ferda25 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 to Honza9007: http://forum.skodahome.cz/topic/122512-infotainment-navigační-systém-columbus/?p=1946222 Standardní jednotka z roku 2013 tady ještě byl starý software. Kamera lze dodělat a vše funguje jak má. Ale zřejmě bude nutné opět řezat kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 ferda25: prosím tě co si mám představit pod pojmem řezat kufr? Díky Ty si určitě schopen všechno toto potom zamontovat, nevíš jaká je navíc orientační cena samostatné kamery + potřebných kabelů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 ferda25: prosím tě co si mám představit pod pojmem řezat kufr? Díky Ty si určitě schopen všechno toto potom zamontovat, nevíš jaká je navíc orientační cena samostatné kamery + potřebných kabelů? Malinko se musí upravit to plato osvetleni SPZ, ve kterem je pote kamera osazena. Cele sady se daji sehnat na eBay, zejména od Nemcu. Pohledej (Google). Vedle Ferdy (Jirka, Strakonice) to dělá i Rolbař (Jarda, Praha)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 omicron dík za info :-D proč sakra takhle šikovní borci o kterých by se tady mluvilo nejsou v okolí Ostravy :-) mno ještě že mám kamarády ve Strakonicích tak si udělám asi výlet až auto dorazí :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 všk jsem dával kontakt na šivného seveřana, chce to líp číst.... mrkni do sekce k VCDS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Jop ten borec z Kopřivnice tuším , až bude vůz zkusím mu napsat. Snad je tak šikovnej jako ferda25. Tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 orig. kamera při zapojené zásuvce tažného není v provozu, stejně jako zadní čidla toto snad ano ... nicméně couvat sám na vozík mi připadá úlet... vždy je dobré mít někoho k ruce ... To mi ušlo, já jsem si to instaloval sám a tak mi to běží furt když jsou zapnutý světla. Na vozík sám couvat musím, bo nutit těhotnou přítelkyni k zapřahání těžkého vozíku si ještě netroufám Ještě nejsme manželé S tím skákáním spoluobčánků pod kola to byl fór, mě se to stalo jen jednou, jen kvůli tomu bych si tu kameru asi nepořizoval, ale jsem šťoural a bastlíř no a nekup to za ty prachy... Každopádně jsem zvědavej na další zkušenosti uživatelů skutečných a originálních OIII kamer. Tak šup, vy co máte origo kameru - zkušenosti sem! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 to Honza9007: http://forum.skodahome.cz/topic/122512-infotainment-navigační-systém-columbus/?p=1946222 Standardní jednotka z roku 2013 tady ještě byl starý software. Kamera lze dodělat a vše funguje jak má. Ale zřejmě bude nutné opět řezat kufr. na to už jsem koukal. Jen by mě zajímalo, jak máš vyřešený AV vstup do jednotky multimedií v kastlíku zezadu u OIII? Když tak můžeme pořešit přes SZ, protože mě napadla ještě jedna věc, ale potřeboval bych vědět, zda je to technicky řešitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Kluci řešte to tu veřejně. Mě to taky zajímá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 ještě malé upozornění, když jsem se byl hádat v pojišťovně, aby mi upravili cenu pojistky, tak jsem se jich zeptal, jaký vliv na výši pojistky by měla případně namontovaná couvací kamera, bo jsem si všiml, že ve formuláři v počítači tam na to měli chlívek. Paní to nasimulovala a já se těšil jak vyskočí nějaká ta sleva. A cena poskočila, ale nahoru!!! Na můj argument, jak může cenu pojistky zvýšit prvek, díky kterému ochráním svoje i cizí auto před poškozením, paní kamsi volala bo jí to hlava taky nebrala a odpověď od těch pitomců z centrály byla, že parkovací kamera zvýší užitnou a finanční hodnotu vozu a proto je pojistka vyšší. Tak jsem pani řekl, ať to zas vyškrtne, zaplatil jsem to co chtěla a šel jsem s brekem domů. Možná je to u jiné pojišťovny jinak, ale Kooperativa jede takhle... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 tak to byla hodně naivní představa. Vždyť ta kamera se dá poměrně jednoduše ukradnout, při nárazu zezadu se může zničit... - je celkem logické, že pojišťovna chce o něco víc. Slevy se dávají jen na zabezpečení vozu proti krádeži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 no jo, ale já měl v hlavě cenu za kterou jsem to kupoval na ebay což bylo dohromady asi €30 i s 4,3"LCD a poštovným, tak mě to kapku zarazilo...sem myslel že můj příspěvek ke snížení rizika poškození ocení... no, ocenili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 tak ten jejich systém samozřejmě nerozlišuje, jestli je to originál, nebo nějaká náhražka z tržnice...Respektive předpokládá, že to je výhradně originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 nevim od kolikateho týdne..nová tlačítka 5 dveři ...tzn že rozměr je stejny jako u kamery.tkž žádna uprava nebude potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) Je to tím pádem i řešení pro S2 combi?? Editováno: 10. Říjen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Nevite nekdo od jakeho tydne ma O3 vetsi otvor na tlacitko otevirani kufru? Kamera by se mi libila, ale do kufru se mi vrtat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lahváč Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) . Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Lahváč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) od 22KT 2014 neboli od MR2015 je otvor v 5. dveří velký, do tohoto data se musí dveře upravovat edit: platí pro hatchback, combi má 5. vrata s velkou dírou až někdy od září Editováno: 15. Říjen 2014, autor: rolbař 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Rusi už to vymysleli, že ako na to https://www.drive2.ru/l/4810996/ tam sú 3 odkazy a je komplet všetko nafotené. Len neviem po rusky. Vie mi s tým niekto pomôcť?! Rád by som dorobil aj ja tú kameru, len pred tým by som chcel všetko preveriť, že ako na to....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Ahoj tak ja mam tu kameru original na kombi OIII, radio Columbus. Auto vyrobene 39KT/2014. A musim povedat ze som sklamany, cakal som viac. Co mi vadi: 1. v dazdi sa zaspini, zostavaju na nej kvapky, po ich zaschnuti spina 2. Obraz je neostry,napr v porovnani so Seat Alhambra alebo Kia Sorento. Cervene a zelene ciary su akoby "rozpite", hlavne zelene. Tiez som cakal ze to bude podobne ako v Seate Alhambra, ked bude na obrazovke naznacene ako sa pri natoceni volantu stoci auto pre lepsi odhad pri parkovani. Ale to asi predpoklada pouzitie inej RJ pre automaticke parkovanie co nemam... 3. Mohol by byt sirsi uhol zaberu. Napr v porovnani s Kia Sorento kde sa da kamera bez problemov pouzit pri cuvani z kolmeho statia na cestu ked je vedla vozidlo alebo prekazka cez ktoru nie je vidiet na cestu. 4. Pri zaradeni spatocky sa v obraze z kamery objavi symbol auticka a vedla neho na pravej strane "tlacitka" - zbytocne to berie prekryva obraz na lavej strane, "tlacitka" zmiznu az po nejakom case a znova sa objavia pri priblizeni ruky, ale symbol auticka zostane na obrazovke. Dalsou moznostou je kliknutim na tlacitko schovat obrazok auticka, ale to treba robit po kazdom zaradeni spiatocky. Bohuzial som to nedokazal nijako vypnut tak aby sa to neojavovalo. Takze celkovo sklamanie fotky v prilohe Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Boco 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brus Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 jaké máš "rádio"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 jinak zpětná kamera funguje i na základním rádiu co se dává pro MR15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Baco: Jde prosimtě i ta parkovací kamera vypnout a místo toho aby se tam zobrazilo to kreslené auto ohraničené těma "senzorama" jak to mění barvy podle překážek a zobrazuje to i dráhu, když se natočí volant? Jde to takto přepínat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 28. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Ako si pripojil tu kameru?! Bolo potrebne to aj nakodovat?! Nemáš iné fotky z montáže?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.