se hlavně nelíbí přístup tvůj k ostatním. Je to jako s chiptuningem - každý na sebe vzájemně plive, každý každého pomlouvá. Copak to tak jde dělat do nekonečna? Bohužel jde o rivalitu v oboru, kde jsi ty a tvoje rodina živa. Na každém se něco najde, důležité je, že vše funguje jak má. Když to shrnu abys jasně pochopil moji myšlenku, já jsem taky celkem dobrý ve svém oboru a už několikrát jsem viděl práci konkurence a pomlouval jsem ji někdy? Ne. Protože chápu, že má každý někde svůj strop. Ani tím, že montuješ LPG 20 let si nesednu na zadek, to mi věř, i ty můžeš někdy udělat kopanec. Prosím tedy, neházej špínu na ostatní montážníky (kteří se možná učí a někde se naučit musí) a tento čas, který strávíš na fóru pomlouváním ostatních a vypisování takových příběhů, strav radši sebezdokonalováním. Ještě k té mojí přítomnosti na dílně - většina lidí je spokojených, ale byli tací, kteří spokojeni nebyly. proto jsem byl na dílně, aby jsem si dohlídl na to, že trubky nenatáhnou do kříže na podvozku, že vše schovají jak jsem řekl apod. Na ostatní (funkčnost) mám 2 roky záruku. Jednou jsem ti volal ohledně montáže LPG do auta a byl jsem před panem Svěrákem z Boskovic, ten se jen usmál, že ne všechny věci které tvrdíš jsou správné - ale to jen na okraj, abychom zchladili typicky českou chorobu, brouko-pytlíkovismus. Proto se nebojím, že by po tvé montáži nenašel také nějaké dorbné chybičky. Potom jde o cenu přestavby, dle mého u tebe zbytečně přemrštěná. Čadek a jeho montážníci musí mít také zkušenosti, každý den, kdy jsem tam byl tam měl 3-4 auta na MONTÁŽ. Ty uděláš 4 auta za 2 týdny, takže asi tak Pevně doufám, že tě tento názor nedojme k dalšímu nicneříkajícímu povídání a pokusíš se alespoň zamyslet, jestli je opravdu nutné všechny, i ty velké a ověřené firmy stále jen hanit. Možná si potom i tebe přestanou brát do pusy. Věřím, že jsi opravdu výborný montážník. Měj krásný den Upraveno Říjen 21, 201311 r od brc.majkl
Říjen 21, 201311 r No abychom to uzavřeli, nikoho nehaním, jen vím, když mi tu dojedou zákazníci přesně od toho pána Č. abychom mu dali auto dohromady...ale to je jiná kapitola...taky udělám 4 auta týdně, to není problém, na druhou stranu nechci, protože tím pádem by kvalita šla do háje...nejsem žádný výborný montážník, jen čerpám z dlouhodobé praxe,nic víc, věnuji se jednomu,potažmo dvěma systémy,ne jak někdo, kdo jich nabízí deset druhů a každého půl roku dělá něco jiného, to ať si každý přebere sám,.... musíš mít opravdu důvěru k firmě, když ji postavíš na dílnu a musíš kolem toho běhat, to ať si každý taky přebere sám....osobně bych ti auto vrátil, aby jsi jel na přestavbu jinam....takže to skončíme, přeji mnoho kilometrů bez závad...
Říjen 21, 201311 r ..u nas v praci znam 4lidi, kteri maj od cadka auto a jsou plne spokojeni... dalsimu odesel motor, tak to z cadkem nejak udelali, detaily neznam.. pravda je, z e pokud reknu nekde Cadek, tak se vsichni chytaj za hlavu, ale prace ma suverene nejvic ze vsech prestavovacu.. tak ja nevim, co za tim je.. mozna tim, ze ma plyn za 15.40 pro svoje montaze a ostatni jsou uz za 17ti korunama.. je pravda, ze ma dobrej web, ma tam forum okynko,lidem odpovi atd, nemusi se na prestavbu cekat 3 tydny, ma svoje cerpacky a plyn za super ceny... proste to rozjel a dari se mu a to asi vetsinu lidi dost sere.. a kdyz vidim ze mu na jeho fora chodi i zdejsi prestavovaci, tak bude silny konkurent... priznejte si to.. Upraveno Říjen 21, 201311 r od JirkaBrno
Říjen 21, 201311 r Jirko: přesně tak jsem to myslel, je to konkurent tam bude asi problém to, že dá lpg skoro do všeho a nezajímá ho, jak na tom motor je. A čím více přestaveb, tím více rizika, že nějaká klekne. Já mám najeto teď 120tis tak se nebojím. Ale kamarád měl 230tis a tam bych to už možná neriskoval, resp. kdyby se motor pokazil, nevím, jestli bych to vůbec byl schopný někomu hodit na hlavu, ať je to čadek nebo jiný tatrman Upraveno Říjen 21, 201311 r od brc.majkl
Říjen 22, 201311 r Autor Jeste takovy dotaz, jak jedete nanlpg, ukazuje se vam na palubnim pocitaci spotreba ?
