osobne Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Kam? Na Felicii mam papirovou servisni knizku. Yeti mam teprve objednane, cekaci doba 5 mesicu. Myslel jsem, ze s tim uz ma tady nekdo vlastni zkusenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Tak co vlastně řešíš? Já měl za to, že máš lehce ojetou škodovku a nemáš k ní právě ten výpis. Mimochodem, kupuješ nové auto a sockuješ, kolik bude stát nějaký cár papíru? No nevím, až uvidíš, kolik bude stát servis jako takový - když mám opici, musím mít i na banány... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Ja budu jezdit do neautorizovaneho servisu, tam co jsem doposud spokojene jezdil s Felicii. Proste chci jen vedet, jak to ted funguje ta elektronicka servisni knizka. Ja mam k Felicii jeste papirovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Tak daval jsem to jen jako priklad, kdy je vhodne zkontrolovat servisni historii. Jak dlouho tedy existuje elektronicka servisni knizka? Neni prece jen moznost, aby si zakaznik vybral papirovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) Mám dojem že elektronická servisní knížka je od MR2015 bez vyjímky. Možnost volby není. Jak bylo řečeno, v případě potřeby ji majiteli na vyžádání vytisknou. Editováno: 24. Říjen 2016, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik71 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Škoda má aj aplikáciu Škoda servis dáš VIN auta A malo by ti zobraziť informácie O aute, ešte som nebol V servise tak neviem ako to bude zobrazovať v aplikacii ale dám foto ako to vyzerá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 před 11 hodinami, osobne napsal: Tak daval jsem to jen jako priklad, kdy je vhodne zkontrolovat servisni historii. Jak dlouho tedy existuje elektronicka servisni knizka? Neni prece jen moznost, aby si zakaznik vybral papirovou? Zkontrolovat servisní historii podle papírové servisní knížky? Nenech se vysmát, tu koupíš na netu a vyplníš si do ní, co budeš potřebovat. Elektronická servisní knížka existuje pro vozy Škoda vyrobené od 45KT2013. Jiná možnost není. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Info z tej appky tiez nie su kompletne. Aspon mne to ukazuje iba datum, stav km, a adresu servisu. Co sa uz dialo na kazdej prehliadke/oprave je dostupne iba na vyziadanie od nich, alebo podla faktur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 před 19 hodinami, Tomik71 napsal: Škoda má aj aplikáciu Škoda servis dáš VIN auta A malo by ti zobraziť informácie O aute, ešte som nebol V servise tak neviem ako to bude zobrazovať v aplikacii ale dám foto ako to vyzerá To se jen tak dostaneš na jakékoliv auto jenom podle VINu? Co ochrana soukromí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 (editace) Ano dostanes, nevyzaduje to ziadnu autorizaciu. Ani si neviem predstavit ako by to prebiehalo. Mne sedia km podla faktur. Jedine obmedzenie je, ze kazdy den mozes zadat max. 2 VINka Editováno: 25. Říjen 2016, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Tak jsem to zkoušel u jednoho auta rv 2015 napíše kdy kde, servis, mám tam jeden zapis předprodejní servis a jeden zapis kdy jsem na vlastni žádost po záběhu nechal vyměnit olej. Ale je tam jen datum ,km a číslo zakázky, takže nezjistíte oč šlo. U druhého auta taky našlo dle vin, rv 2008 ale jen datum výroby a datum první registrace jinak vůbec nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 (editace) Nenapisal si motorizaciu, ale tak hodim ti sem nejake Intervaly výměny SKODA; OCTAVIA (5E3); 2.0 TDI 4x4; kW: 110 Pro servisní údaje Interval výměny ozubeného řemene motorového rozvodu Všechny 210.000 km Interval výměny napínací kladky motorového rozvodu Všechny 210.000 km Interval výměny vzduchový filtr každé 90.000 km / 6 roky Interval výměny palivového filtru Všechny 90.000 km Interval výměny brzdové kapaliny poprvé po 3 letech, pak každé 2 roky Interval výměny oleje spojky pohonu všech kol každé 3 roky Interval výměny filtru vnitřního prostoru každé 60.000 km / 2 roky Interval kontroly filtru pevných částic poprvé po 180.000 km pak každých 30.000 km Servisní práce přípojka přívěsného vozu poprvé po 60.000 km / 3 letech pak po každých 60.000 km / 2 letech Přídavné práce pro panoramatickou zasouvací střechu poprvé po 60.000 km / 3 letech pak po každých 60.000 km / 2 letech Přídavné práce k inspekčnímu servisu poprvé po 60.000 km / 3 letech pak po každých 60.000 km / 2 letech Akumulátor pro poplašné zařízení proti krádeži, interval výměny každé 6 roky Editováno: 19. leden 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bromajzl Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 kruci dneska sem nějakej vyplašenej , jednalo by se o 2.0 TDI 4x4, na kolik by zhruba mohlo vyjít nechat udělat : rozvoďák, kladky, vzduch a palivovej filtr, výměna brzdovky, výměna oleje v haldixu, vnitřní filtr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Len doplnim info ohladom aplikacie "ŠKODA MyŠKODA", ani 14 dni po poslednej vymene oleja nepribulda zakazka do vypisu digitalnej servisnej knizky. Nepomohlo ani vymazanie pamate cache ani restart smartfonu. VINko som odstranil a znova pridal a uz to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Info ze servisu: od poloviny roku Škodovka nadává možnost dát si vlastní olej!!! Vlastní olej na úkor zaruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Fáákt??Divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Tak je to jen lzive info z nejmenovaneho servisu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Stálo by za to jmenovat, aby se mu škodovkáři z okolí mohli vyhnout, pokud budou chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Jmenovat nebudu počkám až jak to bude v půce roku zatím berou olej od zákazníka. Prodávám jak jsem koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 v Porsche Opava mi řekli ,že olej vlastní ano, ale musím uhradit recyklační poplatek za starý olej cca 300 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Jo jo, ten vyjety olej se hodi na mazani retezu v motorove pile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Ve Frýdku v Autodružstvu v pohodě, není problém. V Novém Jičíně neexistuje - následné problémy při uplatnovani zaruky. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 caka ma servis pri 60tis. km. Ake mate skusenosti s cenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 (editace) precital som si, vacsina prispevkov sa tyka servisu pri 30 tis., iba jeden prispevok sa tykal prehliadky pri 60 tis, kde ale prispevatel kupoval aj ine veci (koberceky...). mozno som zle pozeral... Editováno: 9. Červen 2017, autor: elback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Je tam zcela jistě navíc výměna svíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.