Migen Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) Zdravím všechny, předem se omlouvám, jestli je již něco podobného tady na foru řešeno. Hledal sem, ale nenašel. Behem vikendu mi ukradli columbuse RNS 510 za oktavie II (zasranci). Auto nebylo nasilne otevřeno a i columbus byl vyndan čistě - cože mě ale nějak neuspojojuje. Oč jde: Potřebuji poradit, jakým způsobem na konektory pro columbuse připojit klasicky 1DIN radio. Nafotil jsem jaky po kolumbovi zbyly konektory: 1 velkej + jeden asi antena a jeden GPS antena (nevim) viz. přiložene foto. Existují nějaké redukce, nebo se to musí celý překuchat?? Předpokládám, že budu muset koupit i rameček redukovanej pro 1DIN radio. Budu vděčný za jakoukoliv radu. Děkuji Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: Pawouk Přesunul jsem to do Autohifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 A neni lepsi tam vrazit alespon mizerneho Swinga nebo budiz treba i Blues. Prece jen klasicke radio je dnes uz designove uplne out a podle me to uplne pokazi vzhled interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 vzhledem k tomu ze jde o predFL tak bych dal Audienci (treba zde http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/7154-autor%C3%A1dio-%C5%A1koda-audience/ ) cenove to neni proti neorigo radiu velky rozdil a designove tam sedne lepe, jinak na neorigo by mela stacit redukce neco jako tohle: http://www.tuning-in.cz/iso-redukce-audi/seat/skoda/vw.html?utm_source=google_merchant&utm_medium=product a mozna bude potreba redukce kabelu radia z fakra na ISO jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sada-pro-dodatecnou-montaz-autoradia-azo600002ax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 za 1700,. ti necham streama mp3 i s rameckem jako novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Diky za nazory. Rohodl jsem se, že koupim určitě origo radio Ikdyž mam k dispozici supr klasiky radio od Pioneer. Mate pravdu s tim, že designově by se to tam asi nehodilo. Navic odpadaji starosti s kupovanim redukci ramečku a redukci pro elektroinstalaci. Ale muj dotaz: Pokud vrazim do auta např radio AUDIENCE, budu jej muset přez VAG nějak kodovat? nebo se mi veškeré systémy (parkovaky, ovladani na volantu, hand free atd.) chytnou samy od sebe s předpokladem, že jsem měl vše plně funkční s COLUMBEM??. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Vse bude fungovat pokud to podporuje radio. Napr u streamu se ti zobrazuje auticko s indikatorem vzdalenosti kdyz mas park sensory. Nic se kodovat nemusí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Supr diky. Snad to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Jediny co me stve je, že nebude možne připojit SD kartu nebo USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 radio je potreba nakodovat, v pripade ze v puvodnim aute byla jina vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 12. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Existuje nejaky navod ja radio nakodovat? VAG mam. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 C00,Radio ® CodingC01,00?xxxx: Treble Speaker MonitoringC02,1 = Front and Rear Monitoring inactiveC03,2 = Front Monitoring active / Rear Monitoring inactiveC04,3 = Front Monitoring inactive / Rear Monitoring activeC05,4 = Front and Rear Monitoring activeC06,00x?xxx: Radio Configuration IC07,+2 = CAN-Telephone ControlC08,00xx?xx: Speaker ChannelsC09,0 = No passive Speakers (Sound System)C10,2 = 2 passive Speakers Front and 0 passive Speakers RearC11,4 = 4 passive SpeakersC12,00xxx?x: Sound System CorrectionC13,0 = No Sound System (No Correction)C14,1 = Sound System with Cloth Interior (with Open Circuit Recognition)C15,2 = Sound System with Leather Interior (with Open Circuit Recognition)C16,3 = Sound System with Cloth Interior (without Open Circuit Recognition)C17,00xxxx?: Radio Configuration IIC18,+1 = Active/Remote Supplied AntennaC19,+2 = CD-Changer/iPod-ConnectionC20,+4 = CAN-Secondary Display (Board Computer/large Display) jinak LCode by ti to mel nabizet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 12. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 diky moooc. Jak seženu radio, tak to zkusim. Možna to pojede hned i bez překodovani. Každopadně si uložim jak to bylo nastaveny a zkusim přenastavit na audienci. Jinak doufam že Lcode me navede, protože tomu C00 atd. zatim nerozumim. Vždy sem vše kodoval po jednotlivých bytech a tam zaškrtaval jednotlivé bit. Možna je jen tohle jina terminologie ale nevim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 23. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Konečně jsem se dostal ke kodovani radia. Mam audienci MP3 1 tunerovou a ma horši přijem než měl Columbus. Tak jdu po problemu a zatim nevim. Radio mam nakodovane takto: 0010400 - je to dobře? Nemel bych mit zaplou antenu, nebo je antena napajeda z radia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Problém stále nevyřešen. Bohužel audience ma asi špatny přijem. Proto jsem se rozhodl, že bych koupil radio BOLERO. Otázkou je, zda - li bolero bude plně funkční (parkovací sezory, climtatronic, multifunkčni volant), když jsem měl v autě dřív Columbuse. Myslim, že by se nemuselo nic měnit (getway plus řidici jednotky parkovaku a climatroniku) - a ani snad nic kodovat. Co myslíte?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 jde o to jak je bolero nakodováno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Ok. Ale hardwarove by se nic menit nemuselo?. Kazdopadne idealni bude najit inzerat na Bolero nekde poblis a primo jej vyzkouset. Urcite nechci investovat dal do getway atd. Chci radio ktere max nakoduji a pojede. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 když jsme měnili swinga za bolero, tak sem jenom dokodoval bolero a jelo to... ovšem se v tomhle nehrabu denně jako ostatní elektrikáři.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 3. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2014 kokta7: Ty jsi to mel jednoduche. Obě auta byla FL, takže proto asi nebyl žadny problem. Ale jak pišu - ja mam MR08 ale byla do něj dodělana instalace pro Columbus, ktery me fungoval se vším. Takže mam určitou naději, že Bolero pojede bez jakychkoliv uprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 to nebylo moje auto, já měl v předchozím autě furt swinga. pokud ti tam jel kolumb, tak by snad mělo i bolero s menším překodováním jestli máš parkováky apod...ale musíš zkusit ,jak sem psal nehrabu se v tom každy den a jednotky zpaměti už tuplem neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 (editace) Bolero - gateway měnit nemusíš, máš starý climatronic - zobrazovat se nebude, parkováky pokud se nezobrazovaly tak se taky nebudou zobrazovat... pokud dáš audience tak půjde vše, je potřeba nakodovat psal jsi jestli to bude fungovat s předpokladem že jsi měl vše plně funkční s columbem - klimatizac ti ale fungovat nemohla když máš starý panel climatronicu... když dáš neorigo radio tak ti nepůjde nic, ani hf Editováno: 3. leden 2014, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 3. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Milhausek: diky za ifno. Jen upřesním - s coumbem mi jely parkovaky + častečně ovladani pomoci volantu(fungovalo ovladani hlasitosti a vypnuti zvuku; nefungovalo přepinani stanic atd) + navigace na maxidotu a audio na maxidotu. Jinak maš pravdu, climatronic me nejel což me ale vubec nevadi. Z toho všeho tedy plyne, že když ted zapojim Bolero, tak že pujdou parkovaky + asi zase častečně multifunkční volant. Baterka se vybijet nebude. Pokud je to takto - tak zobrazovani climatroniku nepotřebuji a asi bych do toho šel. Jen ted ještě sehnat bolero . Protože audience - sice jelo vše, ale radio FM vlny prostě šileně špatnej přijem (jednotunerové). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 parkováky ti půjdou u Bolera u Columbusu musí fungovat vše, měl jsi to špatně namontované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 3. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Je možne, že to bylo špatně - ja to nedelal, koupil jsem to již tak a nešel jsem po tom, prtože mi šlo jen o parkovaky a ty jeli. Myslim, že zobrazeni nastavene hodnoty na display radia je zbytečné atd. Pokusim se sehnat Bolero a uvidim co a jak bude fungovat. Každopadně to před tim vyzkoušim a jestli nepojedou parkovaky, tak to nekoupim - nechci kupovat nic navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 parkováky pojedou určitě pokud byly na columbusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.