slapnahrabe Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Mazat jen ten sametový proužek na horní straně rámu dveří, viz zde - proužek A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Čím to vlastně nanášíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Prstem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Trochu podobné jako když třeba doma se starou s lubrikantem nebo i bez, tady ti ovšem postačí jen jeden prst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 (editace) Mladá ji má těsnou, stará ji má děsnou Vazelínu vždycky prstem. Editováno: 1. Září 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebedak Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Tak se také přidávám k vrzajici většině. Včera při horku jsem to poprvé zaslechl. Fičení meluzíny u b sloupku mám také od jara a je to dle servisu další " vlastnost". Mám 6/2014 , technik ze servisu zkoušel jejich novou předváděčku a fičí také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Někde ten vzduch ven musí, není to přetlaková kabina. Časem něco přestane těsnit a meluzína uteče :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 To jsem rád, že s meluzínou u B sloupku nejsem sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Ohledně vrzání těsnění dveří,slavím úspěch s jarovou vodou. Nicméně já jsem přesvědčen že jsem si to udělal sám, celé léto auto nevrzalo do chvíle než jsem ošetřoval pryže na autě a jak jsem to stříkal na hadr tak se to z toho spreje dostávalo do vzduchu v garáži a měl jsem celý auto zalepený od toho sráče A to ani nechci vědět kolik jsem se toho nadýchal. Nejlepší byla okna... takže jsem laboroval a řekl bych že nakonec opravdu zabralo omýt tu sametku jarovou vodou. :-) Uvidím časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Uvidíme jak dlouho Ti to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Přeji úspěch, ale bojím se, že s prvním deštěm a vlhkem je všechno pryč a vrzání začne znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Pokud ne, tak koupím ten lubrikant a půjdu nanášet... do té doby to můžu zkoušet na manželce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Tak ja som dnes skusil len cistu jar (bez vody) a naozaj ticho ako pred burkou. Uvidim do kedy bude zniet to nadherne ticho hor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 K tomu Jaru si pořiďte toto , budete to za chvíli potřebovat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Nebudou ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Tak se mi objevil nový pazvuk, mírné povrzávání z oblasti okolo pravého A sloupku/skla/palubky... nevím. Seděl jsem i na místě spolujezdce, všechno jsem ohmatal a nepřišel jsem na nic. Už mi dochází trpělivost, takže s tím brzy asi zajedu do servisu a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 A ten boční panel palubky jsi kontroloval? http://forum.skodahome.cz/topic/126084-nep%C5%99irozen%C3%A9-zvuky-drn%C4%8Den%C3%AD-vrz%C3%A1n%C3%AD-klep%C3%A1n%C3%AD/page-33#entry2080699 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Jojo, vlozil jsem mezi dvere a panel tlustej hadr, aby se vymezila vule, a bohuzel bez rozdilu... v tom to asi nebude :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Ahoj po delší době, poslední dny se mi párkrát po ránu stane že mi na jakýchkoliv nerovnostech něco brutálně drnčí v palubce u spolujezdce někde vevnitř ( v kastlíku nic a víko kabinovýho fitlru taky ne). Po zahřátí to přejde ale je to fakt občas ne každý ráno. Příště to natočím za jízdy na kostkách ale pro představu stačilo zabouchat na horní příčku otevřeného kastlíku (ten zvuk bouchání ignorujte) ale to hrubé drnčení tam pak je slyšet s tím. Jde to z míst u spolujezdce pod oknem bych řekl. Znáte ten zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 tak mně začala taky drnčet palubka, dělá to jenom odpoledne na nemodernizované D1 u Brna :-) jinak ráno je klid, tak snad to nějak sedne, jinak to řešit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tak dnes som konečne nahral zvuk ktorý mi už posledné týždne lezie pekne na nervy a nevedel som naisto či to je ono. Až kým som neodstránil vŕzganie nastavenia pásu podľa mikliska. Ide o zámok bezpečnostného pásu u vodiča v ktorom takto cvaká, praská, vŕzga pracka pásu. Nahrávané je to na normálnej ceste. Ak pracku zacvaknem opačne do zámku (otočenú o 180 stupňov) tak sa to zredukuje o cca 70 %. Tak Vás prosím o rady čo sa s tým dá robiť. Dík. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Napadá mě vydřený nějaký plast od pružinky nebo přímo pružina. Otázka je jestli jde zámek rozebrat a třeba namazat. Stříknout dovnitř něco bych se bál, je tam spínač zapnutých pásů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Ahoj po delší době, poslední dny se mi párkrát po ránu stane že mi na jakýchkoliv nerovnostech něco brutálně drnčí v palubce u spolujezdce někde vevnitř ( v kastlíku nic a víko kabinovýho fitlru taky ne). Po zahřátí to přejde ale je to fakt občas ne každý ráno. Příště to natočím za jízdy na kostkách ale pro představu stačilo zabouchat na horní příčku otevřeného kastlíku (ten zvuk bouchání ignorujte) ale to hrubé drnčení tam pak je slyšet s tím. Jde to z míst u spolujezdce pod oknem bych řekl. Znáte ten zvuk? To mi dělá od novoty a je to jen při určitých stupních venku. Řekněme cca od -5 do +10 stupňů. Není to ale přesně, nemám to přesně odměřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Co se týká jaru, najel jsem víc než tisíc km a je to zpátky. :-) Takže asi půjdu pro ten lubrikant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 No a co jsem říkal, resp psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.