petr.d Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Zdar, mám dotaz, potřebuju se dostat k mikrospínačám elektroniky centrálu u řidiče, zámek jsem se snažil vyndat - ale ty dva tisícihrany co ho drží jsou dost ohoblované, takže to nepovolím... Nějaký nápad, jak se jinak dostat k elektronice zámku, abych mohl vyměnit ty mikrospínače? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Asi ty šrouby budeš muset odvrtat. Lepší vrták si s tím poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.d Vloženo 9. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Do vrtání se mi právě moc nechce, ať nepoškodím závit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofila Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Vem ostrý sekáč přilož na hranu šroubu a kladívkem povoluj .Šrouby pak musíš dát nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.