mc2uba Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Restaurace je otevřená tuším do 22:00, ale my jsme tam nebyli, seděli jsme hezky pod stanem, jedli jídlo z grilu a popíjeli pivečko a poslouchali každou hodinu alarm od Janyskovi Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Hele musíme se domluvit nějak nad tím altánem, jeden bude asi málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Hele já ho vemu pokavaď mi ho kamarád zase pukčí ale myslím že by neměl být problém I osvětlení vemu a nad pátkem také uvažuji Chtěl bych tam být celý víkend takže se mnou počítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Taky popřemýšlíme už o pátku, přece jenom, máme to relativně kousek, takže klidně můžeme po práci dorazit a chatka na 2 noci nebude o tolik dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Přesně A jídlo uď nakoupíme a nebo dojdeme do místního bistra Takže já s tím problém nemám. uvažuju o tom že bych jel rovnou z práce. teda v práci auto umeju a hned vyrazim tam bych mohl být kolem 5. hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 To já pojedu asi kolem třetí...:-) a pátek samozdřejmě..:-) beru grill-takže hlady lidi nezemřeme,ty co tam budou od pátku..:-) ale na altán seru,mám malé auto...ať se postará někdo jiný a hospoda je až do doby,co se pije né přeci..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 A nejede s tebou Milane ještě někdo kdo by ti to pomohl vzít? Nevím kde sehnat jiný altán :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 kdo bral ten druhej?????? Ok přivezu nějaký maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Jeden si měl ty a druhej právě Janysek :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Aaaaha no tak kdo se pochlapi a přiveze ještě jeden???? A nebo že by jsme se složili a půjčili si ten obří party stan i s bocnicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Tak ne chtěj za to ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Kdybych k nějakýmu měl přístup vezmu ho, ale bohužel nemám :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ja bohuzel taky nemam k zadnemu pristup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Zkusím se poptat, ale moc tomu nedávám :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ok poptejte se kluci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ja mohu,ale doopravdy,ja ho nepovezu,jelikoz povezu grill,drivi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jen průzkum, kolik lidí odsud už má rezervaci na bydlení a pro kolik osob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Myslím že otázka rezervace bydlení se dá vyřešit i třeba 14dní předem....já možná dorazím vč.rodinky, jen ted fakt nevím zda budeme i přes noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jasně, to já jen ze zvědavosti kolik nás zatím je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 ja rezervovat nebudujestli mi to prace dovoli abych byl pres noc tak budu ve stanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stejv Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Docela mě to tu zaujalo a přemýšlím, že bych taky jel.... Tedy pokud budu mít v práci volno nebo dostanu dovolenou :-)... Jenom jedna otázka. Když si přivezu stan je potřeba také rezervace? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Loni se stan Jen platil a měli to hned vedle aut, nic se nehlasilo předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 A my už rezervaci prej máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Tak si pánové vemte dovču ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.