Říjen 23, 201311 r Autor K té co mi ujazuje připočtu asi 1,5 litru a to opovídá zhruba spotřebě Lpg. tím pádem to vlastně ukazuje průměrnou atd... poté si to jen spočítat... tak to je super zjištění, čekal jsem že to bude brát jen benzín (tudýž jen než se přepne motor...)
Říjen 23, 201311 r nene bere to furt, auto nepozná že se odpojil benzín, jen přestane klesat ručička benzínu
Říjen 23, 201311 r .. asi jak kde, ja jezdim za +- 8l lpg, palubak mi ukazuje tu 7.5, tu 8, tu 8.5... ale dlouhodoba spotreba je +-8..
Říjen 23, 201311 r Autor PARADA .!! Aspon par dobrych zprav, dnes jsem se dostal na prumer z prace 6.4 a to jsem se nebal i predjizdet.
Říjen 23, 201311 r proste to rozjel a dari se mu a to asi vetsinu lidi dost sere.. a kdyz vidim ze mu na jeho fora chodi i zdejsi prestavovaci, tak bude silny konkurent... priznejte si to.. zase na mě :D Hele nemám problém...dříve to od něj stálo zato.....v dobách elpigazu sme měli hodně jeho čerstvě namontovaných aut. Nyní už je to horší (změnil systémy LPG a nejspíš i mechaniky)....ale i přesto mám ročně kolem 8-10 aut.
Listopad 4, 201311 r Autor do VW, Opel, Dacie se dává Landi Renzo BRC se dáva do Forda a HyundaiCo říkáte na tenhle výrok ? Tohle mi napsal jeden pán, kterého mi tu někdo doporučoval...
Listopad 4, 201311 r a čemu se divíš....já osobně začínal s plynem v r.1994, v období, kdy jezsili Š100,105,120, žigulíky, Dacie,andalší karurátorová auta...když takové auto dojelo někam do opravny, vlastně to bylo jednoduché...za všechno mohl plyn...dokonce neuznávali záruku, když chytli rez páté dveře např. u Felicie,prostě tam byl plyn, takže problém...postupně jsme de dostávali dál a dál, zdokonalovaly se auta, zdokonalovalo se zařízení,a ejhle, během posledních 2 let se najednou všichni otočili a začali po dvoudenních školeních soplit do nových aut plyn,vlastně jen proto, aby prodali nějaké auto navíc. aA najednou je zase vše jinak...montážníci co dělají 20 let plynařitu jsou vlastně jen tupci, co nerozumí plynu, ale značkové servisy jsou profesionálové, kteří tomů rozumí...ráno se všichni sjedou do srvisu ve svých TDI, takže ani neví, jak vlastně funguje plyn za studena, jak,kdy přepíná, jo vlatně ti chytřejší co nemají co dělat si něco přečtou na netu, mechanici, na které ukálal vedoucí, že pojede zítra na školení a druhý den např. do vašeho vozu nějak nasoplí plyn se jen modlí, aby to odjelo, odpoledne skočí opět do svého TDI a do noci raději nebere šéfovi mobil, aby se náhodou nemusel vrátit do práce a něco řešit,probůh, však tomu vlastně nerozumí, co by s tím dělal....takže závěrem, to co ti napsal jeden pán, tak to je přesně to, co jsem tu popisoval...každá firma si zaplatila nějaké školení, proto dělá co dělá.....
Listopad 4, 201311 r no a co tedy řešíš...co do svého auta? pošli mi údaje o svém autě na můj firemní email a já ti udělám naídku....tak, abych se nemusel stydět za to, jak bude auto udělané a seřízené, ty aby jsi byl spokojený ...
Listopad 4, 201311 r To si pak priprav cca 30 tis. :-) ale bez ke karlovi, ten tu praci udela snad dobre Upraveno Listopad 4, 201311 r od brc.majkl
Listopad 4, 201311 r Autor To je zase jedno z druhym.... jsi nekde od brna ci odkud, to mam 200km, a jezdit kvuli servisu zstebou atd atd.... zatim jsem obednan do lpg havirovk panu Lackovi, takze uvidim. Cena 22 a znamy co to ma si nestezuje
Listopad 4, 201311 r V klidu si to tam namontuj, cena 22 je vic nez dobra tak snad to bude ok. Ja bych 31tis jak ma karel na internetu nedal, s 1.8t nejsou problemy pokud uz ma chlapik neco namontovano
Listopad 4, 201311 r Tak jsem docela zvědavej, když se mu bude na autě resp. LPG něco srát, zda se pak bude radit s brc.majklem anebo tady s karlem.lpg
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.