Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte

dnes v noci mi niekto pravdepodobne nacúval do auta a rozbil mi plast pri vonkajšom spätnom zrkadle, tú časť, ktorá je na dverách. Chcel by som sa spýtať, keď bude pršať a natečie tam voda, kam potom ďalej potečie? Odtečie niekam von, alebo pôjde dnu?

Keď som zháňal v autotechne ten plast nový, tak mi ponúkol iba celé zrkadlo za 45€ a to sa mi teda kvôli kúsku plastu platiť nechce. Keby tá voda netiekla do vnútra auta, asi by som to potom neriešil.

Ďakujem.

post-47965-0-74723200-1384627137_thumb.j

Mezi kovovou konzolí pod plastem a dveřmi , by měl být takový  pěnový mezikus (  izolace), takže by nemělo dovnitř zatékat, jinak koupit nový kus, stojí v elektrice  750,- Kč. 

• Autor

Diky za odpoveď, aspoň viem, že to nemusím nejako akútne riešiť.

Ja nemám elektrické zrkadlá, ale iba mechanické. V autotechne mi hovoril, že elektrické stoja okolo 35€ a mechanické 45€. Príde mi to také zvláštne, ale elektrické sú lacnejšie.

Kup starší a máš pokoj i cena bude lepší.

• Autor

Presne tak nejako to asi aj poriešim. Skúsim zohnať niečo na vrakovisku.

taiwanského zrcátka bych se nebál, dával jsem ho na seata a sedel dobře.

• 2 týdny později...
  • 3 roky později...

Zdravím, můžete mi prosím poradit, jak sundat kryty z levého a pravého zrcátka? Na parkovišti mi ukopli zrcátko řidiče, tak jsem objednal nové thaiwanské, ale spolujezdcovo je v laku, tak bych aspoň oba polepil fólií, aby byla stejná. Jen nevím, jak ten kryt sundat. Někdo říká, vyloupnout sklo a pod ním jsou šroubky, někdo že stačí jen vypáčit, ....

Děkuji

Opatrně vyloupni sklo a uvidíš hned jak je kryt uchycen.

Děkuji za radu. :) Abych řekl pravdu, tak mám z toho thajwanského zrcátka trochu obavu cokoliv vyloupávat, ale co už.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.