žralok Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Nevím, jestli jste to slyšeli nebo viděli, ale zemřel jeden z našich členů tady na fóru a majitel Superba Michal Fröhde tady známý pod přezdívkou Blacker8. Celé jeho rodině přeji upřímnou soustrast. Znal jsem ho osobně a je mi to líto. http://forum.skodahome.cz/topic/121410-nase-superbecko/#entry1690159 http://www.bkjh.cz/cz/soupisky.html?tym=1&id=239 http://www.novinky.cz/krimi/324547-tri-mladici-zemreli-pri-nehode-na-jindrichohradecku.html http://www.sport.cz/ostatni/micove-sporty/clanek/539889-tragedie-v-ceskem-basketbalu-tri-hraci-jindrichova-hradce-zahynuli-pri-autonehode.html#hp-artcl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tvl, to byl ten pochybnej klement. Vidis Vicku, i basketbaliste maji zajem na tom, aby vylepsovali svoje auto. Je ho obrovsk skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 ty vole to je strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Snad je toto ponaučení nám všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 To je smutný! Když jsem poprvé viděl fotky toho Supa tak jsem si říkal jestli to neni on...a teď čučím. Ještě jsem si s ním v létě psal skrz dvd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Když jsem to včera viděla, tak jsem si říkala: "Doufám, že to není nikdo z fóra???" A bohužel je... Bůhví proč nejel tak jak měl a nepřizpůsobil jízdu vozovce... Tři mladé životy "nadějné" odešly... Hrůza! Lidi jezděte opatrně a neblbněte!!! Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) Upřímnou soustrast pozůstalým Editováno: 16. leden 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 rodine úprimnú sústrasť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Blackera jsem znal jen přes forum, ani na chvíli mě nenapadla souvislost s tou tragedií ze sportovních zpráv. Škoda baskeťáka a dobrého kluka, i těch dvou kteří odešli s ním.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Nevim kdo řídil, blbý je že sebou vzal další dva životy, kterých mi je líto, což nemůžu napsat o řidiči. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Upřímnou soustrast všem pozůstalým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Také kondoluji upřímnou soustrast rodinám. 3 životy zbytečně vyhasly Zde ještě pár fotek: http://kolinsky.denik.cz/galerie/tragicka-nehoda-u-plesi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Je to tragédia.. No ale 90 asi nešiel.. Som s rovnakým supom 2.8 nabural v 100vke (ručička sa sekla na 110) do betónového stĺpa (ktorý bol natlaceny až pri čelnom skle) priamo celne a vyšiel som po vlastných len narazene zápästie a členok. Takže musel ísť fakt rýchlo alebo ho otočilo na strechu a vtedy ak strecha chytí strom tak je koniec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) 2.8ka v chipu, tipuju tak 160-180 ze tam mel.. RIP Editováno: 17. leden 2014, autor: lukas.pce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 je to smutné tri mladé životy ale rýchlosť zase zabíjala zamyslime sa nad tým ako jazdíme stretám na cestách dosť vela kaskadérov ktorí sa ponáhlajú........... na cintorín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) koukal jsem do jeho vlakna a byly tam nejaky diskuze o tom ze to bylo mozna bourany, nemohlo to byt tim? spatne opravene, v zatacce mu neco uletelo a uz to bylo... Editováno: 17. leden 2014, autor: lukas.pce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Já jsem s tím autem minulí rok jel, když byl u mě na kontrole a diag. Svůj závěr jsem mu řekl a jak s tím naložil už nevím. Ale víc tady nebudu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Pokud to auto nebylo OK, nebylo by od věci informovat PČR, pokud by nehoda byla zaviněna i špatným stavem vozu, mohlo by to pomoci pozůstalým řidiče a pokud se jednalo o nějaký slepenec, mohl by se "bastlíř" dostat za katr, to by stálo za to ne? Ale nevím co si pozoroval a co radil, spíše jak bych postupoval, pokud to auto nebylo nějak OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 To adoks: Vyser se na to. Hned se angažovat.... Těm klukům to život nezachrání a policie ať si vymyslí závěr sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 To, máš samozřejmě pravdu, reagoval jsem jen na nakousnutý předchozí příspěvek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 To adoks: Vyser se na to. Hned se angažovat.... Těm klukům to život nezachrání a policie ať si vymyslí závěr sama to je jasné že tým chlapcom to život nevrátí ale mohlo by to zachrániť život dalším ktorí by si kúpili super auto ktoré až tak super nieje 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Kdysi jsem se angažoval, ale po vlastních zkušenostech které mám, kdy Policie dostala co potřebovala a pak jsem se pro ně stal bezcenným zdrojem jsem se rozhodl se na podobné věci vysrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.