Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

:rip:

Nevím, jestli jste to slyšeli nebo viděli, ale zemřel jeden z našich členů tady na fóru a majitel Superba Michal Fröhde tady známý pod přezdívkou Blacker8.

Celé jeho rodině přeji upřímnou soustrast.

Znal jsem ho osobně a je mi to líto.

http://forum.skodahome.cz/topic/121410-nase-superbecko/#entry1690159

http://www.bkjh.cz/cz/soupisky.html?tym=1&id=239

http://www.novinky.cz/krimi/324547-tri-mladici-zemreli-pri-nehode-na-jindrichohradecku.html

http://www.sport.cz/ostatni/micove-sporty/clanek/539889-tragedie-v-ceskem-basketbalu-tri-hraci-jindrichova-hradce-zahynuli-pri-autonehode.html#hp-artcl

Tvl, to byl ten pochybnej klement. Vidis Vicku, i basketbaliste maji zajem na tom, aby vylepsovali svoje auto.

Je ho obrovsk skoda :(

ty vole to je strašný

Snad je toto ponaučení nám všem.

post-79770-0-16982000-1389819036_thumb.j

post-79770-0-46894300-1389819041_thumb.j

post-79770-0-89658400-1389819045_thumb.j

post-79770-0-53477400-1389819050_thumb.j

To je smutný! Když jsem poprvé viděl fotky toho Supa tak jsem si říkal jestli to neni on...a teď čučím. Ještě jsem si s ním v létě psal skrz dvd...

Když jsem to včera viděla, tak jsem si říkala: "Doufám, že to není nikdo z fóra???" A bohužel je...

Bůhví proč nejel tak jak měl a nepřizpůsobil jízdu vozovce... 
Tři mladé životy "nadějné" odešly... Hrůza!

Lidi jezděte opatrně a neblbněte!!!

Bája

Upřímnou soustrast pozůstalým  :(

Upraveno od VAG BoBo

rodine úprimnú sústrasť :(

Blackera jsem znal jen přes forum, ani na chvíli mě nenapadla souvislost s tou tragedií ze sportovních zpráv. 

Škoda baskeťáka a dobrého kluka, i těch dvou kteří odešli s ním..

Nevim kdo řídil, blbý je že sebou vzal další dva životy, kterých mi je líto, což nemůžu napsat o řidiči.

Upřímnou soustrast všem pozůstalým

Je to tragédia.. No ale 90 asi nešiel.. Som s rovnakým supom 2.8 nabural v 100vke (ručička sa sekla na 110) do betónového stĺpa (ktorý bol natlaceny až pri čelnom skle) priamo celne a vyšiel som po vlastných len narazene zápästie a členok. Takže musel ísť fakt rýchlo alebo ho otočilo na strechu a vtedy ak strecha chytí strom tak je koniec..

2.8ka v chipu, tipuju tak 160-180 ze tam mel.. RIP

Upraveno od lukas.pce

je to smutné tri mladé životy ale rýchlosť zase zabíjala zamyslime sa nad tým ako jazdíme stretám na cestách dosť vela kaskadérov ktorí sa ponáhlajú........... na cintorín

koukal jsem do jeho vlakna a byly tam nejaky diskuze o tom ze to bylo mozna bourany, nemohlo to byt tim? spatne opravene, v zatacce mu neco uletelo a uz to bylo... 

Upraveno od lukas.pce

• Autor

Já jsem s tím autem minulí rok jel, když byl u mě na kontrole a diag. Svůj závěr jsem mu řekl a jak s tím naložil už nevím. Ale víc tady nebudu řešit.

Pokud to auto nebylo OK, nebylo by od věci informovat PČR, pokud by nehoda byla zaviněna i špatným stavem vozu, mohlo by to pomoci pozůstalým řidiče a pokud se jednalo o nějaký slepenec, mohl by se "bastlíř" dostat za katr, to by stálo za to ne?

Ale nevím co si pozoroval a co radil, spíše jak bych postupoval, pokud to auto nebylo nějak OK...

To adoks: Vyser se na to. Hned se angažovat....

Těm klukům to život nezachrání a policie ať si vymyslí závěr sama

To, máš samozřejmě pravdu, reagoval jsem jen na nakousnutý předchozí příspěvek...

To adoks: Vyser se na to. Hned se angažovat....

Těm klukům to život nezachrání a policie ať si vymyslí závěr sama

to je jasné že tým chlapcom to život nevrátí ale mohlo by to zachrániť život dalším ktorí by si kúpili super auto ktoré až tak super nieje

• Autor

Kdysi jsem se angažoval, ale po vlastních zkušenostech které mám, kdy Policie dostala co potřebovala a pak jsem se pro ně stal bezcenným zdrojem jsem se rozhodl se na podobné věci vysrat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.