Bullets Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Mám stmívatelné zrcátko a nevšiml jsem si že by mi prosvěcovaly LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Tak muzes zkusit stmivani vypnout (tim tlacitkem na zrcatku, pri nastartovanem motoru a vnitrnim osvetleni nastavenym na sviceni pri otevrenych dverich). Mne zacnou malinko prosvecovat. Pokud tobe ne, tak mas asi CAN verzi LEDek... Kazdopadne s automaticky stmivanym vnitrnim zrcatkem neni treba resit, jake LED se tam daji. Editováno: 3. Únor 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Já mám (nebo měly by být) CANBUS to bude asi tím mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Abych navázal na můj příspěvek #228 dneska když jsem dorazil dom našel jsem na stole dvě obálky. Jednu s ledkama do čtecích lampiček a druhou do dveří. A na poště mě čekají na zítra ledky do kabiny. Tak už jen chybí schránka a kufr. Hned jak to zítra nahodím pokusím se udělat co nejlepší foto(mobilem) Editováno: 11. Únor 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Tie do citacich lampiciek neviem ci si vybral dobre, lebo podla obrazku maju nadych do modra a budes tam mat rozdielny odtien. Máš pravdu jsou lehce do modra, ale ty sufitky svítí tolik, že to není poznat. Jen při pohledu přímo do lampičky. Zatím je nechám nevadí mě to. Jinak ani jedna nesvítí když je zamčené auto. Editováno: 9. Únor 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Tak to hej, to budu asi 14W sulfidky a tie presvietia skoro vsetko, ale svietia vynikajuco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Teď musím pořešit ještě do zrcátek Tam jste někdo psal že jsou jako do kufru s ledkou do strany. Kdyby někdo měl návod jak vyměnit ve venkovním zrcátku hoďte mi to do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Hladaj... Editováno: 9. Únor 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Jo strejda Google ten ví vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~ mikk ~ Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Do orig. lampiček footwellu taky tyto? http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Canbus-Car-Light-LED-8SMD-Car-Dome-Light-Canbus-5050-8-SMD-8-led-NO/1845044657.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibos Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Dnes dorazila prvá várka LED z číny: Objednával som podľa Kyselinkovho zoznamu, dodanie trvalo presne 3 týždne. Zajtra čakám na svetielka do kufru a do schránky spolujazdca. Potom hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) Tak to jsi neudělal špatně. Já sice nakoupil trochu jinak viz. můj příspěvek #228 jen jsem malinko netrefil do čtecích lampiček tak jsem objednal nové ( tyto). Ty by měli mít stejnou barvu jako sufitky. A zariskoval jsem a objednal jiné do kufru tak jsem zvědav zda budou pasovat až je tam o víkendu dám. Editováno: 17. Únor 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Kluci byl by někdo ochotný mi to všechno objednat..chci vnitřek kufr a fl zrcátka.byl by někdo tak moc hodný?jsem už z toho magor.mám octu mr 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Zdravím kluci, byl by tu též někdo ochotný a také mi s tím pomoci? Rád bych hodil také interiér, parkovačky a nástupní prostor do LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ved objednajte z aliexpressu, plati sa tam kartou a je to dobre osetrene. Jedine, ze posta trva tak do 3-4 tyzdnov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Přesně jak píše Kyselinka Najdi si tu odkazy kdo co koupil a objednej Není nic jednoduššího. Vše je tu napsané rozměry atd. jen si to pročíst Editováno: 10. Duben 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Pročtené to mám celé. Jen sem nepochopil jestli se musí koupit aby nehlásil canbus či ne a jestli cree a nebo co.chci mít všechny aby svítili všechny stejně. Navíc ne každý má