ELXEL Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Jenže v momentě, kdy máš samostmavovací zrcátko, je tohle nepoužitelné řešení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 muzes ozelit samostmavovaci zrcatko a ziskat couvaci kameru.Jenom se musis rozhodnout co je uzitecnejsi pro tebe.Taky mas moznost nekoupit zrcatko ale monitor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 1. Znám jednoho servisáka, který "hubou" opraví desítky bavoráků a mercedesů týdně. 2. Rozdílná aerodynamika je jak u modelů tak i značek. Tvé zařazení mnou zmiňovaného a všemi oblíbeného Sorenta mezi Škodovky by vlka jistě potěšilo. 3. Začínáme být zase dost off-topic - vyčkejme na nějakého řidiče, který si to v nějaké slabé či pomatené chvilce objedná, co bude říkat a není to nějaký exot, který má kameru jen na předvádění nebo já nevím na co. I u toho Yetiho je příplatek za kameru přes 21tisíc (potřebuješ i navigaci). Vážně si nemyslím, že by to u českých řidičů byl nějaký hit a jezdilo jich tady tisíce spokojených, bez jediného problému. Tedy těch co používají auto denně. To sám uznáš, že je statisticky nemožné. Já prostě nejsem tak dobrý řidič, abych nemusel sledovat okolí vozu, je-li vůz v pohybu. Zvlášť ve městě, kde si většina chodců hraje na srnky, bažanty a podobnou skákající havěť. Až budu autem jezdit jen v létě na vesnickou zábavu, o dušičkách na hřbitov a jednou do měsíce vyvezu s velkou slávou rodinu po dálnici k příbuzným, tak věřím, že budu mít SPZ a prostor nad ní čistý jak dětská prdelka i u kombíka. A to už se asi fakt trapně opakuji, tudíž s tímto tématem končím a zapojím se, až sem napíše nějaký normální, reálný uživatel a ne kamerofilové snažící se mě ukamenovat. zadní kameru mám, ale pokud chci zaparkovat, zacouvat, tak od toho mám dvě zpetná zrcátka. Za deště je kamera opravdu nepoužitelná (OIII combi) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) Tak jsem našel řešení(domácí kutil si s tím poradí): https://www.drive2.ru/l/8225391/ https://www.drive2.ru/l/8121881/ Editováno: 25. leden 2016, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Hustý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Ono stačí procházet drive2.ru a objevíš neskutečné věci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) Takový golden russian hande. Ale ostřikovač kamery dobrý. Že bych taky byl zase kutil? Ale tahat to takovou dálku, to asi ne. Editováno: 25. leden 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmozis Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) Dnes dodělána parkovací kamera. První dojmy super. Poděkování flope63 za nasměrování při výběru a nákupu a ferda25 za zapojení a nakódování. Je to ta z Aliexpresu, vyjde na pár kaček. Negativa: otevírání kufru jde teď o něco víc ztuha (nemyslím tím dveře, ale ten spínač v madle je potřeba víc zmáčknout, kladě větší odpor, než ten originální), vodiče té kamery jsou dost tenké, ale jakmile se to podaří zapojit, tak už je to jedno. Plusy: optika se zdá být naprosto v pohodě, obraz je velmi dobrý a v kombinaci s LED couvačkami, které jsem si do zadních světel osadil, je vidět bombasticky i ve tmě. Jinak zásadní poznatek je ten, že netuším, jak zdatný kutil flope63 je, ale patrně hodně zdatný. Podle toho, co mi popisoval už jsem byl skoro na vážkách pustit se do toho sám. Ale ještě, že jsem to neudělal, protože když jsem viděl, jak to ferda zapojoval, tak bych od toho chtěl každého, kdo s tím nemá zkušenost, velmi důrazně odradit :-D Editováno: 2. Únor 2016, autor: kmozis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 tak supr ze ti funguje jinak jestli se muzu zeptat napajeni mate ze zpatecek nebo oddeleny? kvuli ruseni obrazu... ty rusaci tam pisou ze po nastartovani maj interferenc tak proto se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmozis Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Dotaz asi spíš na ferdu, já mu jen tak občas koukal přes ruce a jinak jsem u toho telefonoval a pracoval, zřídil jsem si u něj improvizovaný "garage office" :-D. Ale napájení kamery 12V by zřejmě mělo být přes černofialový kabel od stěrače, pokud vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Ano je to tak , kdyz jsem to mnel napojene na zpatecku tak po nastartovani se obraz stratil ,tak se to napojilo na 12V po klicku co jde na zadni sterac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Zdar pánové, tak mě dorazila kamerka taky z Aliexpress ...teď už jen udělat montáž. Až bude víc info, postnu to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Teď ještě dotaz, bude tam třeba nějaký převodník ... spíš dotaz pro ferda25 či flope63 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Mě štve když prší, tak jsou na kameře kapky a není nic moc vidět, musí se to utírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Tak odpovědi jsem se nedočkal, naštěstí mi Vaša kamerku nainstaloval a nakonfiguroval. Super práce. Více info když tak v mém vlákně. Cena dodělávky i s kamerou cca 1700Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcm Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 (editace) Bez kódování to nebude fungovat nikdy. co nebude bez kodování fungovat ? Mám připojenou couvací kameru na zpátečku a žádné kódování jsem nemusel dělat, ale asi každý mluvíme o něčem jiném. Jinak couvačka se dá napojit na stávající displej , pokud je zabudovaná navigace. Jinak ne. Mě se nechtělo kuchat auto a tahat další dráty, proto jsem volil kameru + wifi a zobrazovací jednotku beru externí navigaci s AV vstupem , kterou mám připevněnu nad bolerem přes brodi clip. Editováno: 11. Červen 2016, autor: rcm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 pujde mi kamera na bolero auto vyrobene 12/2013, bt telefonování, usb media, hlasove ovladání mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Montoval uz nekdo kameru s ostrikem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Chtel bych se zeptat,je mozno nejak aktivovat kameru treba na neutral nebo nejak jinak? Chtel bych namontovat kameru dopredu a zatim nevim jak to zapojit abych to videl na columbuse. Diky dopredu za napady. Kameru 180° jsem nasel,ted jenom nejak to napojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Baco: Jde prosimtě i ta parkovací kamera vypnout a místo toho aby se tam zobrazilo to kreslené auto ohraničené těma "senzorama" jak to mění barvy podle překážek a zobrazuje to i dráhu, když se natočí volant? Jde to takto přepínat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Ahojte, aky rozmer tej kamery kupit na octaviu 3 sedan 2016 ?? Vacsina je na aliexprese 90mm ? (nebudem cely vikend pri aute) Je to ona? Tu v teme sa pise nieco o 110mm.. Pripadne najlepsie LINK, diikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Nie je tu niekto z BA alebo okolia, pripadne aj BRNO, kto ju vie namontovat do sedanu a dokodovat? Uz ju mam doma, ale nikoho neviem najst.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 (editace) Mužete mi někdo potvrdit že mi bude pasovat a fungovat tato kamera http://www.ebay.com/itm/For-SKODA-Octavia-MK3-A7-5E-2016-2017-Car-Rear-View-Parking-Backup-Handle-Camera-/272762075754?hash=item3f81e2fa6a:g:CfUAAOSwf~9ZaJ9N Mám Octavii 3 FL Kombi Style. Editováno: 7. Říjen 2017, autor: komodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Zdarec, je možné nainstalovat parkovací kameru na Rádio Swing 6,5". Auto vyrobeno tak v 8/2017. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Nejde. Ono na rovinu - Do G-TEC v Active nejde nakonfigurovat skoro nic . Každopádně já mám Columbuse MIB1 v O3 2013, kde to nakonfigurovat taky nešlo. Dodělat ale ano, proto se ptám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.