fili Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Viděli jste takto "oklovanou" anténu? Je to krátká anténa z Roomsteru. Co ji mohlo takto zpustošit? Podobné ďůlky jsou místy skoro po celém prutu antény, ale nejvíc tedy u toho konce... Že by se do toho pustil nějaký pták? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Pták asi ne - při klování by mu pružila (nemá si ji jak přidržet). Viděl bych to na kunu,nebo nějaké podobné zvířátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Vypadá to fakt zajímavě...nechápu co do těch směsí přidávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Přesně podobný problém jsme měli před pár lety na Fabii I, auto stálo na sídlišti kousek od místa, kde jsou popelnice a na vlastní oči jsem viděl přeskočit kočku z popelnice na auto a začala to okusovat . Také by mě zajímalo, co do toho dávají... asi si někdy zkusím kousnout .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 já bych to viděl na ozraly co šly z hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Videl celkem nedavno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Na F1 mám taky okousanou anténu už od předešlého majitele, takže já už to taky viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fili Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Tak to jste mě "potěšili" s myšlenkou o kuně/kočce. Že je to ale mrchy tak láká, nejdřív na jaře zapalovací kabely, teď anténa. By mě zajímalo, co bude příští cíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.