možnost platit kartou přes internet a proto jsem vynesl dotaz zda by byl někdo ochoten.za prvé ví co,za druhé když se nabídne má účet. Ale pokud se nikdo nenajde budu si to muset nějak nařídit jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tak cree svítí víc takže by byli lepší, ale je to na tobě. Je lepší koupit alespoň vždy jednu canbus do interieru aby po uzavření auta ledky lehce nesvítili. Jinak osvědčenou kombinaci tu dával Kyselinka. Ta by měla být sladěna jak barvou tak aby nesvítili když nemají. Co se týče platby chápu, že né každý má povolenou platbu kartou přes net, ale pokud je aspoň internetbanking jde to tam povolit a pak hned zas zakázat. Ono objednat někomu úplně cizímu cca 10 ledek za 600 - 800,- je hodně o důvěře. A né každému se do toho bude chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Ovce máš pravdu...nemám ani písmenko proti...zkusil sem se zeptat...v dnešní době je to v čudu no...našel sem i na seznamu že někdo dodá komplet auto tak sem myslel jestli tu není také nějaký podnikavec který jich koupil více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tady na foru je rubrika BAZAR a vím že nedávno tam někdo prodával ledky do interieru, ale teď už to tam není. Koukni tam občas, třeba se to tam zas objeví. Jinak další možnost je to koupit na cz nebo sk e-shopech, ale za trochu jiné ceny, nebo počkat zda se tu s někým nedomluvíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Koukám že to tu je drobet roztříštěný. Čtecí lampičky:http://www.aliexpress.com/item/100-X-Canbus-T10-T15-158-168-194-w5w-5630-5730-6smd-LED-Canbus-Error-Free/1859239551.htmlVnitřní osvětlení:http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lots-42mm-12SMD-5630-LED-Canbus-Car-Interior-Festoon-Dome-Light-Lamp-Bulb-White/32273276364.htmlKufr: (ty teprve přijdou)http://www.aliexpress.com/item/1X-DC-12V-T10-led-W5W-194-5730-9-SMD-Chips-LED-3W-160LM-Error-Free/32253848655.htmlU jedný do čtecí lampičky byl studenej spoj, spravila to mikropájka Ty 5630 nebo 5730 lépe rozptylují světlo a svítí víc do bíla než 5050 ale to co je v odkazech je maximum co sem dal. Silnější světlo už by hodně zabolelo do očí při jízdě v noci. Editováno: 17. Duben 2015, autor: šulda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Tak asi objednám taky podle Kyselinky, jen prosím o doporučení LED do FL zrcátek nebo je lepší vzít ty celý světla z obautodily? No a pak ještě jedna věc, jsou docela dost silný, co na to baterka, když bude vnitřní osvětlení třeba 20 minut zapnutý? Do SPZ teda jen ty z obautodily abych nemusel do Strakonic k ferdovi? Má to někdo vyzkoušený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Ohledně toho vybití. Když jsem "ozvučoval" při chystání festivalu brigádniky, tak jsem jim hrál přes 2 hodiny a to mám SoundSystém. Pak jsem sice nenastartoval, ale bylo to dané starou baterií. Takže i kdyby si svítil všemi lampičkami, tak tu baterii prostě nemůžeš vybít. Za 20 minut určitě ne!SPZ jedině Ferda a nebo odpory (2 stovky i s poštovným těch odporů)...V zrcátkách mám čínu za pár doláčů a svítí už 2 roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 LEDky samozrejme spotrebuji mnohem min proudu (pokud teda nemaji odpor - error free, to potom spotrebuji cca stejne jako standardni zarovka). Takze toho se bat vubec nemusis. Vydrzi to svitit desitky hodin, ne-li stovky.) A k tomu ozvuceni. Nedavno jsem na zahrade hral jeden den asi 8 hodin a dalsi den asi 3 hodiny. Oba dny pomerne dost nahlas. Potom jsem nastartoval naprosto bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Jak jsem psal, měl jsem vybitou baterku a už jsem ji více méně dodělával. 12 hodin bych si myslím ale nedal. Nevím jestli máš taky SoundSystem, ale hraje to docela hodně a navíc já ozvučoval louku, takže volume fakt na max, ale nechci si tu přeměřovat šuliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.