mc2uba Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 PROSÍM VŠECHNY O SDÍLENÍ! NÁHODA JE BLBEC! Dne 9.12. mi byl odcizen vůz Škoda Octavia viz. foto Poznávací znameni: černá střecha, tónovaná okna, parkovací čidla včetně parkovací kamery, křídlo. Pokud byste auto někde zahlédli, prosím volejte 602323551. Za pomoc při nalezení nabízím tučnou odměnu. Za nalezení auta včetně zloděje nabízím ještě vyšší částku! Dekuju 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 To je sice smutné, ale chybí ti tam třeba údaj, kde byla ukradena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Podle spz koukám že ji nemáš moc dlouho, letos kupovana? Květen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Byla ukradena v Praze, je to kamaradovo auto. Ma ji tusim pres 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Pawouk: pokid se nepletu, tak v tvem rajonu, stodulky a okoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 jj, to je loupežnická čtvrť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) ty vole neni to tomášova octa? svět je malej, mám pocit že jo, párkrát jsem ji viděl na fb na fotkách, seděla by i 2AK a bílí kola, vídával jsem ji po cestě na metro, to mu ji vzali tam nebo jinde, pokud je to ona? a v noci? Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) Ano, je to Tomasova octa Zjistil to včera večer, že není na svém místě Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 no to mě pos..., je to spolužák ze základky, uřezat jim ruce šmejdům, takže neví zda zmizela v noci na pondělí nebo přes den předpokládám, objet všechny velký parkingi u nákupních center, zda jí tam nedali aby zjistili jestli nemá lokátor, ale těch jenom v těch našich končinách je mraky, chudák ty jo, šílený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Ja jsem s nim chodil na stredni a tveho Supa obcas potkavam na silnici. No treba ho nekde potkaj policajti a auto poznaji. Je celkem napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Obávám se, že policajti se na to vy***** i kdyby kolem nich to auto projelo. Přeju mu rychlé vyrovnání s pojišťovnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 dokonce, takže z podobnejch končin, právě proto se dost divim, že vzali zrovna jeho auto kvůli té nápadnosti, většinou se kradou totální neupravený sériovky, jelikož jak je auto takhle upravený, tak bych ho na silnici poznal a zloděj riskuje, že ho takhle někdo někde uvidí a zapamatuje si to, kdbych ho někde potkal a neviděl za volantem toma nebo jeho přítelku, tak už ze zvědavosti jedu za tim autem a volám toma, nechápu, měl to nějak zabezpečený? jako asi je skoro jasný že se nenajde, ale kamarádovi takhle ukradli 318is bmw a za 2 měsíce ho policajti našli, sice totálně oholený a s najetejma 3tis km navíc, ale našli, hlavně ať kouká po bazarech, pár věcí by šlo poznat, bílí kola, křídlo a tak podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Nedávno ukradli Seat Leon Cupra v bílé matné folii na vzduchovém podvozku s modrýma Rotiformama takže oni kradou cokoli v upravená auta většinou na zakázku. Ale Leon se našel, doplatili na to, že neměli nafoukaný vzduchový podvozek, prorazili vanu a zadřel se motor a našli ho právě policajti Bílý kola má Tom doma ve sklepě, protože měl samozřejmě už přezuto na zimu. Ale nevím, co používá na zimu, jestli plecháče nebo nějaký lityý kola. Každopádně matná střecha a zadní RS křídlo je celkem dost výrazné proti serii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 to je fakt, na zimu má myslim plech, kdyby měl rs tak bych to na zakázku pochopil, ale takhle, no jsou to fakt svině, už jsem mu psal na fb abych zjistil kde to měl zaparkovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Dnes má černou střechu kde kdo. Já si po prvním odcizení nechal udělat taky černou střechu, abych si to odlišil od ostatních, protože jsem měl fakt nerva, když jsem byl venku a najednou projelo stejné auto. S černýma střechama se pak roztrhl pytel a tak jsem si dal RS nárazník, abych si ho už fakt poznal. No pak jsem potkal stejnou předělávku a dal si tam mračítka. No co se mi nestalo za měsíc? Potkal jsem přes kopírák dělaný moje auto. 17" kola z nového Superbu to pak jistí. A pro sichr jsem si dal ještě černou fólii na couvačky. Od první krádeže už však parkuju za plotem. O zabezpečení tu mluvit nebudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) taky to takhle předělávám pro odlišení a naštětí taky park za plotem a o zabezpeč bych na netu vůbec nemluvim, nikdy nevíš kdo se dívá upgrade: ukradeno v Kolovratech, né na našem divokym západě Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 dnes viděno v čakovicích,ale jak už bylo řečeno, tuto úpravu může mít kde kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Takže se na ní někdo jel podívat, jestli to je opravdu ona nebo není? Jako znám i případ, kdy se v Praze ukradla Fabia RS a ten debil s ní druhý den jezdil za dne po Praze, až ho zastavovalo 8 policejních hlídek a auto domrdal, páč se jim snažil ujet i takový debilové jsou mezi námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 to je taky pravda, řikal, že tam poslal policii, jelikož je služebně v brně, volali mu dva lidi nezávisle na sobě, že ji tam viděli, a má to na černejch plecháčích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Pokud to auto jezdí v původním stavu, tak by se dalo lehce poznat, když se podíváš na palubní desku. Já osobně bych asi volal hned policii a auto "hlídal" a případně ho pronásledoval, pokud by se někam rozjelo a navigoval policii po telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 tak byla to ona nebo ne? Stodůlky jsou šílený....mě tam taky ukradli oktu resp. na butovickým sídlišti.... nicméně všechna ta verbež by se měla scházet někde v Brooklynu ve Stodůlkách, odvahu jít tam jsem ale neměl, možná už to není ani v provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Nebyla to ona a ani auto nebylo ukradeno v Praze, ale mimo Prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 přesně, pak jsem to doplňoval, ukradeno v Kolovratech jinak myslim, že funguje, ale je to strašnej pajzl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Jo jo, stále funguje, ale v životě bych se mu nepřiblížil obecně Stodůlky nemám rád 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.