Únor 22, 20169 r né, to musí být lepší, UV a teplotní stabilita, odolná apod. aspoň 5 let životnost... http://www.studio-ales.cz/colorchange-zmena-barvy-laku.phtml
Březen 6, 20169 r Je tu někdo komu se podařilo sundat ten chromovaný rámeček masky bez poškození?Nikde jsem se tu nedočet jak postupovat,jen vyndal jsem ty 4 horní šrouby ......... pak dlouhej šroubovák atd.Není tu někdo kdo to dělal a podařilo se mu to aby sem hodil správný postup!Díky za ochotu
Březen 20, 20169 r Ahoj, prosím, prosím, nemáte někdo postup demontáže lišty /masky / chladiče? Napište kudy do toho, nebo kdyby byl foto návod, tak by to bylo super Cokoliv potěší a asi né jenom mě, děkuji. Dodi
Březen 22, 20169 r Jezleba, dík, alespoň něco. Ještě otázečka, myslíte, že jde vyměnit nějak rámeček masky bez demontáže nárazníku? Dělal to již někdo z vás? Pokud ano, napište něco k tomu. Dík.
Březen 22, 20169 r Hele ten chrom rámeček má tak tvrdé packy že je ulámeš,skoušel jsem všechny metody a bez sundání celého nárazníku a pak masky to neuděláš.Já jsem to zkoušel hodit do černý fólie bez sundání a nezdařilo se,v těch horních vnitřních rozích to tak nevyšponuješ tu fólii a když se budeš snažit co nejvíc a budeš to samozřejmě nahřívat tak fólie praskne.Jo a to poslední možnost sem zavrhl stříknout to sprejem(černá perleť),tak sem to nechal stříbrný.
Březen 22, 20169 r To je prekérka, já už mám černou z monte objednanou a myslel jsem, že výměna bude jednodušší, tak jen aby nezůstala ležet ladem, protože do toho sundání nárazníku jen kvůli masce /liště/ asi nepůjdu. Jak to jen udělat co nejjednodušeji?! Kdopak to vymyslí. Je tu vlastně někdo další /kromě ALEX 236/, kdo již lištu měnil a jak to dopadlo? Tak zatím dík a třeba se ještě někdo přidá. Dodi.
Březen 22, 20169 r No vzhledem k tomu, že to ŠA má udělané tak, aby to šlo hlavně dobře smontovat a drželo to, je jasné, že demontáž je vždycky porod. Takže se smiřte s tím, že nárazník je asi lepší demontovat. Za urvané packy to fakt nestojí.
Březen 22, 20169 r Zkus treba foliatec. Folii ve spreji. Oblepis to novinama a nastrikas 4-5 vrstev. Pockas az zaschne, sundas noviny a je to:)
Březen 23, 20169 r Potvrzuji, na autě je hromada dílů která je dělána tak aby šla namontovat... ale demontáž je možná jenom poškozením a nahrazením dílem novým. Nevypořádají se s tím ani v servisech.
Březen 23, 20169 r Tam už někdy vůbec ne, když kolikrát nečtou DP..... Zkušenost s výměnou světel za xenony.
Březen 23, 20169 r DODI 15,hele pokud nesundáš nárazník tak to neuděláš.Psal jsem tady ze stejným problémem jako ty(jak vyměnit masku a nikdo mi taky pořádně neodpověděl)!Nárazník sundávat nechci a rvát to násilím taky ne abych udělal víc škody.Tak sem se na to Vy....ral.Vyděl jsem jednoho rapida co to měl udělaný fólií a hrůza,ty horní rožky už přelepený protože mu to v tom místě popraskalo a nechcu vydět až bude 35 stupnů na slunci co to bude dělat!
Březen 23, 20169 r co se týče folie, tak použil nějakou levnou nekvalitní, opravdu kvalitní folii fénem nebo horkovzduškou natvaruješ do záhybů...
Březen 23, 20169 r Maska jde bez problémů sundat, není potřeba sundávat nárazník. Odšroubovat vrchní šrouby (zdá se mi že 4), pak vyvadit boční packy. Následné vrch masky maximálně nahnout dopředu, a pak rukou zevnitř postupně od krajů směrem dostředu podzvedávat jednotlivé packy a současně vytláčet masku dopředu. Bez problémů to takhle šlo, měl jsem jí dolů 2x. Horší je to s chromovým rámečkem, ten drží echt a packy nejsou tak pružné. Bez ulomení některé to asi nepůjde. Ale je jich tam dost ...
Březen 26, 20169 r Ahoj ALEX 236, jak je vidět, tak to nějak půjde viz Paolo75, bez té demontáže. Taky mě to hodně odrazovalo, ale už jsem se s tím smiřoval a hurá je tu další možnost. Paolo75, dík za konkrétní příklad a fotky. Nemáš ještě foto nejlépe se šipkami, které packy vyvadit? Co je max. natáhnout dopředu, 5cm nebo 10cm? Aby to člověk neurval už dříve Tak neváhej a raď, ať se dílo podaří. Dodi
Březen 28, 20169 r Foto se šipkami bohužel nemám. Dopředu nahnout tolik, aby jsi tam dostal ruku a dokázal packy podzvednout. Je jich tam, zdá se mi, celkem 10. Vyvadit musíš všechny, akurát musím postupovat zkraje doprostřed.
Listopad 28, 20168 r Zdravím, při mytí jsem zjistil, že se mi z té lišty okolo masky loupe chrom ,zatím na jednom místě asi 2x5 mm proužek. Myslíte , že to mohu reklamovat?
Listopad 29, 20168 r před 22 hodinami, kahuda napsal: že se mi z té lišty okolo masky loupe chrom před 10 minutami, MBDusan napsal: Kahudo, jde o to, jestli se loupe, nebo je to odřené Tak kahuda to jasně píše. Nebo myslíš že je debil?
Listopad 29, 20168 r V 28.11.2016 at 9:48, kahuda napsal: Zdravím, při mytí jsem zjistil, že se mi z té lišty okolo masky loupe chrom ,zatím na jednom místě asi 2x5 mm proužek. Myslíte , že to mohu reklamovat? V záruce bych to určite reklamoval a možná spojil se servisní prohlídkou (jestli půjdeš v blízké době), do té doby se to ještě více oloupe.
Listopad 30, 20168 r No, na servisní prohlídce jsem byl před měsícem a to tam nic nebylo... Každopádně to zkusím. Díky.
Září 3, 20178 r Dnes jsem se popral s maskou a povedlo se sundat i rámeček a dokonce se mi podařilo nic neulomit. Masku jsem sundal jak psali hoši v příspěvcích víše. Nářadí dva menší plochý šroubováky a nožík práce 40 minut. Rámeček jsem začal vycvakávat od vrchního rohu směrem dolu postupně do kola. Ty dva rohový šli špatně zbytek brnkačka. Upraveno Září 3, 20178 r od w77
Říjen 12, 20177 r Ahojte, mam jeden dotaz, aj ked sa nejedna konkretne o demontaz prednej masky. Ak sa smiem opytat, demontoval uz niekto strednu mriezku predneho narazniku? Je potrebne demontovat cely naraznik alebo da sa "vycvaknut" aj bez demontazi? Uvazujem o lakovani masky a mriezok na narazniku, tak aby som vedel co ma caka. Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.