Chosse tdi Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Kluci, hledal jsem a nenašel, proto zakládám nové téma. Dával jsem do Fabie nové přední repro od EM Phaser a mám dva problémy. První z nich je zatékání přes plastový redukční kroužek ? Jak to řešíte ? Tmel mezi rámeček a plech dveří ? Druhý problém - rámeček jsem musel snížit aby se mi repro respektive pružné uložení membrány nedotýkalo tapecu. Repro jsem tam dostal ale pořád řeším rezonance. Stahovačky jsou vytlumené, jinak je to zatím bez tlumení. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 udělal bych i dveře... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/9-Instalace/7-Fabia-tlumeni-dveri výšku repro ovlivňuje jejich výška resp. mont. hloubka.Ideální redukcí jsou kroužky MDF... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/201-2-MDF-redukce/5/1376-MDF-krouzky-Skoda-Fabia-I pod kroužky jsem použil těsnící tmel co používám na vany (motoru) a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Co tam MDF říká na vlhkost ve dveřích ? Od ledna bude volná garáž tak až se oteplí tak bych to asi dodělal, ty dveře... Má smysl tlumit i tapec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Zdravim, taky bych mel dotaz, řešim problem se zatejkáním vody do auta, do teď tam jsou origo repraky ale maj uz protrhlou penovou membranu po obvodu a díky tomu mi do auta zatéká, nevím zda je to normální že se voda dostane az tam, hlavni problem bych videl i v tom ze auto stoji v mirnym naklonu do boku. A tak bych se chtěl zeptat, jak řešíte uložení reproduktoru v tech dveřích, Včera jsem objednal reproduktory s MDF redukcemi a právě bych chtěl nějak vyřešit to, aby mi netekla voda zezadu na reprak jako doposud. A taky by me zajimala vydrz tech MDF podložek, přece jen je to material ze dřeva nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 MDF kroužky jsou impregnované (pokud ne tak je nutné je opatřit nátěrem) takže odolají vlhkosti.Tapec je možné polepit stejným materiálem jako dveře samotné popřípadě tlumícím molitanem... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/48-1-Tlumici-materialy/0/5/495-akusticka-pena-ANS Zabránit stékání vody na reproduktor se v podstatě nedá i když jsou repro odolné proti vlhkosti přímý styk s vodou nebude dobrý.Z praxe jsem se ale zatím nesetkal s tímto problémem, že by repro byl poškozený vodou.Octavia je z tohoto hlediska na tom daleko hůř...Fabie přece jen má reproduktor skoro schovaný v kroužku takže voda by ho neměla přímo ohrožovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civic66 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Ake su rozmery mdf kruzkov chcel by som si ich vyrobit sam.Rozmer vonkajsi ?, vnutorny si prisposobim podla repro, hrubku poskladam s 2x18mm je to vporiadku? inak repro uvazujem http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=872&id_tovar=35827&ukaz=detail&hlzaradenie=9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Stojí to za ty peníze vyrábět??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 ...určitě nestojí...shánět MDF...a pak nějaké nářadí, které vykruží kruh a ne nějaký mnohoúhelník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Taky si to myslím. to by musel být jak se říká od fochu. I tak bych se na to vykašlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.