Zawe Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 takze kdyz nejsou sklopny tak to asi nepujde dodelat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) když je za nimi výztuha tak asi těžko Editováno: 23. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zawe Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 to jsem si myslel ale diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 zkoušel to někde obráceně ? ze sklopných udělat pevné ? nikde jsem ještě nesehnal kůži do Supa , aby byla sklápěcí , tak bych tam dal pevnou . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jak psal cosby.. auta pro náš trh bylo or model 2005 už sklpné sedačky.. a s tuhostí to nemá až tak co dělat .. spíše marketingový tah .. ale dá se dodělat varianta s i bez ... samo s je tešží... tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Já mám r.v.2004 a sklopné dělené sedačky mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ano,sklopky od 08/04 MR 2005 už jsem to psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) a jak se to dá dodělat nějaká zkušenost ? Editováno: 23. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) No řekl bych že to dodělat nejde,protože to je konstrukční věc,to znamená,že tam,kde jsou sklopky tak je jinak dělaná konstrukce auta Editováno: 23. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kluci dodělat to jde a celkem bez problémů, musíš mít origo sklopky a držáky k tomu. Ta zadní stěna jde dolů po odvrtání pár bodů. jinak to vypadá jak origo. Může poradit Delfýn, tomu jsem sehnal sedačky s držákama a zbytek si dodělal sám za jedno odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Takze jde v pohode tudit dat do auta ktery nema sklopky sedaky co jsou sklopny, ze ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Pokud je máš tak v pohodě. Musíš mít i ty držáky Editováno: 23. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nejak divne to napsalo text Kdyz ted nemame sklopky a jen obyc sedaky a sezenu si kozich, ktery bude treba bohuzel sklopny tak to tam lze dat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Pokud je máš tak v pohodě. Musíš mít i ty držáky nechci se nijak hádat , ale u prvních Superbů byla zadní sedadla nesklopná z důvodu kroucení karoserie , proto až když předělali karoserii , tak se začlo dávat i sklopná zadní lavice , teda aspoň tak mi to bylo řečeno do té doby , tam byl místo díry právě plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Když se kouknete na Supa kterej sklopky má origo tak tam zůstal ten oblouk (takovej most) co má i Supík bez sklopek. Je tam navíc jen ten plech na pár bodech. Ten jde v pohodě ven. Editováno: 23. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) ok , jen jsem napsal co jsem slyšel , nikdy jsem neměl možnost porovnat obě auta . Já sklopné mám a zatím sem je nikdy nevyužil , Superb není auto na stěhování ale je dobré to mít , když by byla potřeba , ale na to jsou doma jiné auta Editováno: 23. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Jj, vím že to jde, jinak bych to ani nepsal, já sklopky taky nemám a ani po nich netoužím. Když potřebuju odvést něco velkýho, tak mám dodávku. :palec2: Editováno: 23. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Sice to sem tak úplně nepatří ale nechce se mi zakládat nové téma! Potřeboval bych zjistit objednací číslo béžového rámečku směrem do interiéru u Ski Vaku! Nemám ho tam a dost mi to vadí! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lispra Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Pánové, trošku možná "up to date". Ale je tu někdo, kdo je schopen naučit sedačky u Superba I r.v. 2003 se sklopit?? Za peníze v Praze dům, říkal děda. Tak jak?? Info a nabidky na lispra@hopi.cz či 739000399. Prostě -chci to předělat :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Myslím, že by to neměl být problém ale musíš mít sehnané ty sklopné a vše potřebné k tomu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrocta Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Nevíte někdo jestli uchycení zadních sklopných sedaček bude pasovat i s passata 5,5? Koupil jsem sedačky face v kůži a chci to řešit, jenže nemůžu najít žádnýho face superba na díly :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan891 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Čaute, někde čtu, že tam nejsou sklopitelné zadní sedačky, včera sem byl ve škodovce a tam stal starsi MR s delenyma+sklopitelnýma sedačkama... Jak to tedy je? diky Kamatad je automechanik a poradil mi ze sa daju sedacky vymontovat a namontovat z Pasata.Vraj to pasuje a problem je vyrieseny!Neviem za kolko sa daju kupit niekde na vrakaci.Ja nad tym rozmyslam tiez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrocta Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 (editace) Sedačky z passat ami nic neřeší, mám ze superba face sklopný a ty jsou stejný jako u passata,ale uchycení na sklápění je úplně jiný než u supa předface :-( Měl jsem to celý dole a docela jsem koukal Proto mě zajímá jeslti uchyty z passata budou úplně stejný protože face superbu na díly je jako šafránu :-) Editováno: 23. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zdarec chlapi, koupil jsem si Superba 10/2005 a tam zadní sedačky nejsou sklopné! Takže jen pro info.Ať to SuperBuje!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 (editace) Sedačky z passat ami nic neřeší, mám ze superba face sklopný a ty jsou stejný jako u passata,ale uchycení na sklápění je úplně jiný než u supa předface :-( Měl jsem to celý dole a docela jsem koukal Proto mě zajímá jeslti uchyty z passata budou úplně stejný protože face superbu na díly je jako šafránu :-) Jezdil jsem ze supama,co nemeli sklopne sedacky r03 a 04 oba elegance,druhej byl uz model 05.Pak jsem jezdil s r 05elegance se sklopnymi.A naposled s 07 face se sklopnymi a nemuzu si pomoct ten facelift se sklopnymi ma urcite nejtuzsi karoserii.Bez sklopnych sedadel to slo,ale superb pred face se sklopnymi mi prisel nejhorsi na krouceni.. Editováno: 2. Červen 2011, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.