Přejít na obsah

Ukradená O2 FL Bílá


mc2uba

Doporučené příspěvky

PROSÍM VŠECHNY O SDÍLENÍ! NÁHODA JE BLBEC! 
Dne 9.12. mi byl odcizen vůz Škoda Octavia viz. foto 
Poznávací znameni: černá střecha, tónovaná okna, parkovací čidla včetně parkovací kamery, křídlo. Pokud byste auto někde zahlédli, prosím volejte 602323551. Za pomoc při nalezení nabízím tučnou odměnu. Za nalezení auta včetně zloděje nabízím ještě vyšší částku! Dekuju

post-68241-0-59337100-1386661829_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to mě pos..., je to spolužák ze základky, uřezat jim ruce šmejdům, takže neví zda zmizela v noci na pondělí nebo přes den předpokládám, objet všechny velký parkingi u nákupních center, zda jí tam nedali aby zjistili jestli nemá lokátor, ale těch jenom v těch našich končinách je mraky, chudák ty jo, šílený

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dokonce, takže z podobnejch končin, právě proto se dost divim, že vzali zrovna jeho auto kvůli té nápadnosti, většinou se kradou totální neupravený sériovky, jelikož jak je auto takhle upravený, tak bych ho na silnici poznal a zloděj riskuje, že ho takhle někdo někde uvidí a zapamatuje si to, kdbych ho někde potkal a neviděl za volantem toma nebo jeho přítelku, tak už ze zvědavosti jedu za tim autem a volám toma, nechápu, měl to nějak zabezpečený? jako asi je skoro jasný že se nenajde, ale kamarádovi takhle ukradli 318is bmw a za 2 měsíce ho policajti našli, sice totálně oholený a s najetejma 3tis km navíc, ale našli, hlavně ať kouká po bazarech, pár věcí by šlo poznat, bílí kola, křídlo a tak podobně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno ukradli Seat Leon Cupra v bílé matné folii na vzduchovém podvozku s modrýma Rotiformama :) takže oni kradou cokoli v upravená auta většinou na zakázku. Ale Leon se našel, doplatili na to, že neměli nafoukaný vzduchový podvozek, prorazili vanu a zadřel se motor a našli ho právě policajti :)

 

Bílý kola má Tom doma ve sklepě, protože měl samozřejmě už přezuto na zimu. Ale nevím, co používá na zimu, jestli plecháče nebo nějaký lityý kola. Každopádně matná střecha a zadní RS křídlo je celkem dost výrazné proti serii :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes má černou střechu kde kdo. Já si po prvním odcizení nechal udělat taky černou střechu, abych si to odlišil od ostatních, protože jsem měl fakt nerva, když jsem byl venku a najednou projelo stejné auto. S černýma střechama se pak roztrhl pytel a tak jsem si dal RS nárazník, abych si ho už fakt poznal. No pak jsem potkal stejnou předělávku a dal si tam mračítka. No co se mi nestalo za měsíc? Potkal jsem přes kopírák dělaný moje auto. 17" kola z nového Superbu to pak jistí. A pro sichr jsem si dal ještě černou fólii na couvačky.

 

Od první krádeže už však parkuju za plotem. O zabezpečení tu mluvit nebudu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže se na ní někdo jel podívat, jestli to je opravdu ona nebo není? Jako znám i případ, kdy se v Praze ukradla Fabia RS a ten debil s ní druhý den jezdil za dne po Praze, až ho zastavovalo 8 policejních hlídek a auto domrdal, páč se jim snažil ujet :) i takový debilové jsou mezi námi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...