Speedluk Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Petrrr : Mazat každopádně celé to "chlupaté" tělo, jen břit nepomůže.Těsnění doléhá plošně a "ta" plocha způsobuje to vrzání.Vždy jsem to zkoušel tak, že jsem při zavřených dveřích zatlačil (lehce) opakovaně na sklo dveří a ono si to krásně povrzávalo jak cvrček.Teď je to nehlučný a je to fakt rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Fajne diky. Teda mazat jen protihlukovku. Ja to bral silikonem hlava nehlava pokud to jen pripomialo gumu . Tedy vse ostatni, hlavne ta vnitrni tesneni na karoserii utru a budu mazat jen toto. Zatim to necham taky to pomohlo a az to vyschne ten silikon pokud se u tebe osvedci ta bila vazelina pouziji tu, ta by mela mit delsi zivotnost. Jinak pod tou hlukovkou si to nemazal jen chlupate ze zhora ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Jinak u me taky ticho, to ovsem muze byt i zpusobeno ochlazebim a destovym pocasim. Musim pockat az se oteply jestli to k necemu bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Petrrr. Jo za chladna mi to taky nevrzalo, ale testoval jsem to na přímém slunci a bylo vedro a ani muk.Mazal jsem jen tu jednu plochu.Pokud ale přelízneš i ten vnější břit, tak se 100% nic špatného nestane.Pro jistotu jsem to namazal nejvíce tam, jak těsnění přiléhá na ten černý kryt B sloupku.Není tam extra pevně uloženej, tak by to časem taky mohlo být zdrojem hluku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Petrrr. jedny dveře jsem dřív taky zkoušel silikonem a přišlo mi, že to pomohlo jen trochu.Pokud jsem se o ty dveře opřel, tak to pořád vrzalo.Teď to ani nehlesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 doufám, že nyní vyráběný auta to mají nějak ošetřený, nebo mi hrábne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Srandisto :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 taky to bylo myšlený jako vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 3. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 (editace) mně to asi nevrže...to mi řekněte jaktože to někomu vrže a někomu ne nicméně celkem síla je jet po hrbolatý cestě s polootevřeným okýnkem anebo zabouchnout dveře s polootevřeným okýnkem...to jsou zvuky jendou jsem zabouchl dveře, okýnko do půlky a ta rána...myslel jsem že se to celý rozpadlo od tý doby okýnka skoro neotevírám Editováno: 3. Květen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Jo vcera presne se mi stalo to samy kdyz me staveli policajti zabouch jsem dvere a myslel jsem ze se rozpadly s polootevrenym oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 3. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 no vysvetleni je jednoduchy...kdyz je zavreny okynko tak ten vzduch a hluk zustane pekne uvnitr auta a prijemne to zaduní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 V pátek otevřené zadní dveře a zavřel jsem 5.dveře to byla šleha. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 No jasný, navíc v těch dveřích úplně zarachtá jak kdyby se měly rozsypat. když jsem měl O1 a i se staženým okýnkem při zavření dveří to nebyl takovej rámus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 No já tedy měl naopak, Rapid je se staženýma oknama o dost tišší. Možná proto, ze OI byla se švihadlama ve všech dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Ja mel elektr. ve vsech dverich hold ceska elegance vybava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) mozna torchu hloupe, ale stejne se zeptam... to vrzani toho tesneni se projevuje takovym lupanim / krupanim ve dverich ? neco mi tam hlavne pri projizdeni nerovnosti v nizke rychlosti docela hlasite praska... diky Editováno: 6. Květen 2014, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Těžko říci, me třeba v zadních dveřích něco navíc klepe v levých, ale tohle je, že mi vrže celý auto, jde to ze všech dveří. mazání pomohlo. Klepání v levých zadních dveřích jsem se však nezbavil - což mi tak nějak nevadí. To křupámí může být ono a nemusí, hlavně kdy ti to dělá, dělá ti to i za deště nebo po dešti? Se vzrůstající venkovní teplotou je to horší a horší? Pokud nedělá po dešti, a s teplem se to zhoršuje pak je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 aha, takze to vrzani s vetsi teplotou roste, ale to klepani z leve strany je tam porad - hlavne na nerovnostech v nizsich rychlostech... nejsem si jisty jestli z prednich nebo zadnich dveri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Runner : tak to je naprosto přesně ono.Právě když jedeš po nerovnostech v nižších rychlostech, tak to lupe a skřípe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) sem si odpoledne vypnul radio a na nerovnost fakt lupání hrozný....sem nevěděl jestli to jde z kufru nebo odkud ale přišlo mi že je to všude kolem...tak jsem to vyřešil tak, že jsem zase radio zapl...nemusí ani moc nahlas a lupání je pryč Nebyl to vyslovene obtezujici zvuk ale fakt takovy lupáníčko, jako byste chodili v lese po větvičkách asi nemá smysl řešit Editováno: 6. Květen 2014, autor: rogerer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Jo to je ono pockej za nejaky cas treba pri zahratem aute na slunicku, myslim ze si budes muset zvysit vykon aparatury, i kdyz ani to nepomuze protoze pak to vrze v rytmu basu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) hm v tom pripade pujde do stromu si lupne jednou a naposled Editováno: 6. Květen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Neni treba hned nicit strom, staci koupit dostatek silikonu na mazani. Ja mazat a auto nevrzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 a to lupe to tesneni nebo plasty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Prave v tom je ten vtip. Byl jsem uz na pokraji zhrouceni a s krumpacem v ruce ze ty tapeci vytrhnu. Mel jsem pocit ze pouze me se to tyka, nikdo jiny problem do te doby nemel az se to tu zaclo resit a doslo to k tomuto zaveru a pravda, budi to dojem ze vrzou tapeci pri jakemkoliv krutu karoserie ani nemusis pres diry, staci hrbol zatacka apod. Po tom co jsem namazal, zatim klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.