Publikováno Listopad 28, 201311 r Ahoj. Muže mi prosim někdo poslat přesný návod jak nastavit odstřikovače tak, aby nejprve strikali na sklo a třeba po 5ti vteřinách na světla?
Listopad 28, 201311 r Vypnout světla aspoň na obrysovky, odkódovat ostřiky světel z výbavy, vyndat pojistku na ostřik světel. Není to jako u O2, kde to stříkalo po určitém čase, ale stříká to hned a pak každé páté zmáčknutí nebo tak nějak.
Listopad 29, 201311 r Ostřik světel by se měl zapnout (pokud světla svítí) po 1. vteřině stříkání na sklo (poprvé a pak až káždé páté použití ostřikovačů) Upraveno Listopad 29, 201311 r od prassat
Leden 28, 201510 r Mám dotaz - mám vypadlou hadičku od trysky světlometu - jak se k ní dostanu? V servisu mi řekli, že si vysunou trysku přes diagnostiku a nasadí to. Jde to nějak lidsky, doma? Nic za to nechtějí, jen ať přijedu a nechám jim tam auto na 2 hodiny ale to jsou pro mě s cestou tři hodiny...
Leden 29, 201510 r Nevím jak by to chtěli dělat přes diagnostiku, když je tryska ovládaná tlakem.. Jinak bych tam taky zkusil sáhnout přes mlhovku a nasadit.. Upraveno Leden 29, 201510 r od GeorgeFSI
Leden 29, 201510 r Možná jsem se nepřesně vyjádřil, vytáhnou ji nějak jinak, na dílně. Ale to je mě i celkem jedno jak to udělají oni, rád bych si to udělal sám :-)
Leden 29, 201510 r Tak jsem využil alespoň přes okno hezkého počasí a s baterkou prolezl předek (zima na ruce jako blázen). K hadičce je normálně přístup horem. Mě drží, nepovedlo se mi ji stáhnout, možná má protikus nějaký zámeček. Dolil jsem kapalinu aby to teklo a strčil ruku po celé trysce. Teče to na ní až úplně vepředu, tam vidět není. Naštěstí vždy vyteče jen trubka co je od hrdla k nádržce, nádržka je níž než tryska. Jinak mi ostřikovače normálně fungují.
Únor 2, 201510 r Jen info - krytku opatrně šroubovákem vypáčit a potom jde tryska částečně ručně vytáhnout. (zase opatrně). Po výměně trysek ostřikovač stále teče, takže bude výměna celého ostřikovače. (přede mnou se bavili, jestli to půjde vyndat horem nebo sundavají i nárazník. škoda dealer. Trochu se bojím :-))
Červen 11, 201510 r Čau mechanici,já dostříkal uplně,prostě nejdou a docela mě to štve...Musím to vyřešit.. Kde začít? Mají ostřikovače světel samostatnou pojistku?
Prosinec 15, 20159 r Prassat nebo Waikiki: Poradíte jak deaktivovat teda ten ostřik světel přes VAG? Jezdím denně do práce přes cestu kde stále jezdí tatry. A vždy mi zamarasí skla. Jak ostřikuji skla tak pokaždé ostříkne i světla a tak mám nádobku co týden v háji. Teď přes zimu je to velice neekonomické. Jak tedy vyndat přes VAG ostřiky z výbavy. Díky za info.
Prosinec 15, 20159 r Deaktivace ostřiku světel Zvolte jednotku 09 (centrální elektrika) Kódování -> Funkce 07 Byte 20 zakázat Bit 5 http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-superb-3t/scheinwerferreinigungsanlage.php Upraveno Prosinec 15, 20159 r od prassat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.