Dodi 15 Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 (editace) Netřeba na to Škoda přípravek, já stále používám v pravidelných intervalech "vazelínu PanOil" Editováno: 20. Červen 2017, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 A spravne som teda pochopil, ze to podla zisteni co ste pisali nevrzga tesnenie na rame, ale to "filcove" na dverach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Áno, áno........to je taky jedna z hodně věcí co se nepovedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Tak diky. Mrknem na tu vazelinu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Já teď delší dobu používám ten gel na těsnění přímo z kosmetiky od Škodovky. Funguje to dobře a není to tak nechutně mastné jako PanOil, který jsem používal předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 (editace) A funguje to? Pošli prosím odkaz. je fakt, že ten panoil strašně zadělává okna po dešti, i když teda funguje. Editováno: 21. Červen 2017, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Funguje. Letos zatím používám jen to, resp. mazal jsem jen jednou někdy v březnu / dubnu. Myslím, že jsme se o tom už bavili u Tebe nebo mikliska ve vlákně: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/gel-pro-peci-o-gumu-000096310dx 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Slapnahrabe: Tak super, PanOil je již tak na dvě mazání, tak díky za typ, změna je život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Taky jsem použil to co napsal slapnahrabe a mám svatý klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Ten gel na gumu som chcel aj ja ale nie je nikde na sklade a ani nevedia kedy bude - objednávané v škode. Tak zatiaľ PanOil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 (editace) Včera dorazil gél na gumu. Cena na SK v ŠA 6,97 €. Tak som zvedavý ako to pomôže. Keďže u nás pršalo tak to budem mazať asi až o 2 dni. Editováno: 26. Červenec 2017, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 Už dlouho bojuju s drnčením interiéru na kostkách, které jsou ve vsi, kde bydlí panímáma. Je to fakt hrůza, nejvíc drnčela palubka. Podařilo se mi včera velkou část z toho odstranit tím, že jsem palubku celou povolil (postup a místa jsou v DP) , trochu s ní zaremploval aby se usadila a zase ji utáhl přesně dle řazení šroubů, uvedeného v DP. Ono to kupodivu pomohlo. Teď drnčí už jen trochu v tapecech. A ještě jeden poznatek: akustika je sviňa, ne vždy drnčí něco přesně v tom místě, odkud to slyšíte. Při zkušební jízdě ještě něco drnčelo v přesně uprostřed palubky, sluneční čidlo to ale nebylo. Drnčela mi moje přídavná sluneční clona (z OCT I), co mám nad zpětným zrcátkem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 Pro přístup ke šroubům se musí demontovat: boční kryty palubky, kastlík před spolujezdcem, rádio, budíky. Povolit šrouby v libovolném pořadí. Pořadí utahování šroubů k centrální trubce: dva šrouby na držáku airbagu spolujezdce - šroub vlevo za rádiem - šroub vpravo za rádiem - šroub vlevo pod pojistkovou skříní - šroub vpravo pod volantem - oba šrouby u pravého pravého sloupku - oba šrouby u levého sloupku - šroub za budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 Chcem sa opytat, ci nema niekto problem so zvlastynm pazvukom siriacim sa z intiereru zo zadu auta. Ked prejdem po nejakej nerovnosti, tak doslova nieco vypiskuje zo zadu. Uz som mal komplet vsetko z kufra vyhadzane v ratane rezervy, sklopene zadne sedadla, plato prec, lavica zadna prec a vypiskovanie neprestalo, nestretol sa stym niekto? Musim to nahrat a pridat sem na forum prispevok. Mam komplet vsetky dvere vytlmene, zamky som premazaval a nic, vypiskovanie neprestalo. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 Prikladam audio a video nahravku piskajuceho zvuku, ktory vychadza z pravej zadnej casti na nerovnostiach. Niekde nad kolesom alebo skratka pod pravym tapacirom v kufri. Uz som z toho zufaly. V audio nahravke to pocut od 5. po 9. sekundu najviac. Na videonahravke to az tak velmi dobre nepocut. Dakujem za kazdu dobru radu. pazvuk.m4a IMG_4794.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 No tak to je na prášky.... To se bude blbě hledat. Zkusil jsi zapnout pásy? Třeba je to někde v jejich mechanismu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Ano, asi 10 jazd uz sedim, lezim, klacim v zadu, manzelka soferuje. Pas som mal komplet vytiahnuty a drzal som ho napnuty ale zvuk bol stale. Uz som zufaly, nakolko auto je tvrde ako svina, tak nerovnosti robia svoje a vypiskovanie je na "kazdom metri" :-( Caka ma cesta do Krakowa, tak uz teraz mam mindraky, ze sa budem stale sustredit na piskanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Čau. Měl jsem podobné zvuky (s podezřením stejného místa jako ty). Rozebral jsem kompletně celý zadek auta. Obložení, sedačku i opěradla. Nakonec jsem to zkusil zmínit v servisu a přišli na to. Bylo to uchycení stropního airbagu. Snad ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Dakujem velmi pekne. Popravde neviem kde sa nachadza presne stropny airbag ale mne to fakt pride ako keby ten zvuk vychadzal z praveho boku kufru, za tym velkym plastom. Ale mozem sa samozrejme mylit, ze sa to siri kade-tade. Ale dakujem velmi pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Jak už jsem psal. Zdálo se mi, že ten zvuk vychází ze stejného místa jako popisuješ ty (měl jsem podezření na pásy).Zřejmě se ten zvuk šíří po karosérii a samozřejmě to může být něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Stropní airbag je vzadu vidět za panelem C sloupku - stačí ho pořádně zabrat a odtrhnout směrem ke středu auta. Zbytek airbagu je skryt za stropnicí, což je horší. Nutné sundat C sloupek, všechna madla, kryt B a A sloupku, přední stropní světlo, kastlík na brýle a protisluneční clony. Petr Rapid: víš kde ten airbag byl volný? Ušetřilo by to spoustu víše zmíněné demontáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Bohužel nevím. Řekli mi jen, že to bylo příchytkou airbagu. Pazvuky šly odzadu, tak předpokládám, že to bylo někde v zadní části. Měl jsem z toho takovou radost, že jsem po tom dál nepátral. Ten zvuk byl neskutečně protivný a ozýval se při každém přejezdu vetší nerovnosti a do toho bouchal silentblok převodovky. Měl jsem chuť to pustit ze skály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 To znam tu chut. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 No nahovoril som znameho, co je autoelektrikar, aby sa so mnou isiel povozit, tak si lahol do kufra a aj podla jeho nazoru zvuk vychadza z miesta z poza praveho zadneho plastu v kufri. On tvrdi, ze to moze byt daky kovovy cvok, ktory mozno drzi ten tapacir alebo mozno nieco ine tam v nutri, ideme to na buduci tyzden rozobrat. Chcem Vas vsak poprosit, potreboval by som tu dielensku prirucku, podla ktorej by som vedel ako rozobrat na spaceback ten velky tapacir v kufri. Vidim, ze to tu pouziva vela ludi, len neviem, kde to najst. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 mě se například z pod sedačky ozve cca každý 2 minuty, takový kovový cvaknutí. Bohužel jsem zatím nenašel příčinu a nejhorší je, že ten zvuk nemá vůbec vliv na to, co se v autě děje. Jestli se zavrtím, přejedu nerovnost, zacukám volantem do stran. Prostě to občas cvakne a je to neskutečně otravnej zvuk. V tu chvíli mám taky chuť to dát do škarpy a zapálit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.