Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, chtel jsem se zeptat, zda je zarovka H4 konstruovana na to, aby svitili obe vlakna najednou. Diky za odpovedi.

čo zamýšlaš??  :kol-32:  ..H4 svieti buď jedným,alebo druhým vláknom resp.tlmené/diaľkové svetlá

• Autor

Vim, ze sviti tlumene nebo dalkove. Matne si vzpominam ze u dedovi S 120 LS se ctyrma kulatyma svetlama vpredu byla 2xH4 a 2xH1 nebo H3. A pri dalkovych si myslim, ze svitili vsechny vlakna. Napadlo me, ze bych to take tak udelal. Preci jenom je lepsi kdyz pri dalkovych budou svitit i tlumena.

nevidím v tom žiadny zmyseľ  :kol-32:

Tlumené světlo je opticky udělané tak, že svítí blíž před auto, takže to osvětlení v dálce moc nepomůže. Můžeš to vyzkoušet tak, že při tlumených použiješ "světelnou houkačku".

• Autor

Je jasny, ze tlumene svetlo neovlivni svit do dalky, ale pred auto a do prikopu to sviti lip nez dalkove. Samozdrejme ze je to vyzkousene se svetelnou houkackou a proto o tom uvazuji. Chvilku jsem jel se svetelnou houkackou a byla to parada. Preci jenom dalsich cca 110W musi byt nekde videt.

libero: otazka znela jinak.

ok..vyjadril som len svoj názor  :kol-28:

• Autor

V pohode

Jen aby to vydržela plastová parabola a neukápla!

tá to vydrží mám 100w H7 takže to je v pohode(už ich tam mám asi 1,5roka a 30000km)skor ma zaujíma či to vydrží sklo žiarovky predsa tam len bude väčší žiar na aký je konštruovaná

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.