Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Koukám jak se to pomalinku rozjíždí... :kol-47:

OSTRAVA: hlásím se do srazu, taky bych rád nakódování (Golfino, poslal jsem ti na SZ kontakt na mě; Ferdo díky za odpověď)

Ok zatím jsme 3 nevím kolik je minimum lidí co by byl ochoten ferda přijet.

Domluveno na minimální počet 8....

Ahoj, pokud se ferda zastaví v Brně tak mám zájem, jinak si naplánuju výlet do Strakonic...  

Tak 8 v Brně a 8 v Ostravě.. :kol-47:

Nevymlouvat se a hledat.... :kol-47:

Tu Ostravu by som bral aj ja, som z SK.... s Octaviou III...A to osvetlenie by som zobral priamo tam, ak to ferda25 aj donesie (neviem ci to ma moznost zohnat, ale mal som pocit z nejakeho prispevku ze ano). A termin uz viete kedy asi? Dufam nejaky vikend... ;-)

Upraveno od tecki

Lze se domluvit i na to, že přivezu osvětlení SPZky....jen by to chtělo ještě v říjnu. Dokud je slušné počasí.

Ahoj kolegové.

Nerad bych dále zasíral fórum.

Zajímá mě rozdíl mezi LED denním od VW (3AF943021A) a od Škodovky (000 052 110)?

Jak je možné, že jedny hážou chybu a druhé ne (u před FL)? (nebavím se o úpravách, naprosto věřím, že ferda do umí vyřešit)

Ty VW mají v sobě odpor a tváří se tedy CAN?  

Díky za opověď, případně za opravu.

Škoda příslušenství = 000 052 110

VW originální díl = 3AF943021A

Rozdíl není žádný(na škoda příslušenství najdeš nápis: 3AF 943 021A)

To že jedny hážou chybu a druhé ne je absolutní nesmysl. Vždy je nutné řešit nastavením BCM jednotky.

Díky za rychlou odpověď a potvrzení, že jsou to ta samá světýlka. Měl jsem v tom hokej.

sú rovnaké

Při ceně originálního LED osvětlení 133Kč/ks mi připadá blbost vymýšlet cokoliv neoriginální...

Tyhle by ale neměli házet chybu 

To už radši koupit LED canbus ,,sufitku,,. 

do SPZ ti can-bus neni nic platnej  :kol-32: 

nicméně odkaz na ty předražený světýlka je fakt nesmysl - stačej ti obyč bez can-busu a tak jako tak s nebo bez , to musíš nastavit v jednotce (někde to tu je i popsaný jak na to  :kol-28: neni to nijak složitý dal sem to i já  :kol-31:  )

• 5 měsíců později...

Tak klucí, jsem asi blbej.

Moje téma jste mi zamkli a  zde jasně nevidím, jak a co nakódovat ve VCDS, aby mi i CAN-BUS žárovky svítili v osvětlení SPZ bez chyby...tak jsem buď blbej já, nebo jsem to na 5-ti stránkách nenašel :-( 

Prosím o popis - zapni v tom a tom, tohle a tohle, nebo sniž tam tohle a tohle a bude to jasné :-)

Děkuji moc !!! :-) 

• 3 týdny později...

čauves Kluci,

hele chci radu, doporuště mi prosím bud komlet led osvetleni SPZ na Superb II před faceliftem?? Je mi jasný, že budu muset kodovat, ale chci neco kvalitnyho??

Sedan/Combi ?  na sedan presne pasuje 1K8943021A , sedí aj konektor , čo som menil na dvoch tak nesvietila chyba žiarovky ...

suri.: Mělo by to tak být, ale stejně je třeba kódovat (nebo jde jen o stáří auta a jeho SW?). Ta světla, co píšeš, ale opravdu jsou vyměnit kus za kus za stará.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.