Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

udělal jsem to podle Alfonsak a jede to!!  :kol-66:  :w00t1:

• 4 týdny později...

Pls help, kluci nahrál jsem ten SW co jsem tu stáhl na fóru, proběhlo vše OK,ale nehraje mi od te doby zvuk rádia a nejde spustit žádné DVD ani CD,proste nejde nic. Poradíte mi pls . Diky

po update správně nakóvat

Cosby a poradis jak? Diky

Nutné vlastnit VCDS...pak jednotka 37 -> dlouhé kódování -> a první 3 byty: 040600 a u S2 ještě v bytu 7 zvolit bit 7 a následně dle kalkulačky zvolit zbytek výbavy dle vozu. Následně dát nakódovat(nutné mít vyplněno WSC, Equipment number a Importer) a následně restart Columbusu(současně stisknu: obě šipky vedle štěrbiny DVD mechaniky + tlačítko mikrofonu nebo tlačítko se symbolem i).

Upraveno od ferda25

:kol-47:

Tak to je super, to tu nikdo ale nepsal ze je potřeba jeste takový zásah, si připadám jak hluchoněmej v tom autě

• 2 měsíce později...

Tak to je super, to tu nikdo ale nepsal ze je potřeba jeste takový zásah, si připadám jak hluchoněmej v tom autě

Castor603- Chcem sa opytat ci si to vyriesil lebo ja mam ten isty problem a neviem co mam robit . prosim o pomoc a to kodovanie cez kabel ja netusim o cim je rec 

• 1 měsíc později...

Vyresili jste to teda nejak? Rad bych, aby mi fungovalo dvd za jizdy... 

Upraveno od Pawouk
Necituj bezprostředně předcházející příspěvek!

Vždyť to neni problem..

no mam to tu stejne jak ti prede mnou... ticho a nejede zadne dvd... vypalil jsem to od alfonsaka a ted nevim jak dal

Necituj prosim předešlý příspěvek. Odporuje to pravidlům fóra.

Jakou máš verzi columbuse? Co píše servisní menu/diagnostika

aha  netusil jsem... uz se to nebude opakovat 

ma toto...

post-98007-0-25494400-1454157401_thumb.j

post-98007-0-02637600-1454177778_thumb.j

Upraveno od Jirkabrana

postup dle nik221 a soubor od alfonse vypalen pres PowerISO na CD-R. Vse maka OK. Krystof 2010 origo bez uprav. Diky

jak se dostanu kluci do verze navi ?? at zjistim co mm za mapy

Nejde mi to muzu drzit i 5minut SETUP  a nic

myslím že to bude tím,že to nemá povoleno,musí na vaga aby mu to někdo zpřístupnil

• 5 měsíců později...

ahojte,

da se nekde najít ten soubour od alfonsak? ani jeden z odkazů mi nejde otevřít :(

díky Martin

• 2 týdny později...

Zdravim,

zkoušel jsem obě varianty,ale nepodařilo se.Máme Superba 2012 1,8 TSI DGS koupený v Německu.HW-version H61 SW-version 3984

Díky za pomoc nebo radu.

Zdravím,  mám SW5238 a udělal jsem odblok obrazu za jízdy od nik221. Stáhl jsem FW, vypálil na CD, obraz za jízdy funguje, ale změnilo se mi barevné složení menu. Měl jsem tmavé a teď mám šedá tlačítka jako to bylo na starších verzích navi. Jde to nějak přepnout zpátky? Nebo potřebuji jiný update FW? Popřípadě máte někdo odzkoušený FW s odblokem a černým novějším menu? Díky moc.

Upraveno od David-pv

Je někdo od Ustí,Děčína,Teplic,Mostu?

Bylo by pěkné tu poradit,nebo pomoc.

• 4 týdny později...

Zdravím všechny,

ani jeden ze starých linků na stažení nefunguje, nemáte někdo náhorou pro verzi SW 3984 z roku 2012 ozkoušené VIMko (a nahrál by jej, prosím), abych nemusel hledat po internetu pochybné soubory?

Díky moc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.