Publikováno Listopad 6, 201311 r Ahojte, Mám Fábu II před FL rok 08 a chtěl bych předělat světla klasické na monte carlo - otázka zní, je to možné? Umožní mi to karoserie? Popř čočky z FL šly by vnitřně nastříkat? když je to čočka? Díky za postřehy
Listopad 6, 201311 r Takze monte a ni svetla z fl do sve karoserie za boha nenarves , maximalne striknout pred fl svetla
Listopad 6, 201311 r Autor No jo, ale co paraboly? nebo je nějaká spešl barva, která bude fungovat v parabolách stejně jako ten chrom? Mám teď tyto světla. nebo musím mít ty s čočkou, kde na parabolách v podstatě nezáleží?
Listopad 6, 201311 r Pro zapojeni cocek misto parabol potrebujes sikovneho elektrikare a jedno relatko navic
Březen 13, 201411 r Zdravím chlapi, chtěl bych se zeptat. Mám škodu fabii II facelift z roku 2011 a na voze mám přední světla bez čočky se žárovkou H4, ale nyní jsem si koupil světla z monte carla s čočkou a se žárovkou H7 a moje otázka zní. Když to namontuju do auta tak jak mi bude svítit dálkové světlo když je ve světle pouze 1 patice a to na žárovku H7, která jak vím má pouze jedno vlákno?? Díky moc za odpovědi. Jo a ty světla z roku 2011 prodávám tak se ozvěte kdyby jste meli zájem.
Březen 14, 201411 r Pokud chceš jezdit taky v noci a něco vidět, tak s tím prodáváním původních reflektorů nepospíchej.
Červenec 20, 201510 r Ahojte.Mam Fabiu II 9/2011 s original svetlami s 2x2 H7 žiarovkami a rad by som ich vymenil za svetla Monte Carlo. Vie mi niekto poradiť ako nato? Kto by to z okolia Nitry vedel urobiť? Dakujem
Červenec 21, 201510 r Sundáš nárazník,vyměníš světla namontuješ nárazník.A když budeš šikovnej,tak ani ten nárazník dolů nemusí.Nehledej v tom vědu. Upraveno Červenec 21, 201510 r od standavfr
Červenec 21, 201510 r Nemám monte carlo a tady píšou něco jinýho.http://aci.cz/7628967h-pr-svetlo-h7-h7-cerne-el-ovladane-7pin-konektor-jen-monte-carlo-hella-prvovyroba-l_d147073.htmlJestli to tak je tak bych je neměnil,před face s clonkou svítil celkem tragicky. Upraveno Červenec 21, 201510 r od standavfr
Duben 1, 20187 r Zdravim panove mam fabii 2 FL bude nebo nebude problem vymenit orig. svetla za MC kdyz mam normalne cocky ?
Duben 1, 20187 r MC má clonku v čočce zatímco obyč. světlo s projektorem má 2x H7 a dálky svítí i s potkávačkama. Takže tam budeš muset upravit elektriku. Pročti si celé vlákno. Upraveno Duben 1, 20187 r od flacek
Duben 10, 20187 r Problémy se světlem z Monte Carlo budou dva. První je s předěláním elektriky a druhý je s tím, že uvidíš v noci daleko hůř, než se stávajícím světlometem. Přečti si odstavec 12. z odkazu. Je to sice o Roomsteru, ale světlomety má Fabia stejné. http://skodaroomster.wz.cz/zmeny-v-prubehu-let.html
Duben 13, 20187 r Tak ted jsem z toho vedle. Dneska jsem koupil pritelkyni cerna svetla na FL 2013. Ma tam ted cocku bez nataceni. Chapu dobre, ze pro vymenu za MC svetla - Hella z OBAUTODILY, je potreba predelat jeste elektriku ? Co konkretne ? Mimochodem, podle obrazku je tam dira na druhou H7, tak tomu vazne nerozumim....
Duben 13, 20187 r Důležitý je tento obrázek: Ty černé světla mají H7 v čočce s clounkou (ten systém co byl u před FL na který si stěžovali že nesvítí). V té "parabole" vedle je pak pouze obrysovka. Stříbrné světla s čočkou po FL (obě verze) mají čočku na potkávací světla a parabolu na dálková světla (+ je u nich i ta parkovačka/obrysovka). V podstatě obdobný systém jako ty stříbrné po FL používá i FIII. Pokud myslíš tento otvor v té parabole co jde vidět zde: Tak to je jen na tu obrysovku, stříbrná světla tam mají otvory dva:
Duben 13, 20187 r Super. Diky za vysvetleni. Jeste mi kdyztak povez, co je potreba prepojit ci dokoupit, aby fungovali dalkovy ? Nebo takhle. Kdyz ted svetla prehodim bez uprav, bude to svitit aspon na potkavacky ? O vikendu mi tu elektriku asi nikdo nepredela... Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.