suri. Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 aj s týmto môžeš jazdiť , ako prišli na to opotrebenie ? zotrvačník treba nový , hlavne na nafte sú tam olámané také "zuby" , niekde na nete je aj foto potom podľa potreby , často sú KO prachovky na vypínaní spojky na mechatronike - nutné vytipovať podľa mechatroniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 Nevím, jestli pohledem při výměně oleje anebo jestli tím, že po výměně oleje a nahození do základu prý měli velký problém se vůbec rozjet. Nevím, když jsem to převzal, tak mi to přišlo zase úplně normální. Mechatronika je prý v pohodě. Každopádně jestli s tím člověk může jet bez obav, že by opotřebovaná spojka a setrvačník měli nějaký negativní vliv na zbytek auta, tak to asi nechám tak a budu s tím jezdit do té doby, než se opravdu projeví nějaký problém s řazením anebo mě to někde nechá viset. Aspoň využiji aktuální díly tak dlouho, jak jen to bude možné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 načo základné nastavenie po výmene oleja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 Nevím, předpokládám, že je to v pracovním postupu a proto to servis tak dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI-DSG Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 V 20. 3. 2018 na 17:19, Michaela_J napsal: Dobrý den, doufám že se ptám na správním místě. Máme 1.4 TSI r.2009 automat 7 stupňová převodovka. Dneska se nám při jízdě na palubce začala blikat ikonka řazení. Jak je napsána jestli jedete v D, nebo R, tak to začalo blikat... co to muže znamenat? Dekuji Mám stejný problém na 7DSG jako Michaela. Nevíte někdo co má to blikání ikony řazení na palubním počítači indikovat? V návodu ani na webu jsem nic nenašel. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI-DSG Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Tak už si můžu odpovědět sám. Indikovalo to únik oleje z mechatroniky. Takže mě čeká výměna mechatroniky a když už to tam stojí, nechal jsem vyměnit i olej v převodovce. Předpokládaná cena cca 45.000,- Kč. No neber to za ty prachy, že. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Zdarec, chci se zeptat ohledne DSG. Pred casem, uz to bude cca pul roku, mi pri akceleraci na 4st. litali otacky cca o 500, todle mi udalo asi tak 2krat od te doby klid. Kdyz jsem to pichl na Caristu tak mi to napsalo opotrebeni 2 spojky. Nekdy pri prerazeni z 2 na 3 jde citit cuknuti. Je to na vymenu spojek?? Co se jeste meni nebo je vhodne udelat?? A na kolik to tak vyjde a jak dlouho to trva?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrhel Michal Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Ahoj lidi. Mám dvě kontrolní otázky: 1) kde se nachází mechatronika a je vidět, když vlezu pod auto. Potřebuji zjistit jaký mám tip. 2) existuje nějaká možnost podle vinka zjistit jaký díl potřebuji? Děkuji za odpověď. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pragueinsurance Vloženo 22. Října Sdílet Vloženo 22. Října V 28. 12. 2020 na 16:28, TSI-DSG napsal: Tak už si můžu odpovědět sám. Indikovalo to únik oleje z mechatroniky. Takže mě čeká výměna mechatroniky a když už to tam stojí, nechal jsem vyměnit i olej v převodovce. Předpokládaná cena cca 45.000,- Kč. No neber to za ty prachy, že. 🙂 Řešil jsem stejny problem, mechatronika byla celá poblita od oleje, podle diagnostiky neco s tlakama. Koupil jsem opravnou sadu hlinik filtr a těsnění, mechanik mne ti tam namontov a zatim funguje to už několik mesicu. Tu sadu jsem kupoval tady: https://www.expert-autodily.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.