Červen 20, 20178 r Netřeba na to Škoda přípravek, já stále používám v pravidelných intervalech "vazelínu PanOil" Upraveno Červen 20, 20178 r od Dodi 15
Červen 20, 20178 r A spravne som teda pochopil, ze to podla zisteni co ste pisali nevrzga tesnenie na rame, ale to "filcove" na dverach ?
Červen 21, 20178 r Já teď delší dobu používám ten gel na těsnění přímo z kosmetiky od Škodovky. Funguje to dobře a není to tak nechutně mastné jako PanOil, který jsem používal předtím.
Červen 21, 20178 r A funguje to? Pošli prosím odkaz. je fakt, že ten panoil strašně zadělává okna po dešti, i když teda funguje. Upraveno Červen 21, 20178 r od Petrrr
Červen 21, 20178 r Funguje. Letos zatím používám jen to, resp. mazal jsem jen jednou někdy v březnu / dubnu. Myslím, že jsme se o tom už bavili u Tebe nebo mikliska ve vlákně: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/gel-pro-peci-o-gumu-000096310dx
Červen 21, 20178 r Slapnahrabe: Tak super, PanOil je již tak na dvě mazání, tak díky za typ, změna je život.
Červenec 9, 20178 r Ten gel na gumu som chcel aj ja ale nie je nikde na sklade a ani nevedia kedy bude - objednávané v škode. Tak zatiaľ PanOil.
Červenec 25, 20178 r Včera dorazil gél na gumu. Cena na SK v ŠA 6,97 €. Tak som zvedavý ako to pomôže. Keďže u nás pršalo tak to budem mazať asi až o 2 dni. Upraveno Červenec 26, 20178 r od tasum
Červenec 29, 20178 r Už dlouho bojuju s drnčením interiéru na kostkách, které jsou ve vsi, kde bydlí panímáma. Je to fakt hrůza, nejvíc drnčela palubka. Podařilo se mi včera velkou část z toho odstranit tím, že jsem palubku celou povolil (postup a místa jsou v DP) , trochu s ní zaremploval aby se usadila a zase ji utáhl přesně dle řazení šroubů, uvedeného v DP. Ono to kupodivu pomohlo. Teď drnčí už jen trochu v tapecech. A ještě jeden poznatek: akustika je sviňa, ne vždy drnčí něco přesně v tom místě, odkud to slyšíte. Při zkušební jízdě ještě něco drnčelo v přesně uprostřed palubky, sluneční čidlo to ale nebylo. Drnčela mi moje přídavná sluneční clona (z OCT I), co mám nad zpětným zrcátkem!
Červenec 29, 20178 r Pro přístup ke šroubům se musí demontovat: boční kryty palubky, kastlík před spolujezdcem, rádio, budíky. Povolit šrouby v libovolném pořadí. Pořadí utahování šroubů k centrální trubce: dva šrouby na držáku airbagu spolujezdce - šroub vlevo za rádiem - šroub vpravo za rádiem - šroub vlevo pod pojistkovou skříní - šroub vpravo pod volantem - oba šrouby u pravého pravého sloupku - oba šrouby u levého sloupku - šroub za budíky.
Červenec 29, 20178 r Chcem sa opytat, ci nema niekto problem so zvlastynm pazvukom siriacim sa z intiereru zo zadu auta. Ked prejdem po nejakej nerovnosti, tak doslova nieco vypiskuje zo zadu. Uz som mal komplet vsetko z kufra vyhadzane v ratane rezervy, sklopene zadne sedadla, plato prec, lavica zadna prec a vypiskovanie neprestalo, nestretol sa stym niekto? Musim to nahrat a pridat sem na forum prispevok. Mam komplet vsetky dvere vytlmene, zamky som premazaval a nic, vypiskovanie neprestalo. Dakujem
Září 6, 20177 r Prikladam audio a video nahravku piskajuceho zvuku, ktory vychadza z pravej zadnej casti na nerovnostiach. Niekde nad kolesom alebo skratka pod pravym tapacirom v kufri. Uz som z toho zufaly. V audio nahravke to pocut od 5. po 9. sekundu najviac. Na videonahravke to az tak velmi dobre nepocut. Dakujem za kazdu dobru radu. pazvuk.m4a IMG_4794.MOV
Září 7, 20177 r No tak to je na prášky.... To se bude blbě hledat. Zkusil jsi zapnout pásy? Třeba je to někde v jejich mechanismu.
Září 7, 20177 r Ano, asi 10 jazd uz sedim, lezim, klacim v zadu, manzelka soferuje. Pas som mal komplet vytiahnuty a drzal som ho napnuty ale zvuk bol stale. Uz som zufaly, nakolko auto je tvrde ako svina, tak nerovnosti robia svoje a vypiskovanie je na "kazdom metri" :-( Caka ma cesta do Krakowa, tak uz teraz mam mindraky, ze sa budem stale sustredit na piskanie.
Září 7, 20177 r Čau. Měl jsem podobné zvuky (s podezřením stejného místa jako ty). Rozebral jsem kompletně celý zadek auta. Obložení, sedačku i opěradla. Nakonec jsem to zkusil zmínit v servisu a přišli na to. Bylo to uchycení stropního airbagu. Snad ti to pomůže.
Září 7, 20177 r Dakujem velmi pekne. Popravde neviem kde sa nachadza presne stropny airbag ale mne to fakt pride ako keby ten zvuk vychadzal z praveho boku kufru, za tym velkym plastom. Ale mozem sa samozrejme mylit, ze sa to siri kade-tade. Ale dakujem velmi pekne.
Září 8, 20177 r Jak už jsem psal. Zdálo se mi, že ten zvuk vychází ze stejného místa jako popisuješ ty (měl jsem podezření na pásy).Zřejmě se ten zvuk šíří po karosérii a samozřejmě to může být něco jiného
Září 8, 20177 r Stropní airbag je vzadu vidět za panelem C sloupku - stačí ho pořádně zabrat a odtrhnout směrem ke středu auta. Zbytek airbagu je skryt za stropnicí, což je horší. Nutné sundat C sloupek, všechna madla, kryt B a A sloupku, přední stropní světlo, kastlík na brýle a protisluneční clony. Petr Rapid: víš kde ten airbag byl volný? Ušetřilo by to spoustu víše zmíněné demontáže.
Září 9, 20177 r Bohužel nevím. Řekli mi jen, že to bylo příchytkou airbagu. Pazvuky šly odzadu, tak předpokládám, že to bylo někde v zadní části. Měl jsem z toho takovou radost, že jsem po tom dál nepátral. Ten zvuk byl neskutečně protivný a ozýval se při každém přejezdu vetší nerovnosti a do toho bouchal silentblok převodovky. Měl jsem chuť to pustit ze skály.
Září 10, 20177 r No nahovoril som znameho, co je autoelektrikar, aby sa so mnou isiel povozit, tak si lahol do kufra a aj podla jeho nazoru zvuk vychadza z miesta z poza praveho zadneho plastu v kufri. On tvrdi, ze to moze byt daky kovovy cvok, ktory mozno drzi ten tapacir alebo mozno nieco ine tam v nutri, ideme to na buduci tyzden rozobrat. Chcem Vas vsak poprosit, potreboval by som tu dielensku prirucku, podla ktorej by som vedel ako rozobrat na spaceback ten velky tapacir v kufri. Vidim, ze to tu pouziva vela ludi, len neviem, kde to najst. Dakujem
Září 10, 20177 r mě se například z pod sedačky ozve cca každý 2 minuty, takový kovový cvaknutí. Bohužel jsem zatím nenašel příčinu a nejhorší je, že ten zvuk nemá vůbec vliv na to, co se v autě děje. Jestli se zavrtím, přejedu nerovnost, zacukám volantem do stran. Prostě to občas cvakne a je to neskutečně otravnej zvuk. V tu chvíli mám taky chuť to dát do škarpy a zapálit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.