blabla Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Dávám ho taky Já bych doporučil Shell Helix Ultra Diesel - 5 litr (5W/40). na eshopu www.olejebrabec.cz ho mají za rozumnou cenu http://www.olejebrabec.cz/mazeme-cz/eshop/5-1-SHELL/0/5/56-Shell-Helix-Ultra-Diesel-5-litr-5W-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Ted uz jezdim na OMV eco truck SAE 10W-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Používám tenhle http://www.cc-autodily.cz/olej-motor-shell-4l?kod=1K0127434&brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtreme19 Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Čau chlapi, zase debilní dotaz.....mám dva měsíce octavii 1,9tdi, 81kw a nevím co je tam za olej, zítra jedu do chorvatska, chtěl bych si sebou tak litřík pro jistotu vzít na případné dolití (není nejmladší), ale nevím co mám koupit abych něco nepo...l Prosím poraďte.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Nejlépe ten co tam patří 505 00 nebo lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 xtreme19 najlepsie by si urobil keby si olej vymenil s normou 505 00 a vzal by si liter naviac so sebou... ak si teraz kupil auto nevies kedy bol olej meneny a predsa urobis tam a spat aj viac ako 2000km. ale je to na tebe. aj ja zajtra idem do chorvatska ale do vymeny oleja mam este 10 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 vyměň ho komplet i s filtrem a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Taky jsem pro "komplet" vyměnu i s filtrem,pak už budeš aspon vědět co tam maš a motor bude "chrochtat" blahem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) Zdravím pánové- jezdí někdo na tenhle olej? http://www.oleje-total.cz/automobilove-oleje/motorove-oleje-pro-osobni-a-dodavkove-automobily/quartz-7000-sae-10w-40-5l Jen dodám že nad ním přemýšlím do benzináka! Editováno: 19. leden 2011, autor: fiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos J Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Zdravim ten Total 7000 mam v Okte TDI a no problem,pred tim jsem mel Castrol magnetek 5w40 a zadny rozdil nepozoruji ani pri studenem startu.Tak byt tebou se ho nebojim pouzit. Total je taky kvalitni olej a normu splnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos J Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Jo promin nevsiml jsem si ze mas benzin,spis bych dal 5w40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Jeste se chci zeptat- nikde u oleju nepisou jeho zivotnost. Ja tedy osobne menim olej po 10 tis, ale myslim ze se rika ze tyhle oleje jsou na 15 tisic--nebo se pletu?? Samozrejme nebudem debatovat o tom ze cim min km tim lip. Ale jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Jeste se chci zeptat- nikde u oleju nepisou jeho zivotnost. Ja tedy osobne menim olej po 10 tis, ale myslim ze se rika ze tyhle oleje jsou na 15 tisic--nebo se pletu?? Samozrejme nebudem debatovat o tom ze cim min km tim lip. Ale jak to tedy je? 15 tisíc vydrží každý olej.Záleží na tom jaká je předepsaná doba výměny a také jak se auto využívá.Velká zátěž ,vysoká prašnost,vysoká teplota,to má za následek rychlejšího znehodnocení oleje a pak je i kratší výměna.Při normálním provozu je výměna při 15000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edimax519 Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Jen mě udivuje,tedy v tomto státě je pořád čemu se divit,že na stránkách eshopu Parama -tedy jeho výrobce je olej MOGUL 5W-40 EXTREME /4l o 136Kč dražší nežli v jiných internetových obchodech. http://eshop.paramo.cz/Zbozi.aspx?kod=V531460313 http://www.znackoveoleje.cz/znackoveoleje/eshop/5-1-Mogul-a-Paramo-Trysk/0/5/87-MOGUL-EXTREME-5W-40-4l Bydlím pár kilometrů od Pardubic a paradoxně je pro mě výhodnější objednat si olej přes net od prodejců,nežli si pro něj dojet do podnikové prodejny,protože eshopové ceny Parama jsou stejné jako v podnikové prodejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Túrin Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Ahoj, poradíte mi, jak se pohybuje cena za výměnu oleje + filtrů u Octavie I 1.9? Zajímá mne jak se to tak pohybuje, abych zbytečně nenaletěl u šejdíře a nebo naopak nedat to nějakému patovi a matovi Díky za osvětu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 To zvládneš sám, na netu si kup olej a filtr a vyměníš si to sám.Jde to třeba někde v garáži nebo u kámoše v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikaldac Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 olej i filtr si kupuji sám a v servisu škoda dám za práci 200 kč. Za chvilku hotovo a jsem čistej a nemusím se plazit pod autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Vyměň si ho sám a víš že to máš udělané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Tak jsem vyměnil olej známému u TDI ale nejsen si jistej zda jsem nedal opačně olej vložku filtru, když jsem vyndal starou tak jsem se nepodíval jak tam byal. Na filtru žádná šipka není ale filtr je uvnitř na každé straně jinný. Poradte dík!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Mělo by to být tou tyckou c kulickou na konci dolů. Při datazeni bys měl slyšet cvaknuti pacicek, co se zaklaply na vicko filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 No u OI je tyčka na plastovým šroubovacím víku fitlru a na ní se navleče samotný filtr. Ale uvnitř filtru je z jedné strany osazení a to nevím zda patří dolů nebo nahoru??? To co popisuješ je u OII tam je to jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Acha, myslel jsem, že je to stejný, to sorry.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 tym plastovým stredovým natrubkom dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Dík tak to jsem dal dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 no opačne to snád ani nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.