Romix95 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) Zdravím, mám problém, dnes jsem před obchodem s díly prodělával regulátor alternátoru a po namontování jsem doufal že dobíjení tedy bude ok a na chvilku bude zase klid, no ale stalo se to, že motor sotva chytl a měl otáčky kolem 500 a pod plynem se jim vůbec nechtělo nahoru, tak jsem to vypnul a pak už jsem ani nenastartoval, odtáhli jsme to tedy domů, kde zase nějak rádoby chytil , ale startuje strašně dlouho a když už chytne tak má otáčky kolem 250 a postupně to vyleze, ale hulí to a svítí mi svody, viz fotky: Ještě dodám, že to má zvuk jako traktor. Díky za každou radu Editováno: 5. leden 2015, autor: Romix95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 To si také počkám co se stalo, ty svody jsou husté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 No tě prdel teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix95 Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) Tak rozvod si poskočil o 3 zoubky, tam se to naštěstí ještě nepotkalo Editováno: 5. leden 2015, autor: Romix95 Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Fiha, tak to je husté, to jsme ještě neviděl .. Ještě štěstí, že se ti to nepotkalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 O tři zuby se to nepotkalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Kolik km měli rozvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.