Leden 22, 201510 r číta niekto čo píšem ? pod tým číslom 000052110 v cene 150kč kus je zabalené svetlo 3AF943021A ktoré má oficiálnu predajnú cenu 32€ ... ak to niekto nechce pochopiť nech aspoň nekomentuje , ja som už dva kúsky predal behom 5 minút a ďalšie objednal ...
Leden 22, 201510 r To je pak trochu schíza, ne? Prodávat díl X jako díl Y podstatně levněji. Ale tím líp, bude-li to tak sehnatelné. Upraveno Leden 22, 201510 r od kasekvvv
Leden 22, 201510 r No dobře a kde se to teda dá koupit třeba i u nás v ČR, nebo to jde jen přes tebe zatím? Jo a slíbil si foto. Upraveno Leden 22, 201510 r od Petrrr
Leden 22, 201510 r Zjištěno 132Kč, dodání do druhého dne. Objednávám, zítra vyzvedávám, jedu na výměnu oleje.
Leden 22, 201510 r Já už to mám rok na autě za 220kč ks a musím říct že super mnohem lepší než origo žárovková a kupoval jsem to na OIII a sedí i na rapida takže jsem už rok popředu
Leden 22, 201510 r Kde sa to asi môže dať objednať keď je to škoda originálne príslušenstvo ? skúsil by som to v Renaulte .... hore máte presný popis z katalogu , kolega nadomnou potvrdzuje že táto akcia je aj pre ČR tak čo viac si priať ? fotky mám ale stoja za prd , dajte či 3AF943021A do google pics a máte tam 100ky krásnych obrázkov ...
Leden 22, 201510 r Zrovna jsem domluvil s pánem z Auto Branka Prosek a udávané číslo nemá v katalogu a pod číslem 3AF......... to našel za 880,- kus. Takže to budou mít asi v tom Renaultu Tímto prosím Mikliska aby napsal jak se mu to podařilo objednat. Předem děkuji
Leden 22, 201510 r V ETKE to nie je , keby si to hodil do portálu alebo do katalogu čo má v programe tak to nájde , dva kusy som mal v ruke dnes , štyri kusy mám na zajtra a viac to riešiť nebudem ..
Leden 22, 201510 r Napsal email s poptávkou a číslem 000 052 110 do mého servisu, připojil fotku od suriho, připojil zmínku o ceně cca 160Kč, do 5 minut jsem měl odpověď. Tak si představuju péči o zákazníka.
Leden 22, 201510 r Miklisek - ono je to dva dni aktuálne a samozrejme to nikde nie je uvedené , a podľa mňa keď si uvedomia tú smiešnu cenu tak to prizdvihnú ... Neviem aký význam má tu dať kompletnú informáciu keď to každý otočí aj tak podľa seba , načase sa venovať iným veciam a radšej neprispievať vôbec ...
Leden 22, 201510 r Suri, pak nevim proc to sem davas, kdyz ty tu informaci poskytnout nechces, chces jen frajerit jako ze ty to mas a nikdo jiny ne? Miklis neni sobec jako ty. Ne kazdy s tim bude obchodovat a vydelavat na tom asi jako ty. Nekdo si to koupim jen pro sebe. Delat v AS a ty informace mit a tady pak machrovat umi kazdej.
Leden 22, 201510 r Keby si bol trochu čítal tak by si pochopil že sa to dá objednať v Škodovke čo potvrdil aj Miklisek /to že to platí aj v ČR / , sorry ale viac pre teba urobiť nemôžem , jedine že by som ti to číslo dielu ktoré som dal v odkaze napísal na lístok a za ručičku ťa odviedol do prvej predajne Škoda čo tam máte .... Neviem či za toto nepochopenie môže komunikačná bariéra alebo nejaká zaslepenosť , ale fakt tomu nerozumiem ...
Leden 22, 201510 r Priznam se, ze ja jsem to ze zacatku nepochopil. Ted uz vim ze jde o jeden a ten samy vyrobek pod ruznyma cislama ( cislo nahradniho dilu a cislo prislusenstvi) a akcema. Tedy michani jablek s hruskama navic tam plest vyrobce Hella atd. Tedy promin, hned jsem to nepochopil.
Leden 22, 201510 r To je vec pohľadu , je odfotený popis výrobku s fotkou dokonca v češtine , je tam napísané že v Škodovke sa to kúpiť dá , a dnes po rozbalení som doplnil že to balenie obsahuje Hella svetlo s tým číslom dielu ktorý ešte donedávna v Škodovke nebol dostupný a dal sa objednať vo VW a stál 32€ /sám som to raz za toľko kupoval známemu na Rapida práve vo VW / ... Takže treba využiť túto akciu lebo podľa mňa dlho nebude a napália tam tú pôvodnú cenu ... Tie dva kusy čo som včera na skúšku objednal /aby som vedel čo to vlastne za tie smiešne peniaze príde/ už si zobral kolega do svojho Rapida ...
Leden 22, 201510 r Ok, diky tomu uz takhle rozumim. O VW vim, jsou lidi co to za ty nekrestanske prachy na Rapida kupovali pred 1,5 rokem. Kazdopadne nebyt Tveho infa, vyme hovno a tak se omlouvam za prehnanou reakci, ale nekdy psane slovo meni vyznam od slova mluveneho a trochu me to vytocilo. Jsem rad ze uz je jasno.
Leden 22, 201510 r Tady i o tom píšou: https://translate.google.cz/translate?sl=ru&tl=cs&js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.drive2.ru%2Fl%2F2481323%2F&edit-text= Tj. 5N0 827 335J v ceně kolem 500,- a jsou v ní obě LED lampy(aspoň ještě v prosinci 2014 byly).
Leden 22, 201510 r jop , ja som niekedy v lete kupoval práve tie 3AF vo VW v cene 32€ do Rapida kde behom roka odišla 5x žiarovka v osvetlení SPZ , ktoré sa akosi nedá vybrať a znova zacvaknúť aby poriadne držalo , navyše sa mi nepáči že to poškodzuje lak dverí /aj keď je tam folia/ , za to sa tam dali LEDky a je kľud , toto s príslušenstva v tej cene je gol , som zvedavý koľko to za tú cenu bude na trhu ,...
Leden 23, 201510 r tak dnes objednáno za 132.-kč/ks v autoStyl Stodůlky číslo dílu 000 052 110. v pondělí si du pro ně. díky Mikliskovi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.