Přejít na obsah

Problem s radiacou pakou


Ahdul

Doporučené příspěvky

Dobry den

Mam uz dlhsie tento problem radiaca paka normalne v kabine ide vzdy do N neviem presne co to sposobuje (asi nejaka pruzina) ale ked dam paku dolava ako keby idem zaradit 1 alebo 2 a pustim ju ide strasne ztuha a pomaly do opacne strany ked idem zaradovat rychlost 5 odtial ide normalne.Vsimol som si ze ked je zima ide to viacej ztuha ale aj ked sa zohreje motor aj pri dlhsej trase stale je to strasne rozdielne od normalu ako som bol zvyknuty.... Menene nic nebolo ani opravovane jedina vec co sa robila bol problem s radenim rychlosti a to bola uvolnena post-39245-0-26078400-1390497534_thumb.j Matica na ktoru smeruje CERVENA sipka a ZLTE sipky ukazuju co bolo premazane dve su tiahla a tretia ten samotny valec co beha.Problem nastal ale asi az po 2 mesiacoch... pouzita bola klasicka vazelina napadlo ma jedine to ze by ta vazelina stuhla a branila v pohybe??

 

Dakujem za vsetky rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si použil obyč vazelínu tak ta ztuhne a pak sice maže, ale funguje i jak lepidlo. Chce to voděvzdornou vazelínu. Třeba grafitku nebo nějakou spešl. Mi na ložiska a točny používali vazelínu CLAAS z řezačky a rozdíl byl znát. Ta byla i po roce v Nádobce centrálního mazání jak nová. Z obyč vazelíny se po roce stala mastná "gumová" hmota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...