Publikováno Listopad 9, 201311 r Zdravím všechny Omlouvám se,ale nikde jsem nenašel nic co by se mé otázce alespoň vzdáleně blížilo.U řidičových dveří mám ve svyslém směru nad zámkem prasklinu v těsnění dveří a chtěl bych ho vyměnit.Nikde jsem ale nenašel,jakým způsobem staré demontovat a případně nasadit nové? Pokud se zobrazí i foto,tak mám na mysli to těsnění umazané od bílé barvy. Za všechny odpovědi předem díky a šťastné km.
Listopad 9, 201311 r Autor Tak fotka se nepodařila,ale můžete ji najít v sekci Fabia1/interiér/mokrý tapec.
Listopad 10, 201311 r Staré těsnění prostě jen stáhneš, a nové narazíš (gumové těsnění dveří na karosérii).
Listopad 10, 201311 r Autor Zdá se,že z toho dělám zbytečnou vědu a je to jednoduchá operace.Díky a držte mi palce.
Listopad 10, 201311 r Ještě se podívej, kde je lepený spoj toho těsnění, tak abys to namontoval správně.
Listopad 10, 201311 r Autor Podívám se,ale co jsem viděl v prodeji resp. v nabídce,tak těsnění je v celku.Řekl bych,že přerušené je do zadních dveří,ale jistý si nejsem.
Srpen 11, 201510 r Podívám se,ale co jsem viděl v prodeji resp. v nabídce,tak těsnění je v celku.Řekl bych,že přerušené je do zadních dveří,ale jistý si nejsem. Podařilo se ti to vnitřní těsnění dveří tedy vyměnit?
Srpen 13, 20241 r Moc prosím o radu chci vyměnit těsnění na rámu dveří ale nevím zda je tam nějak lepené nebo tak něco
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.