Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

takze kdyz nejsou sklopny tak to asi nepujde dodelat co?

• Autor

když je za nimi výztuha tak asi těžko wink.gif

Upraveno od žralok

to jsem si myslel ale diky :-)

• 4 týdny později...

zkoušel to někde obráceně ? ze sklopných udělat pevné ? nikde jsem ještě nesehnal kůži do Supa , aby byla sklápěcí , tak bych tam dal pevnou . Díky

jak psal cosby.. auta pro náš trh bylo or model 2005 už sklpné sedačky.. a s tuhostí to nemá až tak co dělat .. spíše marketingový tah .. ale dá se dodělat varianta s i bez ... samo s je tešží... tak tak

Já mám r.v.2004 a sklopné dělené sedačky mám.

Ano,sklopky od 08/04 MR 2005 už jsem to psal

• 2 měsíce později...

a jak se to dá dodělat nějaká zkušenost ?

Upraveno od žralok

No řekl bych že to dodělat nejde,protože to je konstrukční věc,to znamená,že tam,kde jsou sklopky tak je jinak dělaná konstrukce auta

Upraveno od žralok

Kluci dodělat to jde a celkem bez problémů, musíš mít origo sklopky a držáky k tomu. Ta zadní stěna jde dolů po odvrtání pár bodů. jinak to vypadá jak origo.

Může poradit Delfýn, tomu jsem sehnal sedačky s držákama a zbytek si dodělal sám za jedno odpoledne.

Takze jde v pohode tudit dat do auta ktery nema sklopky sedaky co jsou sklopny, ze ?? :)

Pokud je máš tak v pohodě. Musíš mít i ty držáky smile.gifsmile.gif

Upraveno od žralok

Nejak divne to napsalo text :(

Kdyz ted nemame sklopky a jen obyc sedaky :) a sezenu si kozich, ktery bude treba bohuzel sklopny tak to tam lze dat ?

Pokud je máš tak v pohodě. Musíš mít i ty držáky :):)

nechci se nijak hádat , ale u prvních Superbů byla zadní sedadla nesklopná z důvodu kroucení karoserie , proto až když předělali karoserii , tak se začlo dávat i sklopná zadní lavice , teda aspoň tak mi to bylo řečeno :palec2: do té doby , tam byl místo díry právě plech

Když se kouknete na Supa kterej sklopky má origo tak tam zůstal ten oblouk (takovej most) co má i Supík bez sklopek. Je tam navíc jen ten plech na pár bodech. Ten jde v pohodě ven.

Upraveno od žralok

ok , jen jsem napsal co jsem slyšel , nikdy jsem neměl možnost porovnat obě auta . Já sklopné mám a zatím sem je nikdy nevyužil , Superb není auto na stěhování :palec2: ale je dobré to mít , když by byla potřeba , ale na to jsou doma jiné auta

Upraveno od žralok

Jj, vím že to jde, jinak bych to ani nepsal, já sklopky taky nemám a ani po nich netoužím. Když potřebuju odvést něco velkýho, tak mám dodávku. :palec2: :palec2:

Upraveno od žralok

• 9 měsíců později...

Sice to sem tak úplně nepatří ale nechce se mi zakládat nové téma! Potřeboval bych zjistit objednací číslo béžového rámečku směrem do interiéru u Ski Vaku! Nemám ho tam a dost mi to vadí! Díky

• 5 měsíců později...

Pánové, trošku možná "up to date". Ale je tu někdo, kdo je schopen naučit sedačky u Superba I r.v. 2003 se sklopit?? Za peníze v Praze dům, říkal děda.

Tak jak??

Info a nabidky na lispra@hopi.cz či 739000399.

Prostě -chci to předělat :-)))

Myslím, že by to neměl být problém ale musíš mít sehnané ty sklopné a vše potřebné k tomu!

• 1 měsíc později...

Nevíte někdo jestli uchycení zadních sklopných sedaček bude pasovat i s passata 5,5? Koupil jsem sedačky face v kůži a chci to řešit, jenže nemůžu najít žádnýho face superba na díly :-)

Čaute, někde čtu, že tam nejsou sklopitelné zadní sedačky, včera sem byl ve škodovce a tam stal starsi MR s delenyma+sklopitelnýma sedačkama...

Jak to tedy je? diky -_-

Kamatad je automechanik a poradil mi ze sa daju sedacky vymontovat a namontovat z Pasata.Vraj to pasuje a problem je vyrieseny!Neviem za kolko sa daju kupit niekde na vrakaci.Ja nad tym rozmyslam tiez.

Sedačky z passat ami nic neřeší, mám ze superba face sklopný a ty jsou stejný jako u passata,ale uchycení na sklápění je úplně jiný než u supa předface :-( Měl jsem to celý dole a docela jsem koukal smile.gif Proto mě zajímá jeslti uchyty z passata budou úplně stejný protože face superbu na díly je jako šafránu :-)

Upraveno od žralok

• 5 měsíců později...

Zdarec chlapi, koupil jsem si Superba 10/2005 a tam zadní sedačky nejsou sklopné! :palec2: Takže jen pro info.Ať to SuperBuje!!!

• 1 měsíc později...

Sedačky z passat ami nic neřeší, mám ze superba face sklopný a ty jsou stejný jako u passata,ale uchycení na sklápění je úplně jiný než u supa předface :-( Měl jsem to celý dole a docela jsem koukal :) Proto mě zajímá jeslti uchyty z passata budou úplně stejný protože face superbu na díly je jako šafránu :-)

Jezdil jsem ze supama,co nemeli sklopne sedacky r03 a 04 oba elegance,druhej byl uz model 05.Pak jsem jezdil s r 05elegance se sklopnymi.A naposled s 07 face se sklopnymi a nemuzu si pomoct ten facelift se sklopnymi ma urcite nejtuzsi karoserii.Bez sklopnych sedadel to slo,ale superb pred face se sklopnymi mi prisel nejhorsi na krouceni..

Upraveno od PetrKV

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.