Březen 30, 201411 r Autor Tak to máš pravdu. Zdálo se mi to srovnatelné s mezerou kterou mám u kombi.
Červenec 10, 201411 r Který z koberců je nejlepší, aby nelítaly předměty v kufru? (v případě, že nechci používat ty cargo zarážky) Asi ten gumový, že?
Srpen 11, 201411 r Zdravím, kdyby jste měl někdo zájem o koberec do kufru na sedan, mám jeden k dispozici =)Je to originál =)Cena je 1000,- Upraveno Srpen 11, 201411 r od Ondra22
Srpen 12, 201411 r však už to máš v Bazaru - to stačí ne? asi se to tady dublovaně moderátorovi nebude moc líbit...
Listopad 6, 20159 r Zdravím, tento fixační prvek do kufru auta je skvělá věc! Sháněl jsem ho roky. :-) Funguje výborně i ve starších vozech viz: https://youtu.be/pPFnnwhpAoY Už se těším až ho pořídím!
Únor 15, 20169 r Mám mezipodlahu a používám tento: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/gumovy-koberec-do-zavazadloveho-prostoru-5e5061160x/0/1/6/43/1001
Únor 15, 20169 r Spirito dík za odpověd - vše v pohodě? lze použív v poloze nahoře i dole? Lze využít i na sítový program? Jak vysoký je ten okraj? Mohl bys to prosím vyfotit jak to sedí v dolní poloze? Díky moc. Upraveno Únor 16, 20169 r od jindrous
Únor 16, 20169 r Používám nahoře i dole, i když většinou ji mám nahoře. Do mezipodlahy dávám skládací přepravku, deku, deštníky apod. Síťový program mám, ale pro mezipodlahu se moc nehodí. Při skládání vadí zadní úchyt, skládám proto opatrně a vyháknu ho. Upraveno Únor 16, 20169 r od spirito
Únor 16, 20169 r Přikládám takovou menší příšernost. Na podzim si tchyně nechá přivést menší množství brambor. Naštěstí jen asi 3km vzdálenost od prodejce. Na fotce je síťový program v akci, kufr obložený kartonem kvůli bordelu, mezipodlaha dole. Vzpomněla si zrovna, když jsem auto umyl.
Únor 16, 20169 r Blbě jsem se vyjádřil -ty boční sítě - jak je máš uchycené dole blíže u zadních výklopných dvěří kufru při složené mezipodlaze :-) Dík.
Únor 16, 20169 r Jo ták, v autě vzadu, pro mě zepředu :-) Zachytil jsem to za kus plastu. Nedrží to tam nějak pevně, ale ani to není našponovené. Zítra vyfotím. Ta mezipodlaha zakryje některé fixační prvky, proto improvizuju.
Únor 17, 20169 r Jestli chceš měnit polohu mezipodlahy často, tak ti budou boční sítě vadit. Hlavně vzadu směrem k zadním sedačkám. Síťový program není vhodný pro mezipodlahu. Pro nadzvednutí podlahy pro vytažení nebo uložení věcí na dno je to v pohodě. Jinak tady je ten háček, nelíbí se mi to, ale nechtělo se mi nic vymýšlet. Za ten plast to netahá, i když to tak na obrázku nevypadá.
Červen 27, 20169 r Ked mas obojstranny koberec v medzipodlahe, v spodnej casti, mozes vrchnu dosku nastavit, ako chces? Ja mam origo koberec, ale nie je tam ziadny vyrez, takze doska mi prd drzi, ked chcem vytvorit z medzipodlahy prepazku. Soudruzi mohli v tom koberci urobit vyrez, aby to tam pasovalo aj do medzipodlahy. Cize koberec obojstranny mi je na dve veci, ked castejsie potrebujem variovat podlahu.
Červenec 2, 20205 r Nevíte někdo, jak dobře ty koberce pasují i do modelu po faceliftu? Měl jsem oboustranný koberec a byl jsem s ním spokojený. Teď jsem vyměnil dvouokou oktávku za čtyřokou a oficiální e-shop se tváří, že oboustranný koberec existuje jen pro model před faceliftem. Nějak se mi nezdá, že by to v kufru bylo nějak jinak, ale nerad bych koupil koberec, co nebude pasovat...
Červenec 2, 20205 r Já mám oboustranný koberec v před FL a padne jako ulitej. Není důvod, aby to nepasovalo.
Červenec 2, 20205 r Mám koberec ve FL a pasuje. Jen je pro mě trochu zklamaní, že na něm nedrží ty aretační úhelníčky.
Červenec 2, 20205 r Díky. Nezdá se mi, že by se ten prostor jakkoliv lišil, ale jsem rád, že mi to někdo potvrdil. Není to poprvé, co škodovka uvádí kompatibilitu chybně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.