Přejít na obsah

Spárovaní Bolera se Samsungem S4


Doporučené příspěvky

Zdravím, máte někdo úspěšně spárovaný Samsung Galaxy S4 s Bolerem? Jedná se mi o přehrávání hudby, nefunguje mi jak by mělo. Stará S3 s tím neměla sebemenší problém, S4 sice možnost přehrání nabídne, ale každých 5-10 vteřin se zvuk úplně vypne a pak zvolna nabíhá na původní hlasitost... Záhada. Telefonování, seznam a všechny ostatní fičury fungují bez problému, telefon standardně napárovanej do rádia...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 8 měsíců později...

Zdravím všechny,

 

     přečetl jsem tady na fóru o spárování autorádia a telefonu kde co, ale stejně z toho nejsem moc moudrý. Prosím tedy o radu a osvětlení. Musím se přiznat, nejsem v této oblasti techniky moc zběhlý, takže prosím o trpělivost.

V první řadě netuším, co všechno by vlastně autorádio mělo s telefonem umět. V návodu jsem se toho také moc nedověděl. Mám Superba 2 rok výroby 2009 a autorádio Bolero.  S telefonem Samsung S4 jsem se jaksi dohromady nedomluvil... ani podle manuálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zatím to neřeším, naštěstí v autě nestrávím tolik času, abych to tak moc potřeboval využívat. Jen jsem chtěl vědět, co to moje Bolero vlastně umí a neumí (koupil jsem jako jeté auto). Takže autorádio hraje a telefon je v držáku na skle  ;) viz. 1. fotka :

http://forum.skodahome.cz/topic/55418-váš-superb-ii/?p=1959208

Editováno: , autor: Itchy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Chci se zeptat jak ma funguvat prehravani zvuku z mobilu na radiu? Tusim je to A2DP ..mam samsung S4,radio bolero, BT HF 7P6....vsechno funguje perfektne, jen kdyz chci navigacni pokyny z mobilu a k tomu hudbu z mobilu, tak mi nejde preskakovat pisnicky pres radio,proste ty sipky k preskakovani skladeb jsou sedivy a nejsou funkcni. 

Moc casto to sice nepotrebuju, ale kdyz mam na mobilu pustenou navigaci, tak potrebuju poslouchat pokyny a kdyz mlci tak hudbu. Kdyz je mobil pripojen pres BT, tak to jde jen na BT audio a tam mi nejde ovladat skladby.Ani to nepise jmeno interpreta,ale to mi nevadi...

Jinak mobil mlci a zvuk nejde ani z mobilu kdyz posloucham treba hudbu z SD karty, nebo radio...leda pak manualne odpojim BT audio,ale to me pokazdy nebavi.

Delam neco spatne, nebo mam neco spatne nakodovany, nebo to takhle ma normalne fungovat?

 

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to prehravani BT audio je asi normalni jak jsem zjisitil....ale co mne zlobi, je telefonni seznam na radiu. Pod kontaktem mam proste "rozsypanej caj" v maxidotu pritom jsou kontakty spravne :kol-32:  takze z menu radia nelze volat, proste to pak pise volane cislo neexistuje. Nevite nekdo, kde je chyba? Nechce se mi celej seznam rucne prepisovat...

 

Obrazek nepripojim pac mi to pise toto: 

Nemáte povoleno používat tento obrázek na tomto fóru.

 

 

 

Editováno: , autor: xavier
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Vazne nikdo nevi proc v Boleru jsou kontakty uplne nesmyslne znaky(jmena jsou ok,ale cisla u nich jsou otazniky a cisla s pismeny dohromady), pritom na maxidotu jsou OK?? Volam tedy z maxidotu,ale stve mne to...Diky za info. 

 

bole

Editováno: , autor: xavier
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Přátelé neřešil někdo probém že se telefon po cca. 20 minutách od nastartování během jízdy sám odpojí a zůstane ve stavu že je stále aktivní režim vzdálené Sim karty ale bez signálu tedy se vám nikdo nedovolá, nejdou ani data do té doby než se telefon resetuje.  ..nepomůže ani zhasnutí auta - zůstává to jakoby v rsap režimu ale odpojené of HF jednotky.  Konkrétně se jedná o galaxy SIII neo a HF jednotku GSM III premium. Pří jízdě do těch cca. 20 minut a opuštění vozu v tomto časovém úseku vše OK.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...