Přejít na obsah

Columbus čím nahradit ?


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny chtěl bych se zeptat mám z Columbuse z roku 2009 a rád bych se zeptal čím by jste mi ho doporučily nahradit jelikož už se jedná o 4 roky staré rádio tak mne zajímá co je v tehle dobé asi nejlepší...... samozřejmě mi jde o zachovani funkčnosti Bluethoot ovladani radia přes volant senzory apod......Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší je přehrát nový software a získat tím nové funkce: radiotext, zobrazení rychlostních omezeních, možnost přidání vlastních POI bodů, možnost dodělání hlasového ovládání atd....v případě přehrání u mě je možno ještě: přepínání barevného menu(v noci bílé menu ve dne zelené menu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to si ho nech. Pokud chceš funkčnost všeho. Co ti vadí na 4 roky starém radiu? Věk? Pokud funguje, proč ho měnit? Mapy dáš nové, update FW také provedeš, tak jaký je problém? 

radio je v pohodě ale jak řikaš zastaralý mapy a taky sem chtěl něco na čem mi pujdou přehrat pisničky přes bluethoot volani mi sice jde ale ne přehravat hudbu dale taky  vice formatu hudby než jen MP3 taky filmy že jdou jen z DVD a ne filmy z AVI nebo DivX

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nestojí 23 stojí 5 přímo u škodule. Někdo tě tahá za fusekli. Pak propojit audio drátky a nakódovat. Zkus oslovit někoho, kdo to tu dělá. Také to mám za sebou. Pak cokoliv přehraje mobil (hudba) hraje z reproduktorů. Co se týká DVD, tak to řeším převodem avi na DVD. Při ceně disku kolem 5 korun je to bez problémů.  Je to pravda o čase, který s tím strávíš, ale já mám stejně vše raději na DVD a na avi moc nekoukám kvůli většinou mizerné kvalitě.

 

Možná pokud by byl aktivovaný vstup na navi a propojil jsi ho s telefonem, šlo by i přehrávat videa z telefonu. A pak by jsi vyřešil i to video.

Editováno: , autor: waikiki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...