Publikováno Říjen 31, 201311 r Zdravim, chtel jsem se zeptat, zda je zarovka H4 konstruovana na to, aby svitili obe vlakna najednou. Diky za odpovedi.
Říjen 31, 201311 r čo zamýšlaš?? ..H4 svieti buď jedným,alebo druhým vláknom resp.tlmené/diaľkové svetlá
Říjen 31, 201311 r Autor Vim, ze sviti tlumene nebo dalkove. Matne si vzpominam ze u dedovi S 120 LS se ctyrma kulatyma svetlama vpredu byla 2xH4 a 2xH1 nebo H3. A pri dalkovych si myslim, ze svitili vsechny vlakna. Napadlo me, ze bych to take tak udelal. Preci jenom je lepsi kdyz pri dalkovych budou svitit i tlumena.
Říjen 31, 201311 r Tlumené světlo je opticky udělané tak, že svítí blíž před auto, takže to osvětlení v dálce moc nepomůže. Můžeš to vyzkoušet tak, že při tlumených použiješ "světelnou houkačku".
Listopad 1, 201311 r Autor Je jasny, ze tlumene svetlo neovlivni svit do dalky, ale pred auto a do prikopu to sviti lip nez dalkove. Samozdrejme ze je to vyzkousene se svetelnou houkackou a proto o tom uvazuji. Chvilku jsem jel se svetelnou houkackou a byla to parada. Preci jenom dalsich cca 110W musi byt nekde videt. libero: otazka znela jinak.
Listopad 1, 201311 r tá to vydrží mám 100w H7 takže to je v pohode(už ich tam mám asi 1,5roka a 30000km)skor ma zaujíma či to vydrží sklo žiarovky predsa tam len bude väčší žiar na aký je konštruovaná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.