Březen 9, 200916 r Autor když je za nimi výztuha tak asi těžko Upraveno Březen 23, 201312 r od žralok
Duben 5, 200916 r zkoušel to někde obráceně ? ze sklopných udělat pevné ? nikde jsem ještě nesehnal kůži do Supa , aby byla sklápěcí , tak bych tam dal pevnou . Díky
Duben 5, 200916 r jak psal cosby.. auta pro náš trh bylo or model 2005 už sklpné sedačky.. a s tuhostí to nemá až tak co dělat .. spíše marketingový tah .. ale dá se dodělat varianta s i bez ... samo s je tešží... tak tak
Červen 7, 200916 r No řekl bych že to dodělat nejde,protože to je konstrukční věc,to znamená,že tam,kde jsou sklopky tak je jinak dělaná konstrukce auta Upraveno Březen 23, 201312 r od žralok
Červen 7, 200916 r Kluci dodělat to jde a celkem bez problémů, musíš mít origo sklopky a držáky k tomu. Ta zadní stěna jde dolů po odvrtání pár bodů. jinak to vypadá jak origo. Může poradit Delfýn, tomu jsem sehnal sedačky s držákama a zbytek si dodělal sám za jedno odpoledne.
Červen 7, 200916 r Takze jde v pohode tudit dat do auta ktery nema sklopky sedaky co jsou sklopny, ze ??
Červen 7, 200916 r Pokud je máš tak v pohodě. Musíš mít i ty držáky Upraveno Březen 23, 201312 r od žralok
Červen 7, 200916 r Nejak divne to napsalo text Kdyz ted nemame sklopky a jen obyc sedaky a sezenu si kozich, ktery bude treba bohuzel sklopny tak to tam lze dat ?
Červen 7, 200916 r Pokud je máš tak v pohodě. Musíš mít i ty držáky nechci se nijak hádat , ale u prvních Superbů byla zadní sedadla nesklopná z důvodu kroucení karoserie , proto až když předělali karoserii , tak se začlo dávat i sklopná zadní lavice , teda aspoň tak mi to bylo řečeno do té doby , tam byl místo díry právě plech
Červen 7, 200916 r Když se kouknete na Supa kterej sklopky má origo tak tam zůstal ten oblouk (takovej most) co má i Supík bez sklopek. Je tam navíc jen ten plech na pár bodech. Ten jde v pohodě ven. Upraveno Březen 23, 201312 r od žralok
Červen 7, 200916 r ok , jen jsem napsal co jsem slyšel , nikdy jsem neměl možnost porovnat obě auta . Já sklopné mám a zatím sem je nikdy nevyužil , Superb není auto na stěhování ale je dobré to mít , když by byla potřeba , ale na to jsou doma jiné auta Upraveno Březen 23, 201312 r od žralok
Červen 7, 200916 r Jj, vím že to jde, jinak bych to ani nepsal, já sklopky taky nemám a ani po nich netoužím. Když potřebuju odvést něco velkýho, tak mám dodávku. :palec2: Upraveno Březen 23, 201312 r od žralok
Duben 5, 201015 r Sice to sem tak úplně nepatří ale nechce se mi zakládat nové téma! Potřeboval bych zjistit objednací číslo béžového rámečku směrem do interiéru u Ski Vaku! Nemám ho tam a dost mi to vadí! Díky
Září 23, 201014 r Pánové, trošku možná "up to date". Ale je tu někdo, kdo je schopen naučit sedačky u Superba I r.v. 2003 se sklopit?? Za peníze v Praze dům, říkal děda. Tak jak?? Info a nabidky na lispra@hopi.cz či 739000399. Prostě -chci to předělat :-)))
Září 23, 201014 r Myslím, že by to neměl být problém ale musíš mít sehnané ty sklopné a vše potřebné k tomu!
Listopad 7, 201014 r Nevíte někdo jestli uchycení zadních sklopných sedaček bude pasovat i s passata 5,5? Koupil jsem sedačky face v kůži a chci to řešit, jenže nemůžu najít žádnýho face superba na díly :-)
Listopad 8, 201014 r Čaute, někde čtu, že tam nejsou sklopitelné zadní sedačky, včera sem byl ve škodovce a tam stal starsi MR s delenyma+sklopitelnýma sedačkama... Jak to tedy je? diky Kamatad je automechanik a poradil mi ze sa daju sedacky vymontovat a namontovat z Pasata.Vraj to pasuje a problem je vyrieseny!Neviem za kolko sa daju kupit niekde na vrakaci.Ja nad tym rozmyslam tiez.
Listopad 8, 201014 r Sedačky z passat ami nic neřeší, mám ze superba face sklopný a ty jsou stejný jako u passata,ale uchycení na sklápění je úplně jiný než u supa předface :-( Měl jsem to celý dole a docela jsem koukal Proto mě zajímá jeslti uchyty z passata budou úplně stejný protože face superbu na díly je jako šafránu :-) Upraveno Březen 23, 201312 r od žralok
Květen 1, 201114 r Zdarec chlapi, koupil jsem si Superba 10/2005 a tam zadní sedačky nejsou sklopné! Takže jen pro info.Ať to SuperBuje!!!
Červen 2, 201114 r Sedačky z passat ami nic neřeší, mám ze superba face sklopný a ty jsou stejný jako u passata,ale uchycení na sklápění je úplně jiný než u supa předface :-( Měl jsem to celý dole a docela jsem koukal Proto mě zajímá jeslti uchyty z passata budou úplně stejný protože face superbu na díly je jako šafránu :-) Jezdil jsem ze supama,co nemeli sklopne sedacky r03 a 04 oba elegance,druhej byl uz model 05.Pak jsem jezdil s r 05elegance se sklopnymi.A naposled s 07 face se sklopnymi a nemuzu si pomoct ten facelift se sklopnymi ma urcite nejtuzsi karoserii.Bez sklopnych sedadel to slo,ale superb pred face se sklopnymi mi prisel nejhorsi na krouceni.. Upraveno Červen 2, 201114 r od PetrKV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.