pub24 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 (editace) No... dals mi brouka do hlavy, tak jsem raci polozil upresnujici otazku a odpoved znela, ze cena je vcetne naplne a DPH :-) Editováno: 10. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Sanek 81-pokud hledas kvalitni servis v breclavi zajet si do Agrotecu naproti benziny a vyzadej si, aby opravu provedl p. Michalica- je to ,,rodinny doktor vsech nasich aut,, uz asi 15 let.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 10. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 JirkaBrno:Dík za tip, je jasné, že tady na výběr moc nemám, buď Agrotec Břeclav nebo VistaCar Hodonín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 ...výměna oleje longlife, olejový filtr, drobný a pomocný materiál, práce za celkem 2561,- Kč včetně DPH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Po roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 13. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Chleidy:včetně oleje nebo ten jsi měl vlastní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 ...včetně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 twl olej za 140kc bez daně?? co ti tam nalili, Mogul 15W40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 dobrá cena za 3,6 prehliadku a origo olej , akurát neviem ako sa na takú dostať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Třeba Kokta vysvětlí co to bylo za olej a to 0%dph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) To spíš vypadá na nákupní cenu servisu, ja nakupoval velkoobchodně olej Shell (navíc v 1L balení, Barel 200L bude ještě o dost levnější) za podobnou cenu... Editováno: 14. Březen 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=338474&sId=&mId= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Jen by mě zajímalo, jak budeš prokazovat při případném záručním problému (třeba výměna motoru, nebo něčeho jiného), že auto bylo servisováno podle automobilkou stanoveného servisního plánu atd. Těch servisů, co pojedou podle not automobilek asi moc nebude, přístup k informacím je totiž placený. Ví někdo o nějakém, kde to tak dělají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Čiště teoreticky je tohle prokazování na straně škodovky,je ale pravda, že bych se do nějaké takové situace asi nechtěl dostat-předpokládám,že v této zemi by to bylo na úrovni-co si neuhádáš, to nemáš. Jinak co jsem byl na oleji mimo interval v 15k v neautorizáku, tak pán mi říkal,že můžu přijet klidně i na garančku, že se nemusím bát, že si v systému vyjedou postup škodovky a provedou přesně co by udělal autorizák. Auto Pálka Břeclav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Občanský zákoník byl před šesti měsíci novelizován. §616 hovoří o promlčení, odkaz je na starý již neplatný zákon. To o 6ti měsících prokazování dodavatelem a následně odběratelem slyším prvně. O tom se píše ve kterém zákoně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Díky K tomu prokazování po šesti měsících: to je jedna z nejasností (tajně jsem doufal, že to máš někde líp nastudované než já). Jmenovitě dTest tvrdí, že záruka je dva roky pokud někdo nechá prokazování na spotřebiteli, je to otázka pro soud. Takže každý rozumný obchodník bude držet do prvních rozhodnutí našich nezávislých soudů klasickou záruku dva roky, neboť chce obchodovat a ne poletovat po soudech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Ale těžko se Auto Pálka BV podívá, zda není nějaká svolávačka, těžko Ti pořeší drobnou opravu ve věci záruky za vady za kterou odpovídá výrobce atp, takže ušetřené peníze = návštěva jiného dalšího servisu a možné problémy.... Tady se mýlíš, může si zaplatit přístup do příslušných databází a servisních manuálů jako je ErWIN nebo ELSA. V nich najde příslušné informace. V druhé části věty budeš mít asi pravdu. Ale s tímto nemám zkušenosti. Jen reklamace u autorizáku. A i ty stály za to i přes servisování vozu u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 do Erwinu sa dostaneš ale akcie podľa mňa neuvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Aha, ale nějak jim to zajistit musí, ne? To by ta bloková výjimka byla úplně k ničemu, když nezávislý servis nemůže provádět potřebné zásahy z důvodu nedostatku informací (třebaže placených) od výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 to je cena za olej? kolik stojí celá garační prohlídka a co se tam dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 To je super cena! Takže to bylo jen za práci + olejový filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 To je dobrá cena. Já sehnal za 2500 se vším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 tak tak + 80 Kč ekologická likvidace olej vlastní ale trvalo to 3,5 hodiny, dělali ještě tu výměnu přepadu v rámci dílenské akce a měnili mi jednu dost podstatnou věc, takže už nemám šestikvalt ale jen pětikvalt - zasvěcení vědí.... podepisoval jsem že to nebudu prezentovat.... Co jsi dával za olej pojedu po 15 ti km na výměnu tak si dám vlastní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Pokud zadáte VIN do skoda-auto.cz, tak Vám vyjedou akce k příslušnému autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) Mne řekli u superba 2 combi po 30 tis 2500 Kč což mi přijde jako rozumný. V auto Šídlo Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Jan Beranek